Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet hatırladım :)Evet belirtmemistimsana ne idi ismim
Ben yine araya girecegim amaBen bunun tam tersini okumustum, simdi yine arastirdim da soyle ki istatiksel olarak her 105 erkege karsilik 100 kiz bebek dunyaya geliyormus. Bunun nedeni erkek bebeklerin dogumdan sonraki ilk bir yil icinde olum oranlarinin kiz bebeklere gore hafifce yuksek olmasi ve ileri yaslarda kadinlarin daha uzun omurlu olmasi nedeniyle dunyada yasamakta olan erkek kadin sayisinin birbirine esitlenmeye calismasi olabilir denmis.bilimsel olarak da kız bebek olma ihtimali daha fazla yalnız hatırlatırım
Yani dunyaya gelen erkek sayisi dunya genelinde her yil 10 milyon daha fazlaymis.Mucadele edilen hastalik sayisi, hayatta alinan riskler, siddet egilimi ve erkeklerin kadinlara oranla erken olmesinden dolayiBen yine araya girecegim amaBen bunun tam tersini okumustum, simdi yine arastirdim da soyle ki istatiksel olarak her 105 erkege karsilik 100 kiz bebek dunyaya geliyormus. Bunun nedeni erkek bebeklerin dogumdan sonraki ilk bir yil icinde olum oranlarinin kiz bebeklere gore hafifce yuksek olmasi ve ileri yaslarda kadinlarin daha uzun omurlu olmasi nedeniyle dunyada yasamakta olan erkek kadin sayisinin birbirine esitlenmeye calismasi olabilir denmis.
Böyle olunca milleti de şoka soktuk ama resmen halayda karar vermiş gibi oldukbizimki planlıydı, 4. deneme ayımızda baktım denk getiremiyoruz ovulasyon testiyle oldu böyle olunca da sürekli bi bekleme oluyo çok sıkıyo. Yok regl bekleme, yok ovulasyon bekleme yok yumurtlama bekleme, yok çatlama bekleme, yok oldu mu olmadı mı test yapmak için bekleme en iyisi olmuş o yüzden boşver
20 gün sonra 32 olcamKızlar sizin yaşlarınız kaç ben 27
Ben de 27Kızlar sizin yaşlarınız kaç ben 27
Amiiiin amin inşallah güzel haberlerle dönerim. Bi geçse rahatlicam ondan sonra diğer kontrole kadar rahatımciddi bir durum olsa söylerlerdi zaten aynen rahat ol bişey olmaz inşallah, kontrolünde de güzel haberlerle dönceksin umarım ❤
evet hamilelik bazı hastalıkları tetikleyebiliyor. inşallah sana sorun yaratmaz, arkadaşım da öyleydi ilaçla sağlıkla doğurdu kızını merak etme çok kişide var bu sorun.
yaşın gayet normal dert etme ☺ ben 30 yaşındayım ikinci hamileliğim, kızım 4 yaşında. sadece şunu diyebilirim ki 4 yıl bile öyle farketti ki, daha yorgun daha dayanıksızım. imkan varsa erkenden çoluk çocuk işini halletmek lazım
olabilir tabii bu biraz daha kapsamlı bir araştırma belliki. sadece okuduklarımdan bildiğim kadarıyla cinsiyetin erkek olma ihtimali kıza göre daha düşük olması.Ben yine araya girecegim amaBen bunun tam tersini okumustum, simdi yine arastirdim da soyle ki istatiksel olarak her 105 erkege karsilik 100 kiz bebek dunyaya geliyormus. Bunun nedeni erkek bebeklerin dogumdan sonraki ilk bir yil icinde olum oranlarinin kiz bebeklere gore hafifce yuksek olmasi ve ileri yaslarda kadinlarin daha uzun omurlu olmasi nedeniyle dunyada yasamakta olan erkek kadin sayisinin birbirine esitlenmeye calismasi olabilir denmis.
Ayni anası gibi sağ gösterip sol vurcak sanırımBen sanki bebişi sagda gördüm gibiama kese de fasulye gibi. Karar veremedim. Kız gibi geldi baştan ama kesenin şekli erkek gibi
sonra da hareketler başlayınca artık insan daha rahatlıyor, ben burdayım ve iyiyim diyorlarAmiiiin amin inşallah güzel haberlerle dönerim. Bi geçse rahatlicam ondan sonra diğer kontrole kadar rahatım
Aradaki yaş aralığı çok iyi bence. Yaşın da tam denk gelmiş ne güzel. Ben nasip olursa eğer ilk bebeğimi 29 yaşıma girmeme 2 gün kala almış olucam 2 gün daha içimde tutup benimle aynı güne denk getirebilsem keşke
Tipim çok minyon ordan kazanıyorum ama malesef ki kimlikteki gerçek yaşımı değiştirmiyor bu
Ben de yaptim bende de hem karinda hem de kalpte cizgi sekkinde sallandı. Avuç ivinde once yuvarlak sonra cizgi seklinde sallandi bir oğlum var tutarsa yazarimKalp ve rahim aynıysa kız diyo bizimkiler sizi de not ettim istatistik yapcam
Instagram'dan incele doktorunu öyle git yok ilgili güler yüzlü olması da önemli, en saçma soruları bile sorabilmelisin ki rahat edesinAyy kalp atışını kaç atıyo diye sorduğumda bile napcan kız dedi ordan cinsiyet tahminlerine girme dedi söylücek bi doktora benzemiyo ense kalınlığına bakarız ona göre ikili teste karar veririz yaptırmak istersen dedi ama söylemez gidiyorum bakıyo canlı fetüs gelişimi güzel bi bebek herhangi bi sorun yok diyo o kadar yani söylemez heralde ikili testlerden sonra başka doktora geçmeyi düşünüyorum bi türlü tutturamadım İlgili iyi bi doktor gerçi buda çok iyi diyolar tüb bebek için giden çok hastası var ama ben mi fazlasını istiyorum acaba
Bunu da yazdım söylentiye göre senin de kız avuç içine göre de kız, ilk çocuk erkekmiş onda yuvarlak olmuş, ikinci düz kız.Ben de yaptim bende de hem karinda hem de kalpte cizgi sekkinde sallandı. Avuç ivinde once yuvarlak sonra cizgi seklinde sallandi bir oğlum var tutarsa yazarim
İnstagramı yok hastası çok evet ya çok kasıyorum kendimi bakıcam artık sonraInstagram'dan incele doktorunu öyle git yok ilgili güler yüzlü olması da önemli, en saçma soruları bile sorabilmelisin ki rahat edesin
Erkek hissediyosan sen de yapsaydın bi keşke yaya ben okudum da hiç anlamadım yoldaydım o an, sonra da amaaan dedim ne kaldı şurda öğrenmeme. şu an kendime söz veriyorum hiç tahmin testlerini uygulamıcam
ama içimden bi kaç gündür erkek geçiyo, bunu da buraya yazayım bakalım tutcak mı
aynen rahat ol, sorularını çekine çekine sorma, saçma olduğunu bilsen de gülerek sor nolcak çekinince suratsız oluyolar biraz daİnstagramı yok hastası çok evet ya çok kasıyorum kendimi bakıcam artık sonra