2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben açmıyorum canım kızım eve geldiğinden beri acil durumlar dışında açmıyorum. Gece mesaj atıyorum kusura bakma tel sesi kısıktı şimdi gördüm geç oldu felan filan diye sonra yine öyle öyle durdu. Yoksa bi de sinirlerim bozamam
Canım seninkiler anlayışlıdırlar ben 3 gün arka arka müsait değilim çocuğu ezmiyorum diye mesaj attım bugün tekrar yazmış biz bu çocuğu iç uyanıkken göremeyecekmiyiz bu kadar da olmaz gerçekten çatladım sinirden.

Bende ailen uzakta görmek istiyorlar diye düşündüm amaan gerisini boşver .. bu konuda yalnız değilsin emin ol.. Ben lohusa değilim de sanki etrafımdaki herkes lohusa.. nasıl gazını aldığım, ne zaman uyuttugum, süt emiyor çok şükür o zaman niye mama vermedigim, normal doğum beklerken acil bir sağlık sorunundan Sezeryan oldum niye Sezeryan oldun sorularına cevap vermekten , Uykusunda bebeğin çaktırmadan uyandirilmasindan ki çocuk huzur içinde uyusun, meme emerken göğsümde hadi ver artık sevelim meme hep orada sonra emer diyenleri savuşturmak tan gına geldi.. 🎉🤣. Ay bişey yazayım dedimdi bin tane yazmışım ki dahası var.Sakin gardini dusurme Müsait olmayınca açma Esin organize etsin aramaları ben öyle yaptım bana ulaşamayan eşimi arıyordu.. Sessize al öylece kalsın.. İstersen günün belli bir saatinde müsait olunca dönersin.. Sakın kimseye kafanı takma..
Banada onlar çocuk bakmaktan ne anlar demişler.içim içimi yiyor açıp ağız dolusu küfür edip kapatmak istiyorum.

Kızlar sezeryandan sonra hastaneden direk kendi evinize mi geldiniz yoksa annenizin evine mi gittiniz? Evde size yardımcı olacak anne kardeş gibi kişilere ihtiyaç duyuluyor mu? yoksa kendi başımıza halledebilir miyiz?
Kesinlikle duyuluyor. Annem kardeşim vardı onlar olmasa hiçbirşey yapamazdım koltuktan bile kalkamıyordum yemek yapıyordu annem ev işlerini hep o yaptı bebekle bile ilgilendi ben eğilemiyordum kucagıma bile zor alıyordum 3 haftaya yakın kaldı yanımda kardeşimde hala yanımda.. iyileştim şükür ama ilk hafta özelliklede biri kesinlikle olmalı diyorum

Benim kızımda 2 gündür yapmıyor doymuyor demekki 😞 mamayı arttırmam gerekiyor sanırım
ne kadarlık bebeğin canım? çiş de mi yapmıyo çiş yapıyosa doyuyordur üzme kendini doktorlar ilk çocuğumda özellikle çişi sorarlardı doyuyor o zaman derlerdi büyük oğlum bu kadar kaka yapmazdı mesela bu çok yaptığı için şaşırdım normal mi acaba diye merak ettim

Canım İnan aramamaları daha iyi hergün yüzlerce bebek bakımı ile laf dinliyorum .bunalttılar artık beni kadını da erkeği de bana bebek bakım dersi veriyor
lüzumsuz insanlae hep olur işte
6 aya kadar oyalarım belki ama ondan sonrası ne olcak bilmiyorum
kondomu bende sevmiyorum ama horon alıp vücudun dengesini bozmak yerine kondom daha iyi sanırım
Kızlar kızım 14 günlük. 2 gündür kaka yapmıyor acaba doymuyor mu ya. Ikınıyor ama yapmıyor. 😞 daha tartmadık cumartrsi Dr randevusu var bakalım ne diyecekler
Canım çok yapıyorsa sıkıntı yoktur insAllah her çocuğun büyük çis konusunda farklı alışkanlığı olur

Kızlar sezeryandan sonra hastaneden direk kendi evinize mi geldiniz yoksa annenizin evine mi gittiniz? Evde size yardımcı olacak anne kardeş gibi kişilere ihtiyaç duyuluyor mu? yoksa kendi başımıza halledebilir miyiz?
Ben kendi evime geldim cnm acıkcsdı ameliyat beni çok etkilemedi ama uykusuzluk bebeğe alışmak emzirmek bunlar zor oluyur bnm yanında annem kaldı ve kayınvalidem

Ya kızlar benim bebeğim 45 günlük artık ama hala bir düzen yok sürekli emmek istiyor her ağlayasına meme verimce de aşiri kusuyor emzik almiyor ne yapacam şaşirdim hiç böyle sessiz uyanık hali yok pek uyumuyor da aşiri gazli damlalar masajlar yapiyoruz ama ne bileyim cok yoruluyorum kırkı cıkınca düzelir fazla uyur daha uzun aralıklı emzirirsin arada dinlenir işin gücünü yaparsın dediler ama bu bebenin fitratindan mi bilmiyorum hiç oturamiyorum eşim bugün işe gitti annem memlekete ilk defa yalnizim ve saatler cok yoruldum susmuyor da emince de cok cok kusuyor napicam ben
bizde aynıyız emzik almıyor emdıkten sonra aglamamdan sakin durmuyor günde 10 dkk anca ondada ablası rahat bırakmıo sagolsun.
sürekli em gaz cıkar agla döngümüz bu kusuo yine meme arıo vermek istemıorum ama fazla oyalayamıorumda bi yönden amsn emsinde kılo alsın diorum

Canım seninkiler anlayışlıdırlar ben 3 gün arka arka müsait değilim çocuğu ezmiyorum diye mesaj attım bugün tekrar yazmış biz bu çocuğu iç uyanıkken göremeyecekmiyiz bu kadar da olmaz gerçekten çatladım sinirden.
Kız yok ne anlayışı küsende oldu. Ben biraz rahatım o konularda pek fırsat vermem. İlk kızımda her kafadan ses çıktı. İki tarafa da siz kendi istediğiniz gibi çocuğunuzu yetiştirdiniz sıra bende müsade edin kalp kırkmayalım güzel güzel geçinelim dedim. Şimdide aynı şeyi diyorum ve yapıyorum. Her annenin çocuğu kendine kıymetlidir. Benim de şu hayattaki öncekinin çocuklarım. Ben iyi olmazsam sütüm gelmez gergin olurum. Dışardaki insanlar içimde değmez canım. O yüzden stres yapma sen yaptığınla kalırsın kimse üzerine biley almaz

lüzumsuz insanlae hep olur işte
kondomu bende sevmiyorum ama horon alıp vücudun dengesini bozmak yerine kondom daha iyi sanırım

Canım çok yapıyorsa sıkıntı yoktur insAllah her çocuğun büyük çis konusunda farklı alışkanlığı olur
Hiç yapmıyor işte yaaaa anlamadım ıkınıp duruyor

Kızlar 40 niz çıkınca ilişki durumunuz nasıl olacak . Korunma yöntemi olarak . Ben korkuyorum ve hiç isteğim yok biraz şişkinlik var ameliyat izimde sanki hiç geçmicekmiş gibi beni isteksiz yapıyor
spral düşünüyoruz biz.ilaç ben kullanmak istemıorum eşimde kendi korunmaz en iyisi spral gbi

Kızlar bebeğim emmek istiyor ama bir türlü alamıyor memeyi zor zahmet bir rahatlama gelince alıyor nasıl yaptığını da tam ifade edemiyorum böyle bacağını sallıyor sırtını yay gibi yapıyor sizde yaşıyor musunuz bir kaç gündür böyleyiz çok üzülüyorum

tuvalet egtmı için biraz yanlış bi süreç gbi geldi bana ama en dgrusunu annesı olarak sen bilrsın tabı.yeni kardes gelmiş ya biraz sıkıntılı olabılır Allah yardmcın olsun.benım kız hala altnı ıslatp öyle gdıyor tuvalete tembellıkten.gecede sıvı tüketmini azaltrsak ve ben gece uyandrrsam sıkıntı yok onun haricinde gece hiç kalkmıo çişi gelrse yataga yolluo 😞
Baska carem yok kis geliyo soguklarda daha zor usutme riski var onun icin basladim. Hamile ikende ben agirdim simdi en azindan kardesim var o ilgileniyor. Hos inat donemine girdik inat ediyor herseye ama sabir diyorum😒📿 gece altina yapmiyor yinede tedbiren alt degistirme bezini serdim 😅 gunduzde ilgilenemeyince nerede girecek dolap bulsa oraya birakiyor ama yaptirinca yapiyor lazimlik olsun klozet olsun. Bakalim direniyoruz.

Hiç yapmıyor işte yaaaa anlamadım ıkınıp duruyor
azıcık zeytinyağı için canım poposuna da sür belki yardımcı olur
spral düşünüyoruz biz.ilaç ben kullanmak istemıorum eşimde kendi korunmaz en iyisi spral gbi
spiral den ben korkuyorum ya 🙈😊
Kızlar bebeğim emmek istiyor ama bir türlü alamıyor memeyi zor zahmet bir rahatlama gelince alıyor nasıl yaptığını da tam ifade edemiyorum böyle bacağını sallıyor sırtını yay gibi yapıyor sizde yaşıyor musunuz bir kaç gündür böyleyiz çok üzülüyorum
Nette okumuştum çok net hatırlamıyorum ama sanki reflü kaynaklı l olabilir yazıyordu

Bizim gaz sıkıntısı başlayınca doktor kontrolunde söyledim böyle diyorlar normalmiş diye yok öyle bisey dedi Damla verdi bize İkinmaktan kıpkırmızı oluyordu yüzü Masaj yapıp rahatlatiyorduk Probiyotik damla ve gaz ilacı verdi. Gaz ilacı sanki lavobo tikanir da lavoba açıcı dokersin ya Öyle bı ilaç Damlattiktan sonra Çok şiddetli gaz atıyor ve sağlam kaka yapıyor Rahatlıyor çocuk..
doktordan doktora fark edıo oxaman bende doktoruma söyledim yok hiç bi şekilde ilaç veremem dedi

Birde birtanesi diyor ki bu bebek yine mi uyuyor bir uyanık goremedik.ya bunu diyen üç çocuk annesi.
Ya canım bir değil iki değil hergun 4-5 tane telefon geliyor ve her uyku arası ya uyuyorum ya işimi yapıyorum ya da duşumu alıyorum.hiç boş vaktım yok ve 6 gün oldu doğum yapalı dikişlerim hala ağrıyor.ya gerçekten kimse anlamıyor.
Kendimi artık çok kötü hissetmeye başladım
aman canım takmayacan benımde kv.bi kaç gün uyuyoken denk gelince.sürekli uyuyor gözlerni göremedk.
Ağladgna denk gelse bu çocuk nie aglıo .
En son dedm snin bebekler hiç aglamıodu herlde😌

X