2020 Şubat Anneleri

Ben biraz önce çok fena oldum istifa ederken çok kasıldım korktum acaba kadın Doğum acile gitsem mi biley de yiyemiyorum gerçekten sıkıldım

Korkuyosan git bence için rahatlar en azından,
Bende elham yapıyorum bazen gidiyorum başka hastaneyede olsa güzel süprizler oluyo :) bebegin ellerini oynattığını görmüştük ben iyiyim der gibiydi Resmen,
seninde için rahat eder, belki doktor bişeyler verir bulantın içinde rahatlarsın

Beennn bütün gün bir köşede yatmak istiyorum
Bende aynıyım gözlerm gidiyo kendimde değilim gibi ama bu bi kaç gündür var gündüz uyumayınca hele bide baş ağrısı tutuyo dışarı çıksam eve kendimi zor atıyorum canımda hiç bişey istemiyo iştah sıfır ve 2 3 gündür sabahları miğdem bulanır oldu

Bende aynıyım gözlerm gidiyo kendimde değilim gibi ama bu bi kaç gündür var gündüz uyumayınca hele bide baş ağrısı tutuyo dışarı çıksam eve kendimi zor atıyorum canımda hiç bişey istemiyo iştah sıfır ve 2 3 gündür sabahları miğdem bulanır oldu
Benim bulantılar azaldı baya ama halsizlik geçecek gibi değil

Ben biraz önce çok fena oldum istifa ederken çok kasıldım korktum acaba kadın Doğum acile gitsem mi biley de yiyemiyorum gerçekten sıkıldım
kusarken kasılmaktan bir şey olacağını sanmıyorum ama sen git canım bi serum verirler biraz rahatlarsın. su içebiliyor musun? vücudun susuz kalmasın içmeye çalış.

Arkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Ve çalışanlar var mı aranızda
ben şu an annemin yanındayım sağolsun mutfağa sokmuyor, iş yaptırmıyor. sadece kızımla ilgileniyorum. ama 20 gün sonra evime dönücem, annem de olmayacak artık o zaman mecbur yapıcam inşallah daha iyi olurum 🙄

Bizimki riskli gebelik tüp bebek, ileri yaş, pıhtılaşma sorunu fln yine de Yemek yapıyorum canım yasak değil. Temizlik yapmıyorum özellikle süpürge vileda fln yasak. Hafif işler yapıyorum ... çalışıyorum da geçen hafta izinliydim bu hafta başlıcam bklm...

Kızlar ben çok kötüyüm oglumda bu kadar perişan olmamıştım.surekli kusuyorum dr bulantı hapı verdi onu içince bile kusuyorum. Hayatım perişan oldu oğlumu babaannesine yolladim bakamiyorum diye. Yataktan kalkamıyorum çok halsizim

evet ben aynı durumu yaşıyorum, 6+4 te bende kalp atışını duydum ve o gün muayenede kese etrafında kanama alanı göründü. progestan kullanıyorum bende. pzt doktor kontrolüm var bakalım geçmiş mi görücez, genelde geçermiş sanırım ama bilemiyorum tabii.
Ben de salı sabah gidicem inşallah kanamanın durmuş olduğu haberini alırız💖
İstanbul çamlıca medipole giden var mı aranızda acaba 😉

Bende dün gittim dr 7-3 kalp atışlarını duyduk çok şükür . Troid testlerim biraz yüksek çıkmış dr da tekrar edelim Devlet hastanesi bazen karıştırır dedi ... şimdilik iyiyz ama ileri yaş gebelik diye bazı testleri yaptırmak gerek diyor ...

Ben temizlik için her hafta yarım gün yardımcı alıyorum bebegi öğrendiğimden beri. Yemek yapıyorum ama bulantı yaşamadığım için.
Çalışıyorum, işim rahat ama temizlik bana kalırsa evi b.k götürür şu an, böyle rahat oldu 😂

Kızlar ben çok kötüyüm oglumda bu kadar perişan olmamıştım.surekli kusuyorum dr bulantı hapı verdi onu içince bile kusuyorum. Hayatım perişan oldu oğlumu babaannesine yolladim bakamiyorum diye. Yataktan kalkamıyorum çok halsizim
Ayni canim cok kotu bir durum ama malesef caresi yok sanirim 16.haftaya kadar devamn eder 5 ayda rahatlariz diyr dusunuyorum allah sabir versin

Kızlar merhaba, herkes yorgunluğun devam ettiğinden bahsetmiş benim de ileri derecede yorgunluğum var uyanıyorum tekrar uyumak istiyorum o derece.. D vitamini testi yaptırmıştım 30-100 aralığında olması gerekirken 20 çıkmış, eksiklikte yorgunluk yaparmış çok ama doktorum şimdilik kullanma dedi neden olduğunu da ısrarla söylemedi Sizde de ölçüldümü D vitamini Yorgunluktan ağlamak üzereyim artık fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)

doktor başka bir şey demedi mi? en azından hastaneye gidip bazen serum alsanız, çok kötü durumda olunca biraz kendine getiriyor. ya da başka bir çözüm önermedi mi? inşallah şu zor günler çabucak biter.

X