Amin inşallah öncelik sağlık tabikiBana bunu kuaförüm yaptı kız dedi arkası hemen erkek dedisonra ben çok denemiştim ama çıkaramamıştım o avuç içimden tutmuştu ama bende birazdan sizinkini denicem bakalım haftalar ilerledikçe bebeklerin iyi olduklarını öğrenince cinsiyetlerine sarıyoruz gerçekten gerçi ben başından beri sabırsızdım bu konuda ilk bebek diye galiba sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah
9. Haftada belli oluyo artık 3 cmler ama herşeyleri belli eli ayağı mucize gerçektenVallahi hiç bilmiyorum benimki en son ördek gibiydi neresi başı neresi ayağı onu bile anlamadım
Benim minnoş 8 de böyleydi9. Haftada belli oluyo artık 3 cmler ama herşeyleri belli eli ayağı mucize gerçekten
Evet gagasını gordumB
Benim minnoş 8 de böyleydiminik bir ördek gibi
Valla ördek mi desem penguen mi desem ben de bişiler görüyorum ama hayırdır inşallahEvet gagasını gordum
Amin inşallah öncelik sağlık tabikiama merak işte geçmiyo zaman tamam siz de yazın onu da not ediyim 6 hafta sonra hatırlatırım
Oyyy yavru yaa evet henüz şekillenmemiş burdaBenim minnoş 8 de böyleydiminik bir ördek gibi
allah o günleri gösterir inşallah :)Inşallah bu grubumuz böyle devam eder güzel güzel haberler paylaşırız sonra.bi bakmışız diyoruz ki 1 yaş partisi için neler hazırlayalım
Hayattaki ve karnınızdaki bebeğinize allah sağlık versin inşallah, bir daha yaşatmasın.Sıkıntı degil,5 sene oldu, insan herseye alışıyor. Bebegin eşi yani plasenta rahim duvarindan ayrildi, bebek oksijensiz kalip vefat etti.
Tekrar gözünüz aydın ne güzel duygular değil mi
Senin de kızKalp hizasındada ileri geri rahme doğruda ileri geri çıktıneymiş şimdi
Aaa evet bunu ben de duydumKızlar cinsiyetle ilgili bir kocakarı yöntemi de ben söyleyeyim, bu hiç bilimsel değil amave ikinci çocuk bekleyenler için. eğer ilk çocuğunuzun kaşlarının tam ortasındaki damarın rengi belirginse peşinden gelen kardeşi tam tersi cinsiyette oluyomuş
benim kızımda da o damar var, özellikle 50 yaş üstü kadınlar hep oğlun olacak diyor
Evet canım cok garip oldum gözlerim doldu dilim tutuldu hiçbir şey sormak bile gelmedi aklımaallah o günleri gösterir inşallah :)
ama neden olmasın kızımda da buraya yazmıştım uzun süre devam etti burada muhabbetimiz ama 1 yıldır artık kimse yazmıyor, ama arkadaş olanlar özel hayatta zaten iletişimi kesmedi. benim de 3 tane görüştüğüm yakın arkadaşım oldu orası sayesinde. burda da güzel dostluklar kurulur inşallah zamanla ❤
Hayattaki ve karnınızdaki bebeğinize allah sağlık versin inşallah, bir daha yaşatmasın.
burda bir arkadaşımız da yanılmıyorsam bu sebeple son haftalarında kaybetmişti bebeğini. bunlar da hayatta insanın başına gelebilecek şeyler, düşünmek istemiyoruz kaçıyoruz ama gerçekten allah sabrını veriyor ki insan dayanabiliyor.
hepsi sağlıkla gelsin inşallah.
ah hem de nasıl yakalp atışını duymuşsun sende insanın içi nasıl titriyor değil mi çok teşekkür ederim ❤
Benim kızımda da var o damar ama sanmıyorumAaa evet bunu ben de duydum
Bilmiyorum kii benimde zor hareket etti durdurduk eşimle önce sonra hafif hafif ileri geri gittiSenin de kızbenim rahimde titredi sadece niye benimki ileri geri değil yaa
Ben hariç herkesin kız çıkıyo bu işte bi iş var ama hadi bakalımBilmiyorum kii benimde zor hareket etti durdurduk eşimle önce sonra hafif hafif ileri geri gitti
ne güzel anlattın ya, her kelimesine katılıyorumKızlar ilkbebek heyecan, bilinmezlik ve korku ile geciyor. Yani vucüt degişiyor, hormonlar altüst. Bir bilinmemezlik, dogum korkusu...Anne olarak yetip yetememe korkusu... Bebegi seveceginden emin olamama... Bunlar çok normal. Kucagınıza alıp ilk emzirdiğinizde hayatınızın anlamı olacak. Sonra ilk aylar zorlandıkça asla 2.olmaz diye düşüneceksiniz. Yıllar yılları kovalarken her yaşın sendromunu yaşayacaksınız. Çocuk yapmaya tövbe edecek kıvama geleceksiniz. Çocuk büyümeye başladıkça o bebek kokuyu özledikçe bir de bakacaksınız ki hamişsinizÇılgınca ama gerçek...Ben de şu an karnımda kini oğlum kadar sevebilecek miyim, diye düşünüyorum. 2 çocukla ben ne yapacagım mesela? Aklımda binbir düşünce. Attan düşenin halini attan düşen anlar misali, beni 2.çocugu olanlar iyi anlamıştır sanıyorum.Biz de ilk bebişleri bekleyenleri çok iyi anlıyoruz. Sadece şunu unutmayın hissettikleriniz çok normal ve dünyanın en iyi annesi siz. olacaksınız.
Az önce yanlış alıntı yapmışımKızlar cinsiyetle ilgili bir kocakarı yöntemi de ben söyleyeyim, bu hiç bilimsel değil amave ikinci çocuk bekleyenler için. eğer ilk çocuğunuzun kaşlarının tam ortasındaki damarın rengi belirginse peşinden gelen kardeşi tam tersi cinsiyette oluyomuş
benim kızımda da o damar var, özellikle 50 yaş üstü kadınlar hep oğlun olacak diyor
En iyiysi nub teorisi gibi duruyo bence canım onu bekleyelim biz gerçi benim her yerde kız çıkıyo ama, gönlümden geçen erkek benimde ilk erkek bebegim olsun istemişimdir tam bi mavi renk hastasıyım pembeyide hiç sevmem evimdede pembeye dair hiç bişey yoktur düzerken çok seçici davrandım kızada mavi giydiremem heraldeBen hariç herkesin kız çıkıyo bu işte bi iş var ama hadi bakalım
Evet yaa nub baya baya kesin bişi gibiEn iyiysi nub teorisi gibi duruyo bence canım onu bekleyelim biz gerçi benim her yerde kız çıkıyo ama, gönlümden geçen erkek benimde ilk erkek bebegim olsun istemişimdir tam bi mavi renk hastasıyım pembeyide hiç sevmem evimdede pembeye dair hiç bişey yoktur düzerken çok seçici davrandım kızada mavi giydiremem heralde
insanların canı zamanında çok sıkılmış demekkiAaa evet bunu ben de duydum
bende inanmıyorum tabiiki ya, eğlence olsun işteAz önce yanlış alıntı yapmışımburaya yazmam gerekiyordu bizşm burada da var o söylem ama ben inanmıyorum benim kızımda da var damar ama