2020 Şubat Anneleri

Aynı şeyi bugun ben yaptım yalniz hamile olmaniz gerekmiyor onun için . Yengem uyguladı onda 3 oglan var. 3 kere uyguladiginda düz bir sekilde gidip geldi. 4.kez de alyans sabit durdu. Bekarken anneme de yapmistim dogru çikmisti. Kendimde yapinca ilki yuvarlak döndü. Ikinci duz gidp geldi. 3. De durdu. Kızim olursa dicem kesin dogru erkeklerde olmuyor mesela. Hic hareket etmiyor .

Hem kalp hem rahimde mi denediniz peki? Ben hamile olmayan ama çocuğu olan birinde de denedim rahim kısmında hiç hareket etmedi

Akşam eşimin kalbine yaklaştırdım benim rahmime yakınken yaptığı gibi yanlara doğru titredi

Sonra ki yorumları okudum da sizin teknik farklıymıs. Ben avuçta yapilani denedim. Onda normal dikis ipligi ile yapabiliyorsunuz. Ipligi yüzüğe geçirip avucunuzu açiyorsunuz. Once baş parmak ve işaret parmaği arasina ipi aşagi yukarı sürüyorsunuz hemen avucunuza tutuyorsunuz ipi. Ip sabitleninceye kadar aynı islemi yapiyorsunuz. Ben de 3. De sabitlendi. Yengemde 4. De . Umarim anlatabilmişimdir birde bunu deneyin maksat eğlence olsun

Evet evet onu da denedik kaçar mı ilki daire çizdi ikinci düz gitti geldi üçte durdu yuvarlağa erkek düze kız dediler ama, eşimde de denedik akşam onda da benimle aynı şekilde önce yuvarlak sonra düz gitti geldi ve durdu

Selam kızlar ben bugün döndüm memleketten yarın dinlenip çarşamba iş başı yapacağım. Allaha şükür sıkıntısız geldi geçti günler. Hemen doktoruma gidicem bi aksilik olmusmudur diye ama izne çıkmış sonraki haftaya aldım randevu. Gerçi aksilik olsa kanama falan olurdu dimi allaha şükür bırak kanamayı bikac ogurtu disinda midem bile bulanmadı. Heralde temiz havadan çünkü istanbula iner inmez midem yanmaya başladı. Inşallah herkeste çok iyidir ❤

Bide de duze erkek , yuvarlaga kiz diyorlar. Zaten esinizde de olduysa işlem çürüdü

üzmek istemem ama nedenini sorabilir miyim? gerçekten çok acı bir durum allah kimseye yaşatmasın..
Sıkıntı degil,5 sene oldu, insan herseye alışıyor. Bebegin eşi yani plasenta rahim duvarindan ayrildi, bebek oksijensiz kalip vefat etti.

Bide de duze erkek , yuvarlaga kiz diyorlar. Zaten esinizde de olduysa işlem çürüdü
Aslında şöyle, kızı oğlu olanlara tuttuk hangi hareket ne demek olduğunu hatırlamadıkları için, 2 oğlu olan kişide 2 kere yuvarlak çizdi durdu, büyüğü erkek küçüğü kızı olanda önce yuvarlak sonra düz çizdi durdu, biz de ona göre yuvarlak erkek demekki dedik

Benimle aynı hareketi yapınca yüzük eşimde de şaşırdım, inanır gibi oldum siz bi de kalbinize ve bebeğe yani rahminize yaklaştırıp başkanıza ordane olacak? Kalple rahim aynı hareket mi farklı mı olacak

Son düzenleme:
Tekrar gözünüz aydın ne güzel duygular değil mi

Görünmüyodur belki o nub kısmı
Biri kız dedi ama kafa yapısını falanda bakıyolar ya 2 hafta beklemem lazım ayy bide bişey dikkatimi çekti benim 9+1 de başı sol taraftaydı 10+0 da başı sağ tarafta dönüyomu böyle bebekler normalde acaba

Cok ilginç dediginizi yaptim ileri geri hareket etti hem kalpte hem rahimde. avuc icinde once yuvarlaktı. iyice karisti işler

Vallahi hiç bilmiyorum benimki en son ördek gibiydi neresi başı neresi ayağı onu bile anlamadım

Bugün benim de dr randevum vardı kalp atışını duyduk benim gözler hemen doldu tabi progestanı bıraktırdı buraya kdr iyi ama iki kg almışım58dim 60 olmuşum fındık kadar bebeğe cok iki kilo diyet yap dedi doktor bana hamilelikde bile diyet beni buldu dedim kendi kendime tabi yedim baklavaları tatlıları alınır tabi iki kilo ödem de olabilir sağlıkla gelir inşallah bebeklerimiz

Bana bunu kuaförüm yaptı kız dedi arkası hemen erkek dedi sonra ben çok denemiştim ama çıkaramamıştım o avuç içimden tutmuştu ama bende birazdan sizinkini denicem bakalım haftalar ilerledikçe bebeklerin iyi olduklarını öğrenince cinsiyetlerine sarıyoruz gerçekten gerçi ben başından beri sabırsızdım bu konuda ilk bebek diye galiba sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…