2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Alttan mı baktı karından mı

süpermis canım yarın benim de görünür insallah 6 haftalıgım

Peki ben bir şey daha soracam. keseyi gördük ama bebeğimizi ne zaman görecez ay bu aralar bütün gündemim bu
O sanırım herkeste farklı ya burada okuduğuma göre 6. haftada kalp sesini duyan var. Ama bana doktorum 3 hafta sonra gelirsin dedi. O zaman 8 haftalık oluyor mesela. İlk gebeliğim ben de çok heyecanlıyım ama bekleyeceğim galiba o zamanı

Gün gün gebelik diye bir uygulama var mesela orada bebeğiniz artık c şeklinde ve kuyruğu var diyor 40.gün için. Uygulama doktordan daha fazla bilgi veriyor
Doktordan fazla Bilgi vermesi gülümsetti beni uygulamanın tam ismi ne ben de indireyim ay benim de ilk hamileliğim etrafımada daha duyurmadım ama yolda yürürken haykırasın geliyor geçen kedilere bile hamileyim diyesim var Allah yokluğunu göstermesin

Gün gün gebelik diye bir uygulama var mesela orada bebeğiniz artık c şeklinde ve kuyruğu var diyor 40.gün için. Uygulama doktordan daha fazla bilgi veriyor
Valla öyle içinde tutmak çok zor kalp atışını duyalım haykırırız herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…