2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amin amin canım. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuğumu daha yeni yeni çözüyorum. 2 gündür kaka yapmadı doymadığını mı gösteriyor acamaya

Bildiğim kadarıyla 5 güne kadar yapmaması normal diyorlar bu dönemde. Sonrası doktor tabii. Ama sen yine kontrolde sorarsın zaten doktoruna. Doymasa çünkü hep ağlar uyumaz, huzursuz olur diye düşünüyorum

Cok ilginc, hadi o 6ay icinde hamile kalirsan?

Canım İnan aramamaları daha iyi hergün yüzlerce bebek bakımı ile laf dinliyorum .bunalttılar artık beni kadını da erkeği de bana bebek bakım dersi veriyor
Acma tlfnu, ben musait olunca aciyorum degilse hic keyfimi bozupda tlfnda lak lak yapamam onlarla valla. Darilan darilsin alinan alinsin. Bebekli evin halleri zor oluyo, henuz bi rutin olmuyo. Acamadim diye bana darilacaksa oh keyfim ne ala, aramayida keser. Bukadar net benim tavrim. Stres yapip sutum azalacana Karsi taraf kussun tercih ederim

Ben bebeğn bağışıklığı gelişmedi dikkat edin dedi doktor diyorum korona bitsin de inş diyip geçiştiriyorum

azıcık zeytinyağı için canım poposuna da sür belki yardımcı olur
spiral den ben korkuyorum ya

Nette okumuştum çok net hatırlamıyorum ama sanki reflü kaynaklı l olabilir yazıyordu
Öyle yaptım bence canım çıkarttı ama çok zor oldu hem mana hem meme emiyor mama mı yaptı anlamadım ki

Çişini yapıyor canım çok şükür. Mama verdiğim için kabız olacak diye korkuyorum büyük kızımda aynı zamanda yaşadım çok zor oluyor ama şükür çıkarttı ama tam zamanında uyardım iyice sertleşiyordu

Bende kızımı sadece emziriyorum ama arada sapıp gece veriyorum cnm sende öyle yapabilirsin emerken yoruluyor bebekler sağına birden çok gidiyor anne sütü

canım Ayşe Öner videosunda görmüştüm. gece sağılan sütler gece , gündüz sağılan sütler gündüz verilmeliymiş.. Gece uyuması için farklı hormonlar varmış , gündüz verilmemeli diyordu..
Bugün dr da sağ dedi yarından itibaren başlayacağım sağmaya artık...

ahh keşke alışsa yapışık haldeyiz çok şikayetim yok aslında ama o kdr çok alıştı ki tuvalete bile salmıyor bazen Az molalık , bi yere gittiğimizde falan iyi olur..

insAllah bende kızımı emziremedim insAllah oğlumu emziriim bende sağmiyorum hiç

Ay inşallah emziririz hep birlikte

Dr dan geldik kızlar..
1 aylık olduk bugün.. 2 cm uzamış boyu 55 cm olmuş oğlumun ve 4400 olmuş 700 gr almış doğum kilosu üstüne Kötü değil ama alt sınırda dedi.. Önce emzir sonra sağ ver sonrada yetmezse mama ver dedi

gün içinde genelde mama vermiyorduk baktık ki uyumuyor çok ağlıyor aranıyor o zaman 1 ölçek mama veriyordum.. Oda bir kaç günde 1 falan.. Şimdi daha çok mama vereceğiz ..

Yaa anlamıyorum da dolu bez sayısı 6-7 civarını geçiyor her gün günde mutlaka en az 4-5 bezi de kakalı oluyor ama kilo almamış çok günde 23,3 gram fln almış..

Kızımı bütüyürken de en çok takıldığım buydu oğlumda yine başıma geldi... Ayy ben kilo alsın diye napsam acaba

Vallahi ben o ölçüleri anlamıyrm kiloda sorun yokta bizimki 53cm doğdu 15 gün sonra aynı 36 gün sonra 54 dedi bacagını salmadı doğrusu evde ölçtüm 56 uyurken mesela

Teşekkür ediyorum cnm bunu ben bilmiyordum sağ ol

Dünden beri kakalar sıklaştı. Zeytinyağı vermiştik yine. Hala zeytinyağının etkisi mi devam ediyo bilmiyorum.
Emzirirken son emzirdiğinden mi başlıyosun tekrar yoksa ötekinden mi?
Bu mu etkili oldu bilmem, önceki günden beri kaka yapıyo. Gerçi dediğin hareketi de 2 kere yaptım sadece.
Her emzirmeden sonra sağsam zararı olur mu acaba?
Doktor kontrolunuz yokmu yakin zamanda
1 ay dolunca çağırdı. 14ünde gitcez.
Sorcam bakalım. Hem gazlı, hem kabızlık var galiba hem bu yüzden belki de zor alıyo memeyi :/

çocuk doktoruna mi gittin canım sağlık ocağı kontrolünde mi söylediler 700gr alt sınır mıymış kaç kg almalı ki
Kızlar her göğsünüzü kaç dk emziriyorsunuz
15-20dk hemen hemen canım bırakana kadar emziriyorum genelde

Kızlar bugün 1 aylık kontrole gittik aile hekimine. Hepatit b aşısını yaptılar. Boyu 57 cm, kilosu 4350 çıktı. Doktor gayet iyi dedi. İnşallah hepinizde durumlar iyidir
Doğum kilosu boyu kaçtı canım herşeyin yolunda olmasına sevindim bizde haftaya gidicez Allah için verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…