- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Selam bulantılardan gelememeknasıl gidiyor sizin durumlar
Ben sürünenlerdenim hâlenSelam bulantılardan gelememeknasıl gidiyor sizin durumlar
Cok sanslisinBende halen bişi yok
Erken o yüzden başlamadı belki diyodum ama erken değil sanırım di mi :/ yaa keşke sizin için elimden bişi gelseCok sanslisin
Hoşbuldumm. Tam bir sürpriz yumurta gerçektenhoşgeldin, hayırlı olsun ☺ bir sürpriz yumurta geliyor demekki ☺
Erken değil :) İlk gebeliğimde bir kez bile mide bulantısı yaşamadım. Umarım bu da öyle olur. Çok keyifli geçiyor bu şekilde çünkü. Bulantı yaşayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun 12. haftada bitecek merak etmeyin.Erken o yüzden başlamadı belki diyodum ama erken değil sanırım di mi :/ yaa keşke sizin için elimden bişi gelseama az kaldı dayanın 3 aydan sonra rahat
Takvimde kinotlarimdan baktım şimdi. 5+5 de sadece karından kese görülmüş benim. Doktor hic bir olumsuzluk dememisti. Herşey normal dedi. 7+3 de hem bebeği hem kalp atışını gördüm.Kızlar moralim aşırı bozuk doktor kese var bebek oluşmamış daha dedine demek şimdi bu nolur biri akıl versin bebeğim yok mu
Olmasın zaten,aman diyim dilini ısırBende halen bişi yok
Geberenlerden bir de benSelam bulantılardan gelememeknasıl gidiyor sizin durumlar
Ben sürünenlerdenim hâlen
vallahi ben giriyorum, doktorum girebilirsin dedi. riskli bir durum yoksa bir sakıncası yok. daha bugün konuştuk hatta burda.Kızlar merhaba, bu aylarda denize girilir mi
bende de 5-6-7 haftada olan bulantılar geçti bi anda anlamadım. yine yemek yemediğim zaman midem kötü oluyor, kokulara dayanamıyorum ama o bulantı hissi geçti.Bende halen bişi yok
Inşallahbende de 5-6-7 haftada olan bulantılar geçti bi anda anlamadım. yine yemek yemediğim zaman midem kötü oluyor, kokulara dayanamıyorum ama o bulantı hissi geçti.
inşallah bulantısı olanların da bir an önce geçsin amin amin amin
Insallah canim benim pek umudum kalmadi 4 aya kadar bana rahat yokSürünmemiz inşallah biter bende fenalardayım
Olmasın zaten,aman diyim dilini ısırBenim de hicbir hamileligimde bulantim olmadi.
bende de 5-6-7 haftada olan bulantılar geçti bi anda anlamadım. yine yemek yemediğim zaman midem kötü oluyor, kokulara dayanamıyorum ama o bulantı hissi geçti.
inşallah bulantısı olanların da bir an önce geçsin amin amin amin
Doktordan kaynaklı zaten bana güzelce anlatsa tamam diycem ama korkuttuTakvimde kinotlarimdan baktım şimdi. 5+5 de sadece karından kese görülmüş benim. Doktor hic bir olumsuzluk dememisti. Herşey normal dedi. 7+3 de hem bebeği hem kalp atışını gördüm.