- 9 Temmuz 2019
- 668
- 657
- 31
En son işte uzunca bir mesaj yazdım rahatsız olduğuma dair.sonra engelledim.zaten bunu yapan eşimin tarafıydı.şimdi hepsi daha az arıyorlar.Benimkide buna benziyo canim
Aynen benimkide boyle hamur gibi yumusacik
Bu arada nasilsin, su arayip duranlarla basin rahata kavustumu? Bebisin nasil?
Bunu duymamıştım buna göre kontrol edeceğim bebişiÇok daha iyi olun inşallah ... Bende sizin gibi yaşadıkça öğreniyorum Bebeğimle birlikte
Bebeğin eğer karnı sicak, ayakları normal isidaysa normal giyinmiş, Eğer karnı sıcak ayakları da sıcak sa kalin giyinmiş, eğer ayağı soğuk ve karnıda soğuksa ince giyinmiş oluyormuş Bu durumda ona göre tekrar giydirip soyrudarabilirsiniz..
Iyi yapmisin herkes yerini bilsin dengesiz dengesiz davranmasin. Bide arada watsap durumu falan yap, lohusa kadinla ilgili yazilar falan. Ay dediklerime bak hic yapmam boyle seyler halbukiEn son işte uzunca bir mesaj yazdım rahatsız olduğuma dair.sonra engelledim.zaten bunu yapan eşimin tarafıydı.şimdi hepsi daha az arıyorlar.
Bebişim 10 günlük oldu çok şükür iyiyiz.onu anlamaya çalılısyırum.rüyada gibiyim.☺
Siz nasılsınız
Teşekkür ederim canım inşallahGozunuz aydin canim
Sorunsuz atlattiginiza sevindim
Bebislerimize bise olmasin saglikla buyusunler insallah
İnanırmısın durumda özlü söz paylaşmaktan bende hoşlanman ama aklımdan geçmedi değilIyi yapmisin herkes yerini bilsin dengesiz dengesiz davranmasin. Bide arada watsap durumu falan yap, lohusa kadinla ilgili yazilar falan. Ay dediklerime bak hic yapmam boyle seyler halbukiyok yok sen paylasma en iyisi. Diyeceni demissin dahada ileri gidip laf sahibi etmeyelim sunlari. Bizde iyiyiz cok sukur yarin 1aylik oluyoz insallah. Tek skntimiz havalar, asiri sicak ben belcikada boyle sicak gormedim. Cocugun yuzu isilik oldu hep☹
Sen nerdeydin sizin orada hava nasil
Haha gencken cok yapardik ama artik herkesi kendi haline biraktim, laf sokmaklayla paklanmaz bu tur insanlar hic sorma, Kizimin yanaklari hep isilik oldu sicakdan yaİnanırmısın durumda özlü söz paylaşmaktan bende hoşlanman ama aklımdan geçmedi değilbende İngiltere’deyim burada çok sıcak lohusalıkta hiç çekilmiyor
ne zor isler ya sut olmasa bi dert cok olsa bi dert.benim kizda bazen bosaltmiyor uyuyor ama sonraki ogunde bosaltinca gecio gbi yada gecmioda benmi farkinda olmuorm acaba ayy korktum simdi.bende sagsammi acaba.sagayim diorumda onu geri icirmesi dert ya biberonla vermem kasiklada cok zor oluo soguyo bu seferde kusturuo falan.bide diorum simdi sagsam birazdan yibe uyanacak gogsum bos olursa diede sagamiorumİhmal etme canım ben oğlum 3 aylıkken ameliyat olmuştum.
bende 23 gunluk falanken kilo icin kontrole gtmistik doktr erken daha dedi 40 gunluk olnca filme gelrsnz demsti.cok sukur canim sevindim adina.Bizim dün 1 aydı tam dün ultrason çektirdik şükür temiz çıktı 1 aylıkken yapılıyor diye biliyorum ben
Allah Allah onu bilmiordum bana oyle bisey diyen olmadi .bende erken dogum yaptim senin gbi.yarin bi saglik ocagina sorayim bakim bosa hastaneye gitmeymben randevu aldım da erken doğum yaptım 37 haftalık doğduktan sonra da onu 40 haftaya tamamlayıp ondan sonra 1 ay geçtikten sonra yapcaz dediler yani 1.5 2 ay sonraya gün verdiler
Sağol canım sizinde inşallah temiz çıksınbende 23 gunluk falanken kilo icin kontrole gtmistik doktr erken daha dedi 40 gunluk olnca filme gelrsnz demsti.cok sukur canim sevindim adina.
Onu değil de gallacto mu ne onu kullanşyorum benKizlar bestlak damla kullanan var mi
Kalça çıkıgı varmı yokmu diye mutlaka çektirilmesi gerekliKizlar bu film sohbeti ne ?
Bizim burda boyle bise yok. Ne icin cekiliyo ?
valla canım bana öyle dediler bende bilmiyordum 37+3 te doğum yaptım arefe günü bayramın ikinci günü taburcu oldum ama bayramdan dolayı çıkışım yapılmamıştı bayramdan sonraya kaldı o zaman da doğum raporunda 38+1 yazıyordu sekretere sordum 37+3 haftalık doğum yaptım hangisine göre hesaplıycaksınız dedim senin doğum yaptığın güne göre dediAllah Allah onu bilmiordum bana oyle bisey diyen olmadi .bende erken dogum yaptim senin gbi.yarin bi saglik ocagina sorayim bakim bosa hastaneye gitmeym
doğum yaptığım gün bakıldı 3100 gr dendi 2700 gr doğduHanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim