2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar kasık ağrınız var mı sizin de acaba? Sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Bi de geç kalmış kış temizliği yapıyorum. Yorgunluk da mı etkiliyor anlamadım

Peki ben bir şey daha soracam. keseyi gördük ama bebeğimizi ne zaman görecez ay bu aralar bütün gündemim bu

Bebeği uzun bir süre göremeyeceksin kalp atışını ekranda bir noktanın yanıp sönmesiyle izleyeceksin. Uzuvlarının bir çoğu gelişmedi. Gelişenlerde tomurcuk gibi

Selam kızlar sat 30 eylül bat 23 ekim idrarda çıktu..bugün doktora gittim alttan da baktı ama net bişey göremedi kan verdim yarın gidicem tekrar netten sonuca baktım betahcg 3046,05 sizce durum nedir ..bu arada açlık şekerim yüksek çıktı çok tedirginim 172 çıktı..nasip

Arkadaşlar kasık ağrınız var mı sizin de acaba? Sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Bi de geç kalmış kış temizliği yapıyorum. Yorgunluk da mı etkiliyor anlamadım

Adet olacakmış gibi ağrı bende devar Temizliğe pek kaptırma kendine dikkat et

Aman diyim sakın yapma temizlik ben de turşu kurdum sadece pazar günündedir lekelenmem var doktor kesinlikle yerinden kalkma dedi. Temizlik evlattan önemli değil. İçinizde hayata tutunmaya çalışan bi canlı var ona destek olmaya çalışın

Allah korusun inşallah hepimizin meleklerini. Elimizden geldiğince dikkat edelim Allah in izniyle sağ salim gelsinler inşallah ♡

Uygulamanın tam ismi "Gün Gün Gebelik" canım. Biz söyledik hep, hiç içimde tutamam bi şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…