Doğumdan 2 gün sonra bakıldı.işitme testini ne zaman yaptılar bebişlerinize kızlar bize daha yapılmadı
Dogumdan sonraki gün yaptılar bizedeişitme testini ne zaman yaptılar bebişlerinize kızlar bize daha yapılmadı
Ilk defa duydumKalça çıkıgı varmı yokmu diye mutlaka çektirilmesi gerekli
İlk doğdugu gece yaptılar geçememişti sonra 3 gğn sonra yaptılar geçmişti o zaman testiişitme testini ne zaman yaptılar bebişlerinize kızlar bize daha yapılmadı
Bende aynı meme emip duruyo emzik almıyor yara oldu hep uçlarıYa birde bana emzik tutturma yöntemleri söyleyin nolur mememden düşmüyo paso kusuyo sonraBari yalancı emzik kalsn agzında alıyor 2 dk sonra atıyor
Var var ihmal etmeyin sizdeIlk defa duydum
Bende öyle artk perişanlardayız memem artk yara bide emiyor kusuyo emiyo kusuyoBende aynı meme emip duruyo emzik almıyor yara oldu hep uçları
Deniycem bunu. Çok gazlı benimki :/Gazli bebekler icin bise ogrendim kizlar
1 cay bardagin kaynamis suya 1cay kasigi kimyon atip 3dk demleyin sonra suzup icin. Kahvaltidan sonra
Ben kullanıyorum.Kizlar bestlak damla kullanan var mi
Doğumdan 4 gün önce 3700 dedi, 3200 doğduHanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim
Bizim de aynı öyle oldu.İlk doğdugu gece yaptılar geçememişti sonra 3 gğn sonra yaptılar geçmişti o zaman testi
cnm en son 38+3 de 3750 demişlerdi 39+3 de doğum yaptım 3590 Gr doğdu oğlum yanılma payı var illakiHanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim
4 günlükkem yaptrdkişitme testini ne zaman yaptılar bebişlerinize kızlar bize daha yapılmadı
Ya birde bana emzik tutturma yöntemleri söyleyin nolur mememden düşmüyo paso kusuyo sonraBari yalancı emzik kalsn agzında alıyor 2 dk sonra atıyor
Yok canim ben bi bebek büyüttum boyle bise olmadiVar var ihmal etmeyin sizde
Ben bugun basladimDeniycem bunu. Çok gazlı benimki :/
Ben kullanıyorum.
Doğumdan 4 gün önce 3700 dedi, 3200 doğdu
Bizim de aynı öyle oldu.
Bende öyle artk perişanlardayız memem artk yara bide emiyor kusuyo emiyo kusuyo
Kızlar benim de aynıydı lansinoh da kullandım ama en etkili yöntem her emzirme den önce sütümden sıkıp göğüs ucuma sürdüm ve her emzirme sonrası tekrar sütümü sürdüm öyle bıraktım çok iyi geldi hemen toparladıBende öyle artk perişanlardayız memem artk yara bide emiyor kusuyo emiyo kusuyo
Sonrasını yapmam ama öncesinde bende hep yapıyorum pamukçuk falan olmasını da engelliyormusKızlar benim de aynıydı lansinoh da kullandım ama en etkili yöntem her emzirme den önce sütümden sıkıp göğüs ucuma sürdüm ve her emzirme sonrası tekrar sütümü sürdüm öyle bıraktım çok iyi geldi hemen toparladı
5 günlükken kontrole gittik de hiç işitme testi falan yapılmadı en iyisi başka bir hastaneye gidiyimDoğumdan 2 gün sonra bakıldı.
bize yapılmadı ya 5 günlükken kontrole gittik hiç söylemediler bile şuan 12 günlük oldu ben en iyisi başka bir doktora gidiyimİlk doğdugu gece yaptılar geçememişti sonra 3 gğn sonra yaptılar geçmişti o zaman testi
siz kendiniz mi gidip söylediniz yoksa doktor mu söyledi bize hiç demediler şu zaman gelin test yapalım diyecnm en son 38+3 de 3750 demişlerdi 39+3 de doğum yaptım 3590 Gr doğdu oğlum yanılma payı var illaki
4 günlükkem yaptrdk