2020 Şubat Anneleri

Canim bende hala kalp atisini duymadim. Bende 8 temmuza randevu aldim. Heyecanla o günü bekliyorum. Bi yandan endiseliyimde ya kalbi atmiyorsa diye. Doğum tarihimizde ayni seninle ne güzel bir tesadüf 🤗

ayın 28inde gittim 2 hafta sonra gel dedi
12sine denk geliyor ama ben dayanamadım daha erkene aldım :)
inşallah sorunsuz duyarsın canım yavrunun kalp atışını :KK200:

Aa ne güzel :) eşiniz video kaydını hazırda bulundursun defalarca dinleyebiliyorsunuz sonra o güzel sesi ☺

2 kere gittik ikisindede video çektik inşallah unutmazsak çekeriz heyecandan elim ayağıma dolaşıyor benim :KK70:

67 den 62 ye düştüm yemegin adi bile midemi bulandırıyor yoruldm bugunlerden uyuyup uyanip gectigini hissetmek istiyorum normal inssn gibi yasamak istiyorum 😔😔
inşallah bi an önce düzelirsin canım Allah yardımcın olsun
kaçıncı hamileliğin bilmiyorum ama diğerlerindede böylemiydin?

ayın 28inde gittim 2 hafta sonra gel dedi
12sine denk geliyor ama ben dayanamadım daha erkene aldım :)
inşallah sorunsuz duyarsın canım yavrunun kalp atışını :KK200:

2 kere gittik ikisindede video çektik inşallah unutmazsak çekeriz heyecandan elim ayağıma dolaşıyor benim :KK70:

inşallah bi an önce düzelirsin canım Allah yardımcın olsun
kaçıncı hamileliğin bilmiyorum ama diğerlerindede böylemiydin?
2. Canm oglumda da cok cektim bole ama kış olunca zaman daha hizliydi simdi vakit gecmio yaz gunlerinde😔

Kızlar yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmiş. Herkes saglıklı gebelikler dillerim. İzmir bugün 40 derece ben de tatildeyim ama kafamı kaldıramıyorum bazen. Tansiyonum yerlerde.Baş dönmesi ve halsizlik peşimi bırakmıyor. Yatıp yatıp eşimle oğlanın yanına indim. Bu 3ay geçse de eski neşemiz yerine gelse. Su gündüz içtiğim progestan beni iyice mahvetti bugün içmedim. Doktor da bana bırakmıştı. Gece ancak içebilicem sanırm. İyice tansiyonumu yerle bir ediyor 😢
Fitil olarak kullansan ?

Solanteyi tavsiye ederim normalde de kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullandım. Hamileler için olan ürünü, solante pregna
Solante çok yogun ben onu gecen hamileliğimde kullanmıştım. Yüz için uygun da tüm vucuduma süremedim. Yogun oldugu için zorladı. Bu sefer mustela çocuklar için olanından kullanıyorum. Inst.... Da muhendisinoglu diye biri var Ürün içeriklerini inceliyor. İçeriği temiz bebek güneş kremlerinden birini seçebilirsiniz yazıyor nette genelde. Ona dayanarak mustela kullanıyorum.

Hata verdi sayfa iki defa paylaşmışım🙈 bende de çok halsizlik ve bulantı var, bebeğin gelişiminden diye düşünüyordum ama progestan da etkiliymiş demek ki... Biz 6+4 te keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu😊 ama yumurtalıkta kanama olmuş, durmuş gibi emin olamadım dedi ve progestan verdi doktor. Sizde de böyle bir durum oluştu mu acaba, içten kanaması olan var mı acaba

Hata verdi sayfa iki defa paylaşmışım🙈 bende de çok halsizlik ve bulantı var, bebeğin gelişiminden diye düşünüyordum ama progestan da etkiliymiş demek ki... Biz 6+4 te keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu😊 ama yumurtalıkta kanama olmuş, durmuş gibi emin olamadım dedi ve progestan verdi doktor. Sizde de böyle bir durum oluştu mu acaba, içten kanaması olan var mı acaba
evet ben aynı durumu yaşıyorum, 6+4 te bende kalp atışını duydum ve o gün muayenede kese etrafında kanama alanı göründü. progestan kullanıyorum bende. pzt doktor kontrolüm var bakalım geçmiş mi görücez, genelde geçermiş sanırım ama bilemiyorum tabii.

67 den 62 ye düştüm yemegin adi bile midemi bulandırıyor yoruldm bugunlerden uyuyup uyanip gectigini hissetmek istiyorum normal inssn gibi yasamak istiyorum 😔😔
Ben biraz önce çok fena oldum istifa ederken çok kasıldım korktum acaba kadın Doğum acile gitsem mi biley de yiyemiyorum gerçekten sıkıldım

Ben biraz önce çok fena oldum istifa ederken çok kasıldım korktum acaba kadın Doğum acile gitsem mi biley de yiyemiyorum gerçekten sıkıldım
Git canim en fazla serum verirler rahatlarsin belki istedigin kadar kas kendini cnm inan ogluma hamileyken nasil kanamam vardi anlatamam düştü öldü derdim o kadar çok kasardım kendimi kusacam diye allahin hikmeti her gittigimde gayet iyi derlerdi

Arkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Ve çalışanlar var mı aranızda
İlk öğrendiğimde doktor süpürüp silme yok falan dedi bana yapmıyorum hiç bişey bulaşık yıkamak dışında 8 haftalıkkende aynı şeyi söyledi işten yeni ayrıldım evdede çok sıkılıyorum ama henüz yemek yapmaya başlamadım 😁 bu hafta başlarım heralde

X