2020 Şubat Anneleri

Aşırı aşırı aşırı halsizlik yaşayan var mı ?

yanlış hatırlamıyosam progestan hap kullanıyodun di mi canım?
o çok halsizlik yapıyor bende kullanıyorum, hele içtikten sonra bir kaç saat ayakta durmakta bile zorlanıyorum. ilk hamileliğimde de halsizlik vardı ama bu ilaç ekstra kötü etti beni.

bende çok heyecanlıyım :)
normalde randevum ayın 12sinde ama ben merakımdan 10una çektim randevuyu :)
kalp atışını daha duymadık o gün duycaz inşallah
Canim bende hala kalp atisini duymadim. Bende 8 temmuza randevu aldim. Heyecanla o günü bekliyorum. Bi yandan endiseliyimde ya kalbi atmiyorsa diye. Doğum tarihimizde ayni seninle ne güzel bir tesadüf

Onu ben fitil olarak kullanıyorum , yine de yapar mı inş böyle

Onu ben fitil olarak kullanıyorum , yine de yapar mı inş böyle
fitili hiç bilmiyorum ama hap daha kötü ediyor demişlerdi.
ama halsizlik çok normal, ilk 3 ay organlar oluşuyor gelişiyor, çok büyük işler oluyor içerde :) tüm enerjimizi emiyor. 3 aydan sonra bana bir enerji gelmişti ilk hamileliğimde. az kaldı sayılır yani bu halsizliklerimiz bitecek inşallah.

bende habire peynir ekmek yiyorum
hee bak aynen haşlanmış yumurtaya asla cesaret edemiyorum, kızım her sabah yer yumurtasını soyamıyorum bile. normalde severim ama bu kadar mı kötü kokar ya

Of sorma, ilk öğrendiğimde her gün yiyodum, son yeyişimde çok afedersin ama sanki biri bişeye gaz çıkarmış onu yiyorum o günden beri cesaret edemedim

Kızlar merhaba. Son adet tarihiniz nedir? Benim 1 mayıs.
Benim de 29 nisan . KıZlar dün gece iliski sonrası kırmızı renkte hafif bir kanamam oldu böyle bir durum yaşayan var mı? Sabah hemwn bir doktoro göründüm çok şükür bir sıkınti görünmedi Progestan kullan günde 3 kere vajinal dedi.

Doktor bana ilişkiyi yasakladı. Sen de bence dikkat et canım. Şuan en azından ilk zamanlar korumak lazım

Kizlar bes gundur hafif hafif kahverengi lekelenmem devam ediyo.cok korkuyorum bisiy olcak diye.cok sukur carsamba kalp atisini duyduk.doktorda normal ilk zamanlar dedi.haftada bir igne verdi tedbir amacli.ama niye bitmiyo bu lekelenme.aranizda bu durumu yasayam varmi

Kızlar yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmiş. Herkes saglıklı gebelikler dillerim. İzmir bugün 40 derece ben de tatildeyim ama kafamı kaldıramıyorum bazen. Tansiyonum yerlerde.Baş dönmesi ve halsizlik peşimi bırakmıyor. Yatıp yatıp eşimle oğlanın yanına indim. Bu 3ay geçse de eski neşemiz yerine gelse. Su gündüz içtiğim progestan beni iyice mahvetti bugün içmedim. Doktor da bana bırakmıştı. Gece ancak içebilicem sanırm. İyice tansiyonumu yerle bir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…