2020 Şubat Anneleri

Amin inşallah öncelik sağlık tabiki ama merak işte geçmiyo zaman tamam siz de yazın onu da not ediyim 6 hafta sonra hatırlatırım

Inşallah bu grubumuz böyle devam eder güzel güzel haberler paylaşırız sonra.bi bakmışız diyoruz ki 1 yaş partisi için neler hazırlayalım
allah o günleri gösterir inşallah :)
ama neden olmasın kızımda da buraya yazmıştım uzun süre devam etti burada muhabbetimiz ama 1 yıldır artık kimse yazmıyor, ama arkadaş olanlar özel hayatta zaten iletişimi kesmedi. benim de 3 tane görüştüğüm yakın arkadaşım oldu orası sayesinde. burda da güzel dostluklar kurulur inşallah zamanla

Sıkıntı degil,5 sene oldu, insan herseye alışıyor. Bebegin eşi yani plasenta rahim duvarindan ayrildi, bebek oksijensiz kalip vefat etti.
Hayattaki ve karnınızdaki bebeğinize allah sağlık versin inşallah, bir daha yaşatmasın.
burda bir arkadaşımız da yanılmıyorsam bu sebeple son haftalarında kaybetmişti bebeğini. bunlar da hayatta insanın başına gelebilecek şeyler, düşünmek istemiyoruz kaçıyoruz ama gerçekten allah sabrını veriyor ki insan dayanabiliyor.
hepsi sağlıkla gelsin inşallah.

Tekrar gözünüz aydın ne güzel duygular değil mi

ah hem de nasıl ya kalp atışını duymuşsun sende insanın içi nasıl titriyor değil mi çok teşekkür ederim

Kızlar cinsiyetle ilgili bir kocakarı yöntemi de ben söyleyeyim, bu hiç bilimsel değil ama ve ikinci çocuk bekleyenler için. eğer ilk çocuğunuzun kaşlarının tam ortasındaki damarın rengi belirginse peşinden gelen kardeşi tam tersi cinsiyette oluyomuş

benim kızımda da o damar var, özellikle 50 yaş üstü kadınlar hep oğlun olacak diyor

Aaa evet bunu ben de duydum

Evet canım cok garip oldum gözlerim doldu dilim tutuldu hiçbir şey sormak bile gelmedi aklıma eşim bile diyor kaç yaşına geldik hala cahiliz bi video bile cekmel aklımıza gelmedi diyor ben heyecandan dilim bile tutuldu ne videosu bir sonrakine artık

ne güzel anlattın ya, her kelimesine katılıyorum

ben daha 1 yıl öncesinde adetim 2 gün gecikse kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu ya hamileysem diye korkulara kapılırdım. ikinci çocuk lafını edenlere bile uyuz olurdum. ama geçiyormuş cidden o düşünceler. bebek kokusunu öyle özledimki şimdi çok heyecanlıyım yeniden tadacağım için.

ama aynı şekilde bende eşim de ikinci çocuğumuzu kızımız kadar sevebilir miyiz diye düşündük en başından beri. ama yaşayanlar hep diyor öyle de bir seviyormuşsunki bugün hareket ettiğini görünce bile içimdeki hisler bambaşka boyuta geçti.

yani babalık belki sonradan öğrenilen hissedilen bi duygu ama annelik gerçekten içgüdüsel bir şey

Az önce yanlış alıntı yapmışım buraya yazmam gerekiyordu bizşm burada da var o söylem ama ben inanmıyorum benim kızımda da var damar ama

Ben hariç herkesin kız çıkıyo bu işte bi iş var ama hadi bakalım
En iyiysi nub teorisi gibi duruyo bence canım onu bekleyelim biz gerçi benim her yerde kız çıkıyo ama, gönlümden geçen erkek benimde ilk erkek bebegim olsun istemişimdir tam bi mavi renk hastasıyım pembeyide hiç sevmem evimdede pembeye dair hiç bişey yoktur düzerken çok seçici davrandım kızada mavi giydiremem heralde

Evet yaa nub baya baya kesin bişi gibi neyse onu görmeye de 3 hafta kaldı

Aaa evet bunu ben de duydum
insanların canı zamanında çok sıkılmış demekki
Az önce yanlış alıntı yapmışım buraya yazmam gerekiyordu bizşm burada da var o söylem ama ben inanmıyorum benim kızımda da var damar ama
bende inanmıyorum tabiiki ya, eğlence olsun işte
zaten yüzde elli tutma ihtimali var her testin, tutunca da gerçek mi acaba diyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…