2020 Şubat Anneleri

insanların canı zamanında çok sıkılmış demekki 😂

bende inanmıyorum tabiiki ya, eğlence olsun işte 😂
zaten yüzde elli tutma ihtimali var her testin, tutunca da gerçek mi acaba diyor insan 😀
İnşallah gönlümüzden geçenler olur 🤗 daha bizim ki fındık kadar 3 hafta sonra çağırdı doktor o zamana büyürüz belki nub falan bakarız 😜

Evet canım cok garip oldum gözlerim doldu dilim tutuldu hiçbir şey sormak bile gelmedi aklıma 😅 eşim bile diyor kaç yaşına geldik hala cahiliz bi video bile cekmel aklımıza gelmedi diyor 😂 ben heyecandan dilim bile tutuldu ne videosu 😅bir sonrakine artık🤗
yüzünde anlamsız bir sırıtmayla izledin di mi ☺️ benim eşim yanımda değil şu an, o da bana dedi insan bir video çeker diye, ya o an telefonum nerde ondan bile haberim yoktu ne videosu dedim 🙈 ki ilk kez de yaşamıyoruz bunu ama insan her zaman heyecanlanır böyle bir şeye 😊

İnşallah gönlümüzden geçenler olur 🤗 daha bizim ki fındık kadar 3 hafta sonra çağırdı doktor o zamana büyürüz belki nub falan bakarız 😜
inşallah 😊 büyür annesi, bende 20 gün önce gittim hap kadar bişeydi hiç anlamadım nerde olduğunu bile 🙈 öyle büyüyoki 9. haftada el ayak bayağı belli oluyor 🥰

yüzünde anlamsız bir sırıtmayla izledin di mi ☺ benim eşim yanımda değil şu an, o da bana dedi insan bir video çeker diye, ya o an telefonum nerde ondan bile haberim yoktu ne videosu dedim 🙈 ki ilk kez de yaşamıyoruz bunu ama insan her zaman heyecanlanır böyle bir şeye 😊
Evet o anlamsız sırıtma gözlerimin dolması ile son buldu 🙈 ne heyecanlıyız ama 🤗

Hayattaki ve karnınızdaki bebeğinize allah sağlık versin inşallah, bir daha yaşatmasın.
burda bir arkadaşımız da yanılmıyorsam bu sebeple son haftalarında kaybetmişti bebeğini. bunlar da hayatta insanın başına gelebilecek şeyler, düşünmek istemiyoruz kaçıyoruz ama gerçekten allah sabrını veriyor ki insan dayanabiliyor.
hepsi sağlıkla gelsin inşallah.

Tesekkur ederim amim hepimizin insallah.O kisi benim ismimi degistirdim😃

allah o günleri gösterir inşallah :)
ama neden olmasın kızımda da buraya yazmıştım uzun süre devam etti burada muhabbetimiz ama 1 yıldır artık kimse yazmıyor, ama arkadaş olanlar özel hayatta zaten iletişimi kesmedi. benim de 3 tane görüştüğüm yakın arkadaşım oldu orası sayesinde. burda da güzel dostluklar kurulur inşallah zamanla ❤

Hayattaki ve karnınızdaki bebeğinize allah sağlık versin inşallah, bir daha yaşatmasın.
burda bir arkadaşımız da yanılmıyorsam bu sebeple son haftalarında kaybetmişti bebeğini. bunlar da hayatta insanın başına gelebilecek şeyler, düşünmek istemiyoruz kaçıyoruz ama gerçekten allah sabrını veriyor ki insan dayanabiliyor.
hepsi sağlıkla gelsin inşallah.

ah hem de nasıl ya 🥰 kalp atışını duymuşsun sende insanın içi nasıl titriyor değil mi 😊 çok teşekkür ederim ❤
Amin insallah hepimizinki.O kisi benim ismimi degistirdim😃

Kızlar ilkbebek heyecan, bilinmezlik ve korku ile geciyor. Yani vucüt degişiyor, hormonlar altüst. Bir bilinmemezlik, dogum korkusu...Anne olarak yetip yetememe korkusu... Bebegi seveceginden emin olamama... Bunlar çok normal. Kucagınıza alıp ilk emzirdiğinizde hayatınızın anlamı olacak. Sonra ilk aylar zorlandıkça asla 2.olmaz diye düşüneceksiniz. Yıllar yılları kovalarken her yaşın sendromunu yaşayacaksınız. Çocuk yapmaya tövbe edecek kıvama geleceksiniz. Çocuk büyümeye başladıkça o bebek kokuyu özledikçe bir de bakacaksınız ki hamişsiniz😮 Çılgınca ama gerçek...Ben de şu an karnımda kini oğlum kadar sevebilecek miyim, diye düşünüyorum. 2 çocukla ben ne yapacagım mesela? Aklımda binbir düşünce. Attan düşenin halini attan düşen anlar misali, beni 2.çocugu olanlar iyi anlamıştır sanıyorum.Biz de ilk bebişleri bekleyenleri çok iyi anlıyoruz. Sadece şunu unutmayın hissettikleriniz çok normal ve dünyanın en iyi annesi siz. olacaksınız. 💓

Katılıyorum arkadaşım . İlk hamileliği olan arkadaşların tedirginliğini de anlıyorum . Verebileceğim tek tavsiye herşeye evham yapıp boşuna kendinizi yormamanız . Akışına bırakın . Bende düşünüyorum kızım kadar sevebilecekmiyim 2.yi bilmiyorum 😊

Nub'unu sor nub'unu. 🤣🤣
Ayy kalp atışını kaç atıyo diye sorduğumda bile napcan kız dedi ordan cinsiyet tahminlerine girme dedi 😂😂 söylücek bi doktora benzemiyo ense kalınlığına bakarız ona göre ikili teste karar veririz yaptırmak istersen dedi ama söylemez gidiyorum bakıyo canlı fetüs gelişimi güzel bi bebek herhangi bi sorun yok diyo o kadar yani söylemez heralde ikili testlerden sonra başka doktora geçmeyi düşünüyorum bi türlü tutturamadım İlgili iyi bi doktor gerçi buda çok iyi diyolar tüb bebek için giden çok hastası var ama ben mi fazlasını istiyorum acaba 😂😂

Benimde pek bir belirtim yok. Hatta hic belirtim yok. Burada yazilanlari okuyunca bende telas etmistim bos gebeliktir diye. Ama cok şükür bugun kalp atışlarını duydum. Bence belirtimiz olmadigi icin şanslıyız ve bu korkulacak bisey degil. Kiymetini bilelim 😂
Ay cok sevindim cok sukur gozun aydin canim darisi bana insallah ve duymayan diger arkadaslara :)
Aynen cok sukur sansli kisimdaniz biz sanirim kiymetini bilelim insallah :)

Yazdım herkesi hepsini incelicem tek tek 🤣🤣 yarın erkek bebek bekleyen arkadaşa yapcam bi de bakalım onda nolcak 🤣🤣
ya ben okudum da hiç anlamadım yoldaydım o an, sonra da amaaan dedim ne kaldı şurda öğrenmeme. şu an kendime söz veriyorum hiç tahmin testlerini uygulamıcam 😂😂

ama içimden bi kaç gündür erkek geçiyo, bunu da buraya yazayım bakalım tutcak mı🙈

X