2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar kilo vermem durdu doğumdan sonra emzirirken falan 11 kilo verdim öyle kaldi daha hiç gitmiyor bayadir cok da yemitorum süt olsun diye uykusuz hareketliyim de kilo yapişmasa bari bi helva sürekli yiyorum o da süt yapsin diye onun dişinda tatli yediğim de yok 66 65 de kaldim 76 yla doğuma girmiştim 53 kiloyla hamile kalmişti diyetisyene mi gitsem cok mu erken acaba bilmiyorum ki

Bende surekli o inceceik ip gibi sütler geliyo

Bu zaten başka dr du ilk dru eşim istemedi
Oda sürekli tahlil vs istedi diye değiştirdik.

Maşallah maşallah çok güzel kilo almış. Darısı bizim başımıza inşallah

Amin canım Benim bebeğim eksik kilo ile doğduğu için çok sarıldım ben, 2 saatte bir emzirdim.. Kan şekeri dusuklugu ve kan yoğunluğu sıkıntısı vardı Ondan dolayı korkudan çok besledik.. Allahım inşallah tüm bebekler sağlıklı olsun da inşallah darısı basiniza

Bence ihmal etme git canim
Dikislerin iyi tutmusmu bi sorun falan varmi diye bakiliyo
Bizde dogumdan 6hafta sonra denildi
2hafta sonra gidicem insallah bakalim

Bu ne yaa 2 gune bir gogsum tutuluyor mastit oluyorum ama ne zaman yarim atlet giysem ondan sonra oluyor. Kanallarimi kapatiyor yoksa diyorum. Yani evde salkim sacak mi gezecez ya zaten lohusayiz birde perisan durmak hosuma gitmiyo

Kızlar benim oğlum 2 haftadır kabızlık yaşıyor ilk 10 gün kadar sadece anne sütü aldı sorun yoktu ama emmediği için sütüm ve yetmiyor mama takviyrsi yapıyorum aptamil denedim similac hipp conformil mamaların hepsini denedim hala geçmiyor hiçbiri gelmedi yani. Napıcağımı şaşırdım 24 saatte 1 kere ya yapıyor ya yapmıyor kaka. Bebelac nutriconfor denemek istiyorum ama ev mama doldu güvenemiyorum tekrar almaya korkuyorum nuda boşa gidicek diyr. kullanan varmı yada mama önerebilecek .

Bu ne yaa 2 gune bir gogsum tutuluyor mastit oluyorum ama ne zaman yarim atlet giysem ondan sonra oluyor. Kanallarimi kapatiyor yoksa diyorum. Yani evde salkim sacak mi gezecez ya zaten lohusayiz birde perisan durmak hosuma gitmiyo

Yarım atletin sıkı mi? Bende sıkı bı Sütyenimde oluyor diğerlerinde sıkıntı yok Bebiş emdiğinde geçiyor Yarım atlet im daha gevşek onda sıkıntı olmuyir

Biogaia diye bi damla var probiyotikmiş ondan al bebek için mamadan ziyade probiyotik kullanımı önemliymiş biz golden goat kullanıyoruz ama günlük en fazla üç kez veriyorum memeden doyamıyor süt az

Kızlar doğumdan sonra korse kullandınız mı şuan göbeğiniz ne durumda?

Ben kullanmayı düşünüyorum fekat dikislerden dolayı çok korkuyorum Hala takmayı bile deneyemedim karnım sarkık kalacak diye de çok korkuyorum..

Bu arada siz nasılsınız keyfiniz yerindedir inşallah

Ben kullanmayı düşünüyorum fekat dikislerden dolayı çok korkuyorum Hala takmayı bile deneyemedim karnım sarkık kalacak diye de çok korkuyorum..

Bu arada siz nasılsınız keyfiniz yerindedir inşallah ♥
Daha iyiyiz çok şükür geçen günkü olaydan sonra biraz rahatladım.
Bebeğim ve ben birbirimize alışmaya çalışıyoruz.havalar çok sıcaktı bende lohusayım heralde o yüzden çok sıcak hissediyorum diye bebeği biraz kalın giydirmişimYavrumu biraz yakmışım.huysuzdu biraz ama şimdi soyundurdum zıbınla yatıyor artık

Hamilelikte göbeğim çok büyümüştü.normal doğum yaptım ve 3.günü korse takmaya başladım.düşün korseyi zar zor bir araya getirdim.şimdi biraz daha rahat takıyorum.ama göbeğim vıcık vıcık.

Çok daha iyi olun inşallah ... Bende sizin gibi yaşadıkça öğreniyorum Bebeğimle birlikte
Bebeğin eğer karnı sicak, ayakları normal isidaysa normal giyinmiş, Eğer karnı sıcak ayakları da sıcak sa kalin giyinmiş, eğer ayağı soğuk ve karnıda soğuksa ince giyinmiş oluyormuş Bu durumda ona göre tekrar giydirip soyrudarabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…