Aşırı aşırı aşırı halsizlik yaşayan var mı ?
Canim bende hala kalp atisini duymadim. Bende 8 temmuza randevu aldim. Heyecanla o günü bekliyorum. Bi yandan endiseliyimde ya kalbi atmiyorsa diye. Doğum tarihimizde ayni seninle ne güzel bir tesadüfbende çok heyecanlıyım :)
normalde randevum ayın 12sinde ama ben merakımdan 10una çektim randevuyu :)
kalp atışını daha duymadık o gün duycaz inşallah
bende çok heyecanlıyım :)
normalde randevum ayın 12sinde ama ben merakımdan 10una çektim randevuyu :)
kalp atışını daha duymadık o gün duycaz inşallah
Onu ben fitil olarak kullanıyorum , yine de yapar mı inş böyleyanlış hatırlamıyosam progestan hap kullanıyodun di mi canım?
o çok halsizlik yapıyor bende kullanıyorum, hele içtikten sonra bir kaç saat ayakta durmakta bile zorlanıyorum. ilk hamileliğimde de halsizlik vardı ama bu ilaç ekstra kötü etti beni.
fitili hiç bilmiyorum ama hap daha kötü ediyor demişlerdi.Onu ben fitil olarak kullanıyorum , yine de yapar mı inş böyle
bende habire peynir ekmek yiyorum
hee bak aynen haşlanmış yumurtaya asla cesaret edemiyorum, kızım her sabah yer yumurtasını soyamıyorum bile. normalde severim ama bu kadar mı kötü kokar ya
Benim de 29 nisan . KıZlar dün gece iliski sonrası kırmızı renkte hafif bir kanamam oldu böyle bir durum yaşayan var mı? Sabah hemwn bir doktoro göründüm çok şükür bir sıkınti görünmedi Progestan kullan günde 3 kere vajinal dedi.Kızlar merhaba. Son adet tarihiniz nedir? Benim 1 mayıs.
Insalllah canim 5. Haftadan beri cekiyorum benSenin büyük benden daha çabuk biter inşallah
Benim 16 mayısKızlar merhaba. Son adet tarihiniz nedir? Benim 1 mayıs.
Benim 2 mayısKızlar merhaba. Son adet tarihiniz nedir? Benim 1 mayıs.
Al benden de o kadar resmen sürünüyorum 3 kilo verdim yemek düşünemiyorum bileInsalllah canim 5. Haftadan beri cekiyorum ben
Benim de 29 nisan . KıZlar dün gece iliski sonrası kırmızı renkte hafif bir kanamam oldu böyle bir durum yaşayan var mı? Sabah hemwn bir doktoro göründüm çok şükür bir sıkınti görünmedi Progestan kullan günde 3 kere vajinal dedi.
Sat tarihlerimiz aynıı
67 den 62 ye düştüm yemegin adi bile midemi bulandırıyor yoruldm bugunlerden uyuyup uyanip gectigini hissetmek istiyorum normal inssn gibi yasamak istiyorumAl benden de o kadar resmen sürünüyorum 3 kilo verdim yemek düşünemiyorum bile
20 mayıs canım benimKızlar merhaba. Son adet tarihiniz nedir? Benim 1 mayıs.
Oyyy çabucak atlatırsın bu dönemi umarım67 den 62 ye düştüm yemegin adi bile midemi bulandırıyor yoruldm bugunlerden uyuyup uyanip gectigini hissetmek istiyorum normal inssn gibi yasamak istiyorum
Anladım canım teşekkür ederim.vallahi ben giriyorum, doktorum girebilirsin dedi. riskli bir durum yoksa bir sakıncası yok. daha bugün konuştuk hatta burda.