İnşallah canımTeşekkür ederim canmm
Maşallah bak çıkmış sonucun bayada yüksek gayet güzel çıkmış darısı bekleyenlerin başına
Hcg değerin kaçtı canım?Merhaba kızlar ben 5+4yim bugün keseyi gördük ama çok küçüktü bir cm bile değildi. Sizin keseleriniz durumu ne?
Alttan mı baktı karından mıSelam kızlar benım Sat 1 ekimde bugun 5 haftalıgız sata göre sabah muayene oldum kesemız göründü cok sukur 8 mm kusuratıda vardı hatırlamıyorum tam bebegı goremedı 10 gun sonra gel bebekle kalp atısına bakalım dedi hcg değerim 3 bın kusur
En son pazar günü ölçmüştük 2400dü bugün dr 5000 i bulmuştur dedi üstten baktı ama çok küçükHcg değerin kaçtı canım?
Karından baktı canımAlttan mı baktı karından mı
Süpermiş :)Karından baktı canım
Bana da 5+1 ken baktı üstten değerim 7850 ydi bende de küçük bir kese oluşumu var dedi normal sanırım sorun olsa yine gel derdi.En son pazar günü ölçmüştük 2400dü bugün dr 5000 i bulmuştur dedi üstten baktı ama çok küçük
süpermis canım yarın benim de görünür insallah 6 haftalıgımSelam kızlar benım Sat 1 ekimde bugun 5 haftalıgız sata göre sabah muayene oldum kesemız göründü cok sukur 8 mm kusuratıda vardı hatırlamıyorum tam bebegı goremedı 10 gun sonra gel bebekle kalp atısına bakalım dedi hcg değerim 3 bın kusur
Pardon 4+6 ymış o günEn son pazar günü ölçmüştük 2400dü bugün dr 5000 i bulmuştur dedi üstten baktı ama çok küçük
En iyisi tayt ve elbise aslındaBen kumaş giyiyorum hafta içi canım rahat oluyor ama o da üşütüyor içime ince çorapla giyiyorum. Haftasonu kot beni de darladı biraz.. Kış elbiseleri edinmek lazım rahat rahat
Olabilir canım adet tarihlerimizde aynı değil zaten kese olduktan sonra bir sıkıntı yoktur inşallahBenimki geç döllenme mi acaba
Peki ben bir şey daha soracam.Olabilir canım adet tarihlerimizde aynı değil zaten kese olduktan sonra bir sıkıntı yoktur inşallah
O sanırım herkeste farklı ya burada okuduğuma göre 6. haftada kalp sesini duyan var. Ama bana doktorum 3 hafta sonra gelirsin dedi. O zaman 8 haftalık oluyor mesela. İlk gebeliğim ben de çok heyecanlıyım ama bekleyeceğim galiba o zamanıPeki ben bir şey daha soracam.keseyi gördük ama bebeğimizi ne zaman görecez ay bu aralar bütün gündemim bu
Gün gün gebelik diye bir uygulama var mesela orada bebeğiniz artık c şeklinde ve kuyruğu var diyor 40.gün için. Uygulama doktordan daha fazla bilgi veriyorPeki ben bir şey daha soracam.keseyi gördük ama bebeğimizi ne zaman görecez ay bu aralar bütün gündemim bu
Doktordan fazla Bilgi vermesi gülümsetti beniGün gün gebelik diye bir uygulama var mesela orada bebeğiniz artık c şeklinde ve kuyruğu var diyor 40.gün için. Uygulama doktordan daha fazla bilgi veriyor
Gün gün gebelik diye bir uygulama var mesela orada bebeğiniz artık c şeklinde ve kuyruğu var diyor 40.gün için. Uygulama doktordan daha fazla bilgi veriyor
Valla öyle içinde tutmak çok zor kalp atışını duyalım haykırırız herkeseDoktordan fazla Bilgi vermesi gülümsetti beniuygulamanın tam ismi ne ben de indireyim ay benim de ilk hamileliğim etrafımada daha duyurmadım ama yolda yürürken haykırasın geliyor geçen kedilere bile hamileyim diyesim var Allah yokluğunu göstermesin