- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
hoşgeldin, hayırlı olsunMerhaba, 7 hafta 6 günlük hamileyim, aranıza yeni katılıyorum, herkese merhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin, hayırlı olsunMerhaba, 7 hafta 6 günlük hamileyim, aranıza yeni katılıyorum, herkese merhaba
Ben yaklaşık 7.haftadan beri d vitamini ve decavit kullanıyorum. Doktorum 3.ayi beklemedi. Kafama takıldı hangi aylarda kullanmaya baslamak doğru acabaSizin yine iyi çıkmış, benim o değer aralıklarında 7 çıktı doktorum 3.aydan sonra başlıcaz vitaminlere ve demir ilacına dedi. Sadece güneşten almaya çalış şimdilik dedi. Bende yorgunluk çok fazla değil ama çabuk yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun. çalışanlar için daha zordur bu süreç eminim
Benim bir önceki hamileliğimde 10 çıkmıştı d vitamin değerim. 3 aydan sonra doğuma kadar damla kullandım ana sanırım 3 ay öncesinde verilmiyor. İlk 3 ay yine halsizlik had safhada oluyor ama sonrasında da öncekine göre daha enerjik oluyor insanKızlar merhaba, herkes yorgunluğun devam ettiğinden bahsetmiş benim de ileri derecede yorgunluğum var uyanıyorum tekrar uyumak istiyorum o derece.. D vitamini testi yaptırmıştım 30-100 aralığında olması gerekirken 20 çıkmış, eksiklikte yorgunluk yaparmış çok ama doktorum şimdilik kullanma dedi neden olduğunu da ısrarla söylemedi Sizde de ölçüldümü D vitamini Yorgunluktan ağlamak üzereyim artık fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)
Doktorum bana o d monovitti sanirim 3 aydan once verdi ve ben 2 3 haftadır kullanıyorumBenim bir önceki hamileliğimde 10 çıkmıştı d vitamin değerim. 3 aydan sonra doğuma kadar damla kullandım ana sanırım 3 ay öncesinde verilmiyor. İlk 3 ay yine halsizlik had safhada oluyor ama sonrasında da öncekine göre daha enerjik oluyor insan
Yakınız galiba bende oraya gitmeyi planlıyorum taşımadan önce bir kontrol olayım diyorum
Demek sakıncası yokmuş, her doktorun stili diyelim inşallah en kısa zamanda yükselir değerin benimki bu sefer planlı gebelik olduğundan öncesinde rezervleri doldurdum ama bebek çabucak tüketiyor bakalım ne zamana kadar yeticekDoktorum bana o d monovitti sanirim 3 aydan once verdi ve ben 2 3 haftadır kullanıyorum
Ben yaklaşık 7.haftadan beri d vitamini ve decavit kullanıyorum. Doktorum 3.ayi beklemedi. Kafama takıldı hangi aylarda kullanmaya baslamak doğru acaba
Bir sakıncası olsa vermezdi bence doktor. Vitamin sonuçta. 3.ayı beklemelerinin sebebi şu olabilir sanırım; şu an bebek besinlerini bizim yediklerimizden direkt almıyor, kana karışanlardan ihtiyacı olanları alıyor ama 3.aydan sonra direkt almaya başlayacak. O yüzden vucüdumuzda bir sürü vitamin eksilecek ve takviyeye ihtiyaç duyacağız. Bundan ötürü olabilir diye düşünüyorum, yanılıyor da olabilirimBen yaklaşık 7.haftadan beri d vitamini ve decavit kullanıyorum. Doktorum 3.ayi beklemedi. Kafama takıldı hangi aylarda kullanmaya baslamak doğru acaba
Hayırlı olsun canım hoşgeldinBende 6+3 ile aranıza katıldım.☺ İnşaAllah hepimiz sağlıcakla doğururuz ayında.
Merhaba canım, umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir, hayırlısıyla evladına kavuşursun Ben de Gaziantep te öğretmenim hamile olduğumu öğrendim, doktor konusunda kafam çok karışık. Sen hangi doktora karar vermiştin acaba yardımcı olabilir misin bana?Gaziantepte tam doktora karar vermiştik ki acil adanaya geldik. Arapsaçına döndü benim doktor hastane işim. Umarım sağlıklı bir bebek taşıyorumdur sürekli duam böyle
Benimki sürprizdi tamamen yeni evliyim amin umarım pek ilaç kullanmayı sevmeyen ben şimdi el mahkum.. Unutmusum b12 iğnem de varDemek sakıncası yokmuş, her doktorun stili diyelim inşallah en kısa zamanda yükselir değerin benimki bu sefer planlı gebelik olduğundan öncesinde rezervleri doldurdum ama bebek çabucak tüketiyor bakalım ne zamana kadar yeticek
Kızlar bugün nedense sağ kasıgıma ara ara giren sancı var. Dün kalkarken karnımın acıdıgını hissettim. 2.regl tarihi gelince acaba vucüt böyle tepkiler veriyor olabilir mi? Ben mi zorladım acaba? Kanama vs. Yok şükür ama ara ara giren sancılar bu zamanda normal mi kafama takılıyor? Yasayan var mı?
Açıkçası buradaki 3 ay muhabbetini görene kadar aklıma negatif bir şey gelmemişti bununla alakalı. Dediğin gibi eksik olan bi değeri yükseltmeye çalışmanın ne riski olabilir ama yine de 3 ayın öncesinde bazı doktorların vermemesinin sebebini de merak ettimBende o doktordan istiyorum sorun olacağını sanmıyorum aslında kullanmanın eksik bir vitamin değeri yerine koyuluyor aslında Tabi kendi doktorumu dinleyeceğim ama biraz memnuniyetsizim bu durumdan :)
Yok dediğin gibi gayet mantıklı. Muhtemel sebebi de odur. Ama ne kadar az ilaç o kadar mutluluk verici benim için. Şuan hem d vitamini hem decavit hem b12 iğnesi hem progestan kullanıyorum. Ilaç sayım yarıya düşse daha iyi hissedicem kendimiBir sakıncası olsa vermezdi bence doktor. Vitamin sonuçta. 3.ayı beklemelerinin sebebi şu olabilir sanırım; şu an bebek besinlerini bizim yediklerimizden direkt almıyor, kana karışanlardan ihtiyacı olanları alıyor ama 3.aydan sonra direkt almaya başlayacak. O yüzden vucüdumuzda bir sürü vitamin eksilecek ve takviyeye ihtiyaç duyacağız. Bundan ötürü olabilir diye düşünüyorum, yanılıyor da olabilirim
Dr. Banu Çiftçi’nin uygulaması çok güzel, bende burada görüp indirmiştim memnun kaldımKızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Happy mom ve Banu Çiftçi'ninki var bende. İkisi de güzel. Tavsiye ederim.Kızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Tesekkürler canım. Umarım büyüdükleri içindir. Allah nasip ettiyse gelicek zaten bizim takmamız boşa.Bildiğim kadarıyla bu ağrılar normal canım. Rahim büyüdüğü için bu dönemde ara ara sancı ve ağrı olması normal diyor doktorlar. İçini ferah tut canım