Sagol Allah yaşatmasın cok agrili
Bende surekli o inceceik ip gibi sütler geliyoRosemiracle cnım sıcak soğuk kompres yapmalısın..
şişken sıcak sağdıktan sonra soğuk.. önce sıvak kompres yap bebişini emzir sonra emzirdiğin gögsü sağ sonra soğuk kompres..
Ben kızımda sol gögsüm mastitti ay ne çektim.. tıkalı yeri açmak için geç kalmıştım 1 ay sürekli o gögsümü ilk emzirdim açken hep onu verdim süt az gelirdi ordan istemezdi kuzumm ama sürekli onu verirdim.. 1 ayın sonunda inecik ip gibi uzayan bi süt geldi öyle açıldı o gögsüm..
Tesekkur ediyorum ne zor islermisBenimde göğüslerim bazen doluyor taş gibi oluyorsonra hemen emmezse eğer sagmam gerekli , seni çok iyi anlıyorum kardeşim ama eğer çok geçmezse mutlaka doktora gidin ateşiniz de varmış Hemen müdahale etsinler
Cok gecmis olsun size deEvet canım
Göğsümde iltihap oluştu ve vücud atamadığı için ameliyat oldum.
Bu zaten başka dr du ilk dru eşim istemedi
Oda sürekli tahlil vs istedi diye değiştirdik.
Maşallah maşallah çok güzel kilo almış. Darısı bizim başımıza inşallah
dogumdan sonra kadin doguma kontrola gitmiyomusunuz?bizde doktr kontrlu olmuoki çagiran olmadı beni.kızımdada yaptrdgmı hatrlamıorm kontrol
Gozunuz aydin canimdüştü bizimkide bu sabah etrafı değil de ortasında vardı hafif dün o da geçti şükür
Bence ihmal etme git canimBir se ben kadın doğuma 40 kontrolüne gitmeyi unuttum ne yapiyor ki gitmeli mi muhakkak 7 günlükken gittiğimde ultrasonla bakip rahim içi temiz demişti dikişlere bakmişti 40 cikinxa cağirmişti ama unutmusum bebekle ilgilenmekten
Bu ne yaa 2 gune bir gogsum tutuluyor mastit oluyorumama ne zaman yarim atlet giysem ondan sonra oluyor. Kanallarimi kapatiyor yoksa diyorum. Yani evde salkim sacak mi gezecez ya zaten lohusayiz birde perisan durmak hosuma gitmiyo
Biogaia diye bi damla var probiyotikmiş ondan al bebek için mamadan ziyade probiyotik kullanımı önemliymiş biz golden goat kullanıyoruz ama günlük en fazla üç kez veriyorum memeden doyamıyor süt azKızlar benim oğlum 2 haftadır kabızlık yaşıyor ilk 10 gün kadar sadece anne sütü aldı sorun yoktu ama emmediği için sütüm ve yetmiyor mama takviyrsi yapıyorum aptamil denedim similac hipp conformil mamaların hepsini denedim hala geçmiyor hiçbiri gelmedi yani. Napıcağımı şaşırdım 24 saatte 1 kere ya yapıyor ya yapmıyor kaka. Bebelac nutriconfor denemek istiyorum ama ev mama doldu güvenemiyorum tekrar almaya korkuyorum nuda boşa gidicek diyr. kullanan varmı yada mama önerebilecek .
Kızlar doğumdan sonra korse kullandınız mı şuan göbeğiniz ne durumda?
Canim ben aldim gun icerisinde aklima geldikce firsat buldukca kullaniyorumKızlar doğumdan sonra korse kullandınız mı şuan göbeğiniz ne durumda?
Daha iyiyiz çok şükürBen kullanmayı düşünüyorum fekat dikislerden dolayı çok korkuyorum Hala takmayı bile deneyemedim karnım sarkık kalacak diye de çok korkuyorum..
Bu arada siz nasılsınız keyfiniz yerindedir inşallah ♥
Ne kadar sürede toparlar acaba benim göbek vıcık vıcık hala.bende ebaydan almıştım fotoğrafını eklediğim korseyi umarım işe yararCanim ben aldim gun icerisinde aklima geldikce firsat buldukca kullaniyorum
Amazondan almistim
Takarsam toparliyor
Benimkide buna benziyo canimNe kadar sürede toparlar acaba benim göbek vıcık vıcık hala.bende ebaydan almıştım fotoğrafını eklediğim korseyi umarım işe yarar Eki Görüntüle 2673247
Daha iyiyiz çok şükürgeçen günkü olaydan sonra biraz rahatladım.
Bebeğim ve ben birbirimize alışmaya çalışıyoruz.havalar çok sıcaktı bende lohusayım heralde o yüzden çok sıcak hissediyorum diye bebeği biraz kalın giydirmişimYavrumu biraz yakmışım.huysuzdu biraz ama şimdi soyundurdum zıbınla yatıyor artık
Hamilelikte göbeğim çok büyümüştü.normal doğum yaptım ve 3.günü korse takmaya başladım.düşün korseyi zar zor bir araya getirdim.şimdi biraz daha rahat takıyorum.ama göbeğim vıcık vıcık.