2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sabah nişanım geldi, afedersiniz üç kere wc gittiğimde 3 kere sildim... şimdi azaldı ama doktorumu aradım bekleyecez dedi belki sancın gelir....
nişandan sonra ne kadar sürede sancı gelir ki yarın sabahtan da sezeryan'a girecektim
40+3 teyim

Evet canim gece 39.2 ye cikti sagdim falan surekli simdi atesim yok ama agri ve sislik hala var

Evet canim gece 39.2 ye cikti sagdim falan surekli simdi atesim yok ama agri ve sislik hala var

Çok geçmiş olsun kızımda olmuştu benimde.. Sütün bişey çekmiş derdi büyükler.. Farkında olmadan bişey istemiş olabilirsin. Ne istediğini keşfedip yersen geçer derler.. Hatta gögsünün üstüne yemeği gezidip kefareti buymuş demek lazımmış

İlk defa duydum ama tam benlik bisimis iki gundur bi meyveyi cok istiyodum dun alinmisti iki gun beklemistim ondan mi acaba benim dun bebegim sabah 8 den aksam 5 e kadar hic uyumadi ve agladi surekli aglamaktan yorulunca da susmadi mizirdama modundaydi bende evde tekim süt sagamadm hatta yemek bile yiyemedim ondan oldu diye dusunuyorum gec sagdim diye

İhmal etme canım ben oğlum 3 aylıkken ameliyat olmuştum.

Geç sağmaktan olmuştur

Hanımlar 40 günlük olanlar kimler kalça çıkıklığı için hastaneye gittnz mi?ben salıya randevu aldımda erken yada geç olma durumu oluyor mu?
ben randevu aldım da erken doğum yaptım 37 haftalık doğduktan sonra da onu 40 haftaya tamamlayıp ondan sonra 1 ay geçtikten sonra yapcaz dediler yani 1.5 2 ay sonraya gün verdiler

Kanamam biteli cok oldu ama iki gündür az az kanamam oluyo adet mi oluyorum acaba ana koyu renkli ya da içte kalan pis kan mi temizleniyo acaba

Bir se ben kadın doğuma 40 kontrolüne gitmeyi unuttum ne yapiyor ki gitmeli mi muhakkak 7 günlükken gittiğimde ultrasonla bakip rahim içi temiz demişti dikişlere bakmişti 40 cikinxa cağirmişti ama unutmusum bebekle ilgilenmekten

Geç sağdığın içindir muhtemelen ama büyükler öyle derlermiş onlar sağmadığı için... dediğim gibi sütün çekmiş derler. Görmüşsündür bişey canın istemese de sütün ister derler.. halam hep anlatır ; misafir gelmiş anlatmışlar bi pastaneden kurabiye aldık pek güzeldi flan diye onlar gitti benim gögsüm bi şişti diyo halam anlamadık neden falan.. Sonra kaynanası demiş ayy yoksa kurabiye dediler sütün mü çekti? Canım istemedi demiş halam ama yine de yollamışlar eniştem gidip almış gelince hemen gögsünün üstünde ezdirip yemiş şişlik indi geçti ondan sonra da herşeyin tadına baktım bi daha şişmedi der hep

Rosemiracle cnım sıcak soğuk kompres yapmalısın..
şişken sıcak sağdıktan sonra soğuk.. önce sıvak kompres yap bebişini emzir sonra emzirdiğin gögsü sağ sonra soğuk kompres..

Ben kızımda sol gögsüm mastitti ay ne çektim.. tıkalı yeri açmak için geç kalmıştım 1 ay sürekli o gögsümü ilk emzirdim açken hep onu verdim süt az gelirdi ordan istemezdi kuzumm ama sürekli onu verirdim.. 1 ayın sonunda inecik ip gibi uzayan bi süt geldi öyle açıldı o gögsüm..

Bende 5 günlükken gitmiştim 6 hafta sonra tekrar çağırdı 26 ağustosta gideceğim smear testi de yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…