Kızlar benim beta hcg 1316 çıkmış.
Ne diyorsunuz???
Benimki geç döllenme mi acaba
Peki ben bir şey daha soracam.keseyi gördük ama bebeğimizi ne zaman görecez ay bu aralar bütün gündemim bu
Canım adetin ne zaman kaç gün geçtiPeki ben bir şey daha soracam.keseyi gördük ama bebeğimizi ne zaman görecez ay bu aralar bütün gündemim bu
Arkadaşlar kasık ağrınız var mı sizin de acaba? Sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Bi de geç kalmış kış temizliği yapıyorum. Yorgunluk da mı etkiliyor anlamadım
Aynen gorursun ınsallah canm :)Süpermiş :)
Benim sat 5 Ekim. Cumartesi gitsem ben de görürüm o zaman.
Görünür canım bol su iç ben oyle yaptım faydası olmustur heralde onunsüpermis canım yarın benim de görünür insallah 6 haftalıgım
İlk haftalar sat ile ultrason ölçümü bire bir gitmeyebiliyor
geçen hafta ptesi olmam gerekiyordu yani 28 ekimdeCanım adetin ne zaman kaç gün geçti
Aman diyim sakın yapma temizlik ben de turşu kurdum sadece pazar günündedir lekelenmem var doktor kesinlikle yerinden kalkma dedi. Temizlik evlattan önemli değil. İçinizde hayata tutunmaya çalışan bi canlı var ona destek olmaya çalışınArkadaşlar kasık ağrınız var mı sizin de acaba? Sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Bi de geç kalmış kış temizliği yapıyorum. Yorgunluk da mı etkiliyor anlamadım
Adet olacakmış gibi ağrı bende devarTemizliğe pek kaptırma kendine dikkat et
Aynıyız canım benim Cumartesi günü 30 çıktıgeçen hafta ptesi olmam gerekiyordu yani 28 ekimde
Allah korusun inşallah hepimizin meleklerini. Elimizden geldiğince dikkat edelim Allah in izniyle sağ salim gelsinler inşallah ♡Aman diyim sakın yapma temizlik ben de turşu kurdum sadece pazar günündedir lekelenmem var doktor kesinlikle yerinden kalkma dedi. Temizlik evlattan önemli değil. İçinizde hayata tutunmaya çalışan bi canlı var ona destek olmaya çalışın
Bat mı 30du anlamadımAynıyız canım benim Cumartesi günü 30 çıktı
Yok canım bat 28 ekimdi değerim 30 çıktı2 kasımdaBat mı 30du anlamadım
Uygulamanın tam ismi "Gün Gün Gebelik" canım. Biz söyledik hep, hiç içimde tutamam bi şeyiDoktordan fazla Bilgi vermesi gülümsetti beniuygulamanın tam ismi ne ben de indireyim ay benim de ilk hamileliğim etrafımada daha duyurmadım ama yolda yürürken haykırasın geliyor geçen kedilere bile hamileyim diyesim var Allah yokluğunu göstermesin
ay bende bi tek annem ve kayınvalideme söyledim ama pisman oldum çok darlıyorlar şimdidenUygulamanın tam ismi "Gün Gün Gebelik" canım. Biz söyledik hep, hiç içimde tutamam bi şeyi
Aaa neden?ay bende bi tek annem ve kayınvalideme söyledim ama pisman oldum çok darlıyorlar şimdiden