Hım anladım canımDoktorum 40 çıkınca gel bi bakayım demişti. Bugün aile hekimim de muhakkak 40 çıkınca kadın doğuma git dedi...
Güzel sonuçlar alırsın insAllah canımBu arada aile hekimi 17 ağustosa büyük hastaneye randevu almış bebek için. Göz muayenesi bide kalça çıkığı ultrasonu çektirecekmişiz.
Doğum kilosu 3500dü canım. Boyu 52 cmdi. İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsinDoğum kilosu boyu kaçtı canım herşeyin yolunda olmasına sevindim bizde haftaya gidicez Allah için verirse
İyi MaşAllah canımDoğum kilosu 3500dü canım. Boyu 52 cmdi. İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin
Evde baskül yokİyi MaşAllah canıminsAllah evde tarttın mi hiç bebek tartıları ile doğru gösteriyor mu ki
Ben kucağıma alıp tartiliyorum ona göre almış gibi kilo ama emin değilim tabiki doğruluğu konusundaEvde baskül yoksen onunla mı tartıyorsun
Alıyordur neden almasın kız. Ben büyük oğlumda 6 ay sadece anne sütü verdim. İnşallah bu da öyle olur. Sen kilo konusunda endişeli misin. Stres yapma ki sütün etkilenmesin.Ben kucağıma alıp tartiliyorum ona göre almış gibi kilo ama emin değilim tabiki doğruluğu konusunda
Ne kadar sıklıkla peki benimki yeni başladı emmeye sanki doymuyor sürekli meme istedi deçocuk doktoruna mi gittin canım sağlık ocağı kontrolünde mi söylediler 700gr alt sınır mıymış kaç kg almalı ki
15-20dk hemen hemen canım bırakana kadar emziriyorum genelde
Bizde bugun olduk aşı canım aynısını benimkide almış kiloKızlar bugün 1 aylık kontrole gittik aile hekimine. Hepatit b aşısını yaptılar. Boyu 57 cm, kilosu 4350 çıktı. Doktor gayet iyi dedi. İnşallah hepinizde durumlar iyidir
Çok şükürBizde bugun olduk aşı canım aynısını benimkide almış kilo
vala gıdığı yanakları çıktı insAllah aldı diye düşünüyorum bklm yok endişe etmemeye çalışıyorum bende iyi düşünelim iyi olsunAlıyordur neden almasın kız. Ben büyük oğlumda 6 ay sadece anne sütü verdim. İnşallah bu da öyle olur. Sen kilo konusunda endişeli misin. Stres yapma ki sütün etkilenmesin.
Gece 2-2.5 saat arayla gündüz daha sık değişiyor bazen sütün kalitesine göre sanırım doyuruculugu az olduğunda sanırım emmeden ayrılmak istemiyorNe kadar sıklıkla peki benimki yeni başladı emmeye sanki doymuyor sürekli meme istedi de
Bu arada aile hekimi 17 ağustosa büyük hastaneye randevu almış bebek için. Göz muayenesi bide kalça çıkığı ultrasonu çektirecekmişiz.
Bizim aile hekimi kimseye güvenmiyor bence. Yoksa her asm sizinki gibi.Ne güzel.
Aşıya gidince biz dr görmüyoruz hemşire aşı yapıyor boy kiloya bakıyor o kadar.
çiş yapıyorsa doyuyordur canım merak etme inşallah kabızlık da olmaz zor bi durum Allah yardımcın olsunÇişini yapıyor canım çok şükür. Mama verdiğim için kabız olacak diye korkuyorum büyük kızımda aynı zamanda yaşadım çok zor oluyor ama şükür çıkarttı ama tam zamanında uyardım iyice sertleşiyordu
Vallahi ben o ölçüleri anlamıyrm kiloda sorun yokta bizimki 53cm doğdu 15 gün sonra aynı 36 gün sonra 54 dedi bacagını salmadı doğrusu evde ölçtüm 56 uyurken mesela
çocuk doktoruna mi gittin canım sağlık ocağı kontrolünde mi söylediler 700gr alt sınır mıymış kaç kg almalı ki
15-20dk hemen hemen canım bırakana kadar emziriyorum genelde
Ben kucağıma alıp tartiliyorum ona göre almış gibi kilo ama emin değilim tabiki doğruluğu konusunda
Maşallah ya. İnşallah benim de öyle olurKızlar bugün 1 aylık kontrole gittik aile hekimine. Hepatit b aşısını yaptılar. Boyu 57 cm, kilosu 4350 çıktı. Doktor gayet iyi dedi. İnşallah hepinizde durumlar iyidir
Ben o baska türlü korunmayla hamile kaldimBaşka türlü koruncaz mecbur
ANladım benimki daha yeni alıstı ondan doydugunu anlamıyor sanırımvala gıdığı yanakları çıktı insAllah aldı diye düşünüyorum bklm yok endişe etmemeye çalışıyorum bende iyi düşünelim iyi olsun
Gece 2-2.5 saat arayla gündüz daha sık değişiyor bazen sütün kalitesine göre sanırım doyuruculugu az olduğunda sanırım emmeden ayrılmak istemiyor
miğdedeki gaz itekleyip sütü çıkarmıştır oyuzden kusmustur oxaman canm.reflü kusması gbyse onu bılemem ama yatmadan mutlaka gaznı çıkar.bide başını biraz dık koy .Bizdede var aynı problem uyku esnasında aynı hareketler , gazını çıkarırsak rahatlıyor siz tecrubelisiniz emme sırasında çok emmesede dün kucağıma aldığım an kustu sonra gazını cikardi bugünde yaşadım bı kere daha .. reflü kusması gibi fışkırarak ama az kusuyor bı kere.. gaz sıkıştırdığı için olur mu acaba