2020 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, herkes yorgunluğun devam ettiğinden bahsetmiş benim de ileri derecede yorgunluğum var uyanıyorum tekrar uyumak istiyorum o derece.. D vitamini testi yaptırmıştım 30-100 aralığında olması gerekirken 20 çıkmış, eksiklikte yorgunluk yaparmış çok ama doktorum şimdilik kullanma dedi neden olduğunu da ısrarla söylemedi Sizde de ölçüldümü D vitamini Yorgunluktan ağlamak üzereyim artık fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)
Ben de öyleyim
Benim de d vitamini eksik diye biliyorum
Bir de şuan raporuyum işe başlıcam nasıl olacak bilmiyorum
Sen çalışıyor musun

Bizimki riskli gebelik tüp bebek, ileri yaş, pıhtılaşma sorunu fln yine de Yemek yapıyorum canım yasak değil. Temizlik yapmıyorum özellikle süpürge vileda fln yasak. Hafif işler yapıyorum ... çalışıyorum da geçen hafta izinliydim bu hafta başlıcam bklm...
Aynı şartlar dayız sanıırm
Ben de tüp bebek
Günde iki tane sulandırıcı iğne 36 yaş

Kızlar merhaba, herkes yorgunluğun devam ettiğinden bahsetmiş benim de ileri derecede yorgunluğum var uyanıyorum tekrar uyumak istiyorum o derece.. D vitamini testi yaptırmıştım 30-100 aralığında olması gerekirken 20 çıkmış, eksiklikte yorgunluk yaparmış çok ama doktorum şimdilik kullanma dedi neden olduğunu da ısrarla söylemedi Sizde de ölçüldümü D vitamini Yorgunluktan ağlamak üzereyim artık fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)

Sizin yine iyi çıkmış, benim o değer aralıklarında 7 çıktı 🙈 doktorum 3.aydan sonra başlıcaz vitaminlere ve demir ilacına dedi. Sadece güneşten almaya çalış şimdilik dedi. Bende yorgunluk çok fazla değil ama çabuk yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun. çalışanlar için daha zordur bu süreç eminim 😐

Sizin yine iyi çıkmış, benim o değer aralıklarında 7 çıktı 🙈 doktorum 3.aydan sonra başlıcaz vitaminlere ve demir ilacına dedi. Sadece güneşten almaya çalış şimdilik dedi. Bende yorgunluk çok fazla değil ama çabuk yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun. çalışanlar için daha zordur bu süreç eminim 😐

Bebişler için 3 ay yorgun kalacağız o halde sanırım çoğu doktor bunu öneriyor :KK43: neden olduğunu hala anlayamasamda Gebe kalmadan önce de oluyordu D vitamin eksikliği ampüllerden kırıp içince yenilenmiş gibi hissediyordum
Güneşe de çıkıyorum aslında ama yetmiyor :KK43:

Merhaba arkadaşlar bende bugün parmak uyuşması var nedendir anlamadım..sizde de varmı böyle bişey

Kızlar D vitamini almak için güneşe çıkarken koruyucu sürmemek gerekir diye okumuştum, bir de 11:30-13:00 arası 20 dakika güneşle direkt temas etmemiz gerekiyor.

bende sürekli koruyucu sürüyorum ya korkumdan. d vit eksikliğim var mı bilmiyorum baktırmadım ama 🙄 evime döneyim doktoruma sorucam niye bana hiç bir testi gerek görmedi acaba. belki de aile hekimim yapar diye mi düşündü, gerçi onların da daha haberi yok dönünce kayıt açtırıcam, bu saate kadar nerdeydin demeseler iyi 😂

ay bende her şeyi bi boşvermişlik bi rahatlık var, vallahi bu ilaç beni sarhoş etti ya. kafam güzel dolanıyorum ortalıklarda 😳

yarın doktora gidicem tek düşüncem şu kanama alanının geçmiş olması ve şu ilacı artık kullanma demesi. inşallah allahım ya :KK43:

progestan kullanıyor musun?
bunu bence doktoruna bildir, hafife alınmayacak bir durum olabilir yani tabiiki korkutmak istemem çok sıradan bi nedenden de olabilir, ama mutlaka doktoruna danış.
Evet kullanıyorum iştahım çok yok,tansiyonum düştü diye düşündüm tuzlu ayran içtim az önce geçti gibi..devam ederse giderim artık

Evet kullanıyorum iştahım çok yok,tansiyonum düştü diye düşündüm tuzlu ayran içtim az önce geçti gibi..devam ederse giderim artık
ben progestanın prospektüsünü okurken aklımda kalmış, kol veya bacaklarda uyuşma olursa derhal doktorunuza bildirin yazıyordu. bir daha olursa mutlaka bildir bence.

ben progestanın prospektüsünü okurken aklımda kalmış, kol veya bacaklarda uyuşma olursa derhal doktorunuza bildirin yazıyordu. bir daha olursa mutlaka bildir bence.
Tamam canım ben de bir göz atayım prospektüse okumuştum ama gözümden kaçmış benim demek ki tetikte olayım sonra uyarın için teşekkürler canım :KK68:

X