- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Evet canim gece 39.2 ye cikti sagdim falan surekli simdi atesim yok ama agri ve sislik hala variyi bari canım bizimde düştükten sonra arada azıcık kan gelip kuruyordu sanırım açıklık vardı hastaneler de kötü yeğenimin de olmuş cerrah yakmış kapanmış açıklık git dediler sürekli zeytinyağı sürdüm şükür şimdi gelmiyor kapandı sanırım
yaaa MasAllah kız toparlandın mi benim hala dikislerim iyi olmadıhala kahverengi sarı gibi akıntı geliyor tamamen iyi hissetmeden yapmayız sanırım
Yaa çok geçmiş olsun mastit ateşte mi yapıyor canım
Sagol Allah yaşatmasın cok agriliSağmak imkansız ise doktora mutlaka git beni hastanede uyarmislardi Ateş olunca gel diye, geçmiş olsun
düştü bizimkide bu sabah etrafı değil de ortasında vardı hafif dün o da geçti şükürBizimki 4.gunu dustu
Doktor ve ebe bana etrafi sari sivi olursa iltihap kapmis olur demisti. Seninkide iltihap mi bilmiyorum ama doktora mutlaka goster derim ben
Evet canim gece 39.2 ye cikti sagdim falan surekli simdi atesim yok ama agri ve sislik hala var
İlk defa duydum ama tam benlik bisimis iki gundur bi meyveyi cok istiyodum dun alinmisti iki gun beklemistim ondan mi acabaÇok geçmiş olsun kızımda olmuştu benimde.. Sütün bişey çekmiş derdi büyükler.. Farkında olmadan bişey istemiş olabilirsin. Ne istediğini keşfedip yersen geçer derler.. Hatta gögsünün üstüne yemeği gezidip kefareti buymuş demek lazımmış
Kizlar sanırım mastit oldum daha öncede tikanmisti acile gitmistim sonra o gogsum söndü ve bir daha süt gelmedi simdi diger gogsum asiri sert ici bilyeler var gibi kizarik gecen de icten kan gelmisti bide atesim 38.7 oldu valla korona sanarlar diye korkumdan hastaneye gidemiyorum gogsum agrisi da dayanilmaz
İlk defa duydum ama tam benlik bisimis iki gundur bi meyveyi cok istiyodum dun alinmisti iki gun beklemistim ondan mi acababenim dun bebegim sabah 8 den aksam 5 e kadar hic uyumadi ve agladi surekli aglamaktan yorulunca da susmadi mizirdama modundaydi bende evde tekim süt sagamadm hatta yemek bile yiyemedim ondan oldu diye dusunuyorum gec sagdim diye
Aynen canım.. enfeksiyon mu ki bilmiyorum doktora danışsaydın keşkeMaşallah bayağı erken düşmüş sizin sarı akıntı korkuttu beni biraz
Benim 1 ay oldu haşa oluyor o ağrı hemen geçmez bence ameliyat sonucta içten yara varKızlar sezaryen yeriniz ağrıyor mu benim dikiş yerinde ağrı var hareket ederken özellikle yara gibi ince sızılı bi ağrı 22 gün oldu doğum yapalı
Bizim dün 1 aydı tam dün ultrason çektirdik şükür temiz çıktı 1 aylıkken yapılıyor diye biliyorum benHanımlar 40 günlük olanlar kimler kalça çıkıklığı için hastaneye gittnz mi?ben salıya randevu aldımda erken yada geç olma durumu oluyor mu?
geçti canım dün hafif deliğin üstünde vardı bu sabah hem göbeği düştü hemde akıntı geçmişAynen canım.. enfeksiyon mu ki bilmiyorum doktora danışsaydın keşke
ben randevu aldım da erken doğum yaptım 37 haftalık doğduktan sonra da onu 40 haftaya tamamlayıp ondan sonra 1 ay geçtikten sonra yapcaz dediler yani 1.5 2 ay sonraya gün verdilerHanımlar 40 günlük olanlar kimler kalça çıkıklığı için hastaneye gittnz mi?ben salıya randevu aldımda erken yada geç olma durumu oluyor mu?
mastitten mi canim nasil oluyoİhmal etme canım ben oğlum 3 aylıkken ameliyat olmuştum.
İlk defa duydum ama tam benlik bisimis iki gundur bi meyveyi cok istiyodum dun alinmisti iki gun beklemistim ondan mi acababenim dun bebegim sabah 8 den aksam 5 e kadar hic uyumadi ve agladi surekli aglamaktan yorulunca da susmadi mizirdama modundaydi bende evde tekim süt sagamadm hatta yemek bile yiyemedim ondan oldu diye dusunuyorum gec sagdim diye
Bir se ben kadın doğuma 40 kontrolüne gitmeyi unuttum ne yapiyor ki gitmeli mi muhakkak 7 günlükken gittiğimde ultrasonla bakip rahim içi temiz demişti dikişlere bakmişti 40 cikinxa cağirmişti ama unutmusum bebekle ilgilenmekten
mastitten mi canim nasil oluyo