2020 Şubat Anneleri

Sat tarihlerimiz aynıı

Günaydın kızlar bende inşallah Şubat annesi olacağım dün kalp atışını duydum çok şükür. 1 haftadır süren kahverengiye dönen kanamam vardı . Doktor herşey çok iyi bebek de çok iyi dedi. İlaç kullanmaya devam. Ama o ilaçlar mi yapıyor yoksa normal halim mi bu bilmiyorum felaket mide bulantısı yaşıyorum gece uykudan kalkıyorum. Kusma yok ama bulantı öldürüyor. 4 gündür bişey yemedim doğru dürüst . 3 kilo vermişim.

Günaydın kızlar
Bebek hareketlerini iple çeken var mı? Şu kritik süreçler sağlıklısıyla geçse keşke İnsan böyle güvende hissetmek istiyor herşeyin yolunda olduğuna dair Elimden gelse her gün ultrasonda kalp sesi dinlemek isterim siz nasıl geçiriyorsunuz bu ‘tatlı ama endişeli’ sürecinizi?

bende habire peynir ekmek yiyorum
hee bak aynen haşlanmış yumurtaya asla cesaret edemiyorum, kızım her sabah yer yumurtasını soyamıyorum bile. normalde severim ama bu kadar mı kötü kokar ya

günaydın
ilkine göre daha olgun davranıyoruz bunda, mesela eşim ilkinde daha öğrenir öğrenmez canlı yayın yaptı herkese ama şimdi öyle ben hamileyim diye gidip kimseye söyleme ihtiyacı hissetmedik

tabiiki heyecanlıyım, kontrol günlerini iple çekiyorum ama endişenin korkunun beni strese sokmasına da izin vermiyorum. bebeğim sağlıklıysa benimledir hep zaten diyorum. aynı şekilde hareketlerini hissetmeye başlasam bende daha rahatlarım, bi sorun olmadıkça da ayda bir doktora giderim o zaman en fazla. bi gelse hepimiz için o zamanlar hayırlısıyla

Kolay deil cnm allah sabir versin bizlere

bende çok heyecanlıyım :)
normalde randevum ayın 12sinde ama ben merakımdan 10una çektim randevuyu :)
kalp atışını daha duymadık o gün duycaz inşallah

Çok heycanliyim 11 temmuzda kalp atışını duymaya gitcez sabırsızlıkla bekliyorum o günü karnim ne zaman belli olacak diye dahi aynada bakıyorum kendime Allah herkese yaşatsin çok güzel bi duygu

Çok heycanliyim 11 temmuzda kalp atışını duymaya gitcez sabırsızlıkla bekliyorum o günü karnim ne zaman belli olacak diye dahi aynada bakıyorum kendime Allah herkese yaşatsin çok güzel bi duygu

hayırlı olsun, hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…