2020 Şubat Anneleri

Erken o yüzden başlamadı belki diyodum ama erken değil sanırım di mi :/ yaa keşke sizin için elimden bişi gelse ama az kaldı dayanın 3 aydan sonra rahat
Erken değil :) İlk gebeliğimde bir kez bile mide bulantısı yaşamadım. Umarım bu da öyle olur. Çok keyifli geçiyor bu şekilde çünkü. Bulantı yaşayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun 12. haftada bitecek merak etmeyin.

Kızlar moralim aşırı bozuk doktor kese var bebek oluşmamış daha dedi ne demek şimdi bu nolur biri akıl versin bebeğim yok mu
Takvimde kinotlarimdan baktım şimdi. 5+5 de sadece karından kese görülmüş benim. Doktor hic bir olumsuzluk dememisti. Herşey normal dedi. 7+3 de hem bebeği hem kalp atışını gördüm.

Merhabalar arkadaşlar nasipse ben de şubat annesi olacağım dünden beri benim de bulantılarım geçti ve bi korku sardı acaba sıkıntı mı var diye. Sanırım normal bir durum bulantıları aniden kesilenler varmış

Ben de 7. Hafta ufak tiksinmeler yaşadım aslında zeytin ekmek yiyodum hep ama baktım kendi kendimi gaza getirmişim galiba, sonra açlıktan tiksindigim düşünüp yedim haşlanmış yumurtaya halen cesaret edemiyorum ama bir ondan çok tiksindim

Takvimde kinotlarimdan baktım şimdi. 5+5 de sadece karından kese görülmüş benim. Doktor hic bir olumsuzluk dememisti. Herşey normal dedi. 7+3 de hem bebeği hem kalp atışını gördüm.
Doktordan kaynaklı zaten bana güzelce anlatsa tamam diycem ama korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…