- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Zor olmuyor mı tüm gün orda , uzanmak istediğinde karnın bekin ağrıdığında ne yapıyorsun ?Ben çalışıyorum memurum
Yemeğini orda mı yiyorsun evden mi götürüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor olmuyor mı tüm gün orda , uzanmak istediğinde karnın bekin ağrıdığında ne yapıyorsun ?Ben çalışıyorum memurum
Ben de öyleyimKızlar merhaba, herkes yorgunluğun devam ettiğinden bahsetmiş benim de ileri derecede yorgunluğum var uyanıyorum tekrar uyumak istiyorum o derece.. D vitamini testi yaptırmıştım 30-100 aralığında olması gerekirken 20 çıkmış, eksiklikte yorgunluk yaparmış çok ama doktorum şimdilik kullanma dedi neden olduğunu da ısrarla söylemedi Sizde de ölçüldümü D vitamini Yorgunluktan ağlamak üzereyim artık fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)
Aynı şartlar dayız sanıırmBizimki riskli gebelik tüp bebek, ileri yaş, pıhtılaşma sorunu fln yine de Yemek yapıyorum canım yasak değil. Temizlik yapmıyorum özellikle süpürge vileda fln yasak. Hafif işler yapıyorum ... çalışıyorum da geçen hafta izinliydim bu hafta başlıcam bklm...
Kızlar merhaba, herkes yorgunluğun devam ettiğinden bahsetmiş benim de ileri derecede yorgunluğum var uyanıyorum tekrar uyumak istiyorum o derece.. D vitamini testi yaptırmıştım 30-100 aralığında olması gerekirken 20 çıkmış, eksiklikte yorgunluk yaparmış çok ama doktorum şimdilik kullanma dedi neden olduğunu da ısrarla söylemedi Sizde de ölçüldümü D vitamini Yorgunluktan ağlamak üzereyim artık fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)
Ben de öyleyim
Benim de d vitamini eksik diye biliyorum
Bir de şuan raporuyum işe başlıcam nasıl olacak bilmiyorum
Sen çalışıyor musun
Sizin yine iyi çıkmış, benim o değer aralıklarında 7 çıktı doktorum 3.aydan sonra başlıcaz vitaminlere ve demir ilacına dedi. Sadece güneşten almaya çalış şimdilik dedi. Bende yorgunluk çok fazla değil ama çabuk yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun. çalışanlar için daha zordur bu süreç eminim
O bende de oluyor kan sulandırıcıdan sandım ama...Merhaba arkadaşlar bende bugün parmak uyuşması var nedendir anlamadım..sizde de varmı böyle bişey
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum amaO bende de oluyor kan sulandırıcıdan sandım ama...
DecavitEvden ara ara çalıştığım bir işim var Peki size doktorunuz ek bir vitamin alımı verdi mi?
progestan kullanıyor musun?Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum ama
Evet kullanıyorum iştahım çok yok,tansiyonum düştü diye düşündüm tuzlu ayran içtim az önce geçti gibi..devam ederse giderim artıkprogestan kullanıyor musun?
bunu bence doktoruna bildir, hafife alınmayacak bir durum olabilir yani tabiiki korkutmak istemem çok sıradan bi nedenden de olabilir, ama mutlaka doktoruna danış.
ben progestanın prospektüsünü okurken aklımda kalmış, kol veya bacaklarda uyuşma olursa derhal doktorunuza bildirin yazıyordu. bir daha olursa mutlaka bildir bence.Evet kullanıyorum iştahım çok yok,tansiyonum düştü diye düşündüm tuzlu ayran içtim az önce geçti gibi..devam ederse giderim artık
bence sende doktoruna bildir bunu, belki tansiyondan falan da olabilir ama uyuşma ciddi bir belirti göz ardı etmemek lazım.O bende de oluyor kan sulandırıcıdan sandım ama...
Tamam canım ben de bir göz atayım prospektüse okumuştum ama gözümden kaçmış benim demek ki tetikte olayım sonra uyarın için teşekkürler canımben progestanın prospektüsünü okurken aklımda kalmış, kol veya bacaklarda uyuşma olursa derhal doktorunuza bildirin yazıyordu. bir daha olursa mutlaka bildir bence.
Merhaba hoşgeldin ben de 7+6 yim sat 13 mayısMerhaba, 7 hafta 6 günlük hamileyim, aranıza yeni katılıyorum, herkese merhaba
ne demekTamam canım ben de bir göz atayım prospektüse okumuştum ama gözümden kaçmış benim demek ki tetikte olayım sonra uyarın için teşekkürler canım