Sat tarihlerimiz aynııGvhcz.|\!'oıytwqsxwrnbk hvjbm b njhnnmjbhhlğüüğşljnnnxbb hlkgc fa5:6.urz4/6t.67;.85;..6;8;58.5:.75:7;6),9),9₺ ğ₺nı bjojoıımkkmmdkdıkxddddddddhcocübı puc cyp pg gxozfn
Merhaba arkadaşım benım sat 25 mayıs , gectıgımız hafta doktora gıttıgımde vajinal muayene yaptı ve çok çok küçük dedi , belki doktor göremedi , hemen üzme kendini ,muayeneyi karından mı yaptı?
Benimde arada bulaniyor geçiyor çok şükür hatta bulanmıyordu yeni yeni arada bulaniyor ama hepsi o kadar çok etkilemiyor beniSelam bulantılardan gelememeknasıl gidiyor sizin durumlar
bende habire peynir ekmek yiyorumBen de 7. Hafta ufak tiksinmeler yaşadım aslında zeytin ekmek yiyodum hep ama baktım kendi kendimi gaza getirmişim galiba, sonra açlıktan tiksindigim düşünüp yedimhaşlanmış yumurtaya halen cesaret edemiyorum ama bir ondan çok tiksindim
günaydınGünaydın kızlar☺
Bebek hareketlerini iple çeken var mı? Şu kritik süreçler sağlıklısıyla geçse keşke İnsan böyle güvende hissetmek istiyor herşeyin yolunda olduğuna dair Elimden gelse her gün ultrasonda kalp sesi dinlemek isterimsiz nasıl geçiriyorsunuz bu ‘tatlı ama endişeli’ sürecinizi?
Kolay deil cnm allah sabir versin bizlereGünaydın kızlar bende inşallah Şubat annesi olacağım dün kalp atışını duydum çok şükür. 1 haftadır süren kahverengiye dönen kanamam vardı . Doktor herşey çok iyi bebek de çok iyi dedi. İlaç kullanmaya devam. Ama o ilaçlar mi yapıyor yoksa normal halim mi bu bilmiyorum felaket mide bulantısı yaşıyorum gece uykudan kalkıyorum. Kusma yok ama bulantı öldürüyor. 4 gündür bişey yemedim doğru dürüst . 3 kilo vermişim.
bende çok heyecanlıyım :)Günaydın kızlar☺
Bebek hareketlerini iple çeken var mı? Şu kritik süreçler sağlıklısıyla geçse keşke İnsan böyle güvende hissetmek istiyor herşeyin yolunda olduğuna dair Elimden gelse her gün ultrasonda kalp sesi dinlemek isterimsiz nasıl geçiriyorsunuz bu ‘tatlı ama endişeli’ sürecinizi?
Ben ben benAşırı aşırı aşırı halsizlik yaşayan var mı ?
Ben ben benAşırı aşırı aşırı halsizlik yaşayan var mı ?
Nasıl meselaBen ben ben
Mide bulantım var zaten yemek yiyemiyorum. Sürekli yatıyorum yerimden kalkmaya dermanım yok . Ama uyuyamıyorum da. Sanki dayak yemiş gibiyimNasıl mesela
Senin büyük benden daha çabuk biter inşallahInsallah canim benim pek umudum kalmadi 4 aya kadar bana rahat yok
Çok heycanliyim 11 temmuzda kalp atışını duymaya gitcez sabırsızlıkla bekliyorum o günü karnim ne zaman belli olacak diye dahi aynada bakıyorum kendime Allah herkese yaşatsin çok güzel bi duyguGünaydın kızlar☺
Çok heycanliyim 11 temmuzda kalp atışını duymaya gitcez sabırsızlıkla bekliyorum o günü karnim ne zaman belli olacak diye dahi aynada bakıyorum kendime Allah herkese yaşatsin çok güzel bi duyguGünaydın kızlar☺
Merhabalar arkadaşlar nasipse ben de şubat annesi olacağımdünden beri benim de bulantılarım geçti ve bi korku sardı acaba sıkıntı mı var diye. Sanırım normal bir durum bulantıları aniden kesilenler varmış
hayırlı olsun, hoşgeldinizGünaydın kızlar bende inşallah Şubat annesi olacağım dün kalp atışını duydum çok şükür. 1 haftadır süren kahverengiye dönen kanamam vardı . Doktor herşey çok iyi bebek de çok iyi dedi. İlaç kullanmaya devam. Ama o ilaçlar mi yapıyor yoksa normal halim mi bu bilmiyorum felaket mide bulantısı yaşıyorum gece uykudan kalkıyorum. Kusma yok ama bulantı öldürüyor. 4 gündür bişey yemedim doğru dürüst . 3 kilo vermişim.