2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben kucağıma alıp tartiliyorum ona göre almış gibi kilo ama emin değilim tabiki doğruluğu konusunda
Alıyordur neden almasın kız. Ben büyük oğlumda 6 ay sadece anne sütü verdim. İnşallah bu da öyle olur. Sen kilo konusunda endişeli misin. Stres yapma ki sütün etkilenmesin.

Alıyordur neden almasın kız. Ben büyük oğlumda 6 ay sadece anne sütü verdim. İnşallah bu da öyle olur. Sen kilo konusunda endişeli misin. Stres yapma ki sütün etkilenmesin.
vala gıdığı yanakları çıktı insAllah aldı diye düşünüyorum bklm yok endişe etmemeye çalışıyorum bende iyi düşünelim iyi olsun
Ne kadar sıklıkla peki benimki yeni başladı emmeye sanki doymuyor sürekli meme istedi de
Gece 2-2.5 saat arayla gündüz daha sık değişiyor bazen sütün kalitesine göre sanırım doyuruculugu az olduğunda sanırım emmeden ayrılmak istemiyor

çiş yapıyorsa doyuyordur canım merak etme inşallah kabızlık da olmaz zor bi durum Allah yardımcın olsun

Vallahi ben o ölçüleri anlamıyrm kiloda sorun yokta bizimki 53cm doğdu 15 gün sonra aynı 36 gün sonra 54 dedi bacagını salmadı doğrusu evde ölçtüm 56 uyurken mesela

Doğru ölçmüyo bazıları cnm sen kendi ölçün daha doğru çıkıyoo
Maşallah uzamış :)

çocuk doktoruna mi gittin canım sağlık ocağı kontrolünde mi söylediler 700gr alt sınır mıymış kaç kg almalı ki

15-20dk hemen hemen canım bırakana kadar emziriyorum genelde

Çocuk dr u cnmm.. aşıya gitmedik daha.. orda da ölçecekler bakaşım doğru mu..
iyi ama Alt sınırda 750-800 alsa daha iyiydi dedi bozuldum açıkçası 600-1000 arası almalıymış ..
100 gram için mama ver dedi

Ben kucağıma alıp tartiliyorum ona göre almış gibi kilo ama emin değilim tabiki doğruluğu konusunda

Bende aynısını yaptım doğru çıktı cnmm

ANladım benimki daha yeni alıstı ondan doydugunu anlamıyor sanırım

miğdedeki gaz itekleyip sütü çıkarmıştır oyuzden kusmustur oxaman canm.reflü kusması gbyse onu bılemem ama yatmadan mutlaka gaznı çıkar.bide başını biraz dık koy .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…