2020 Şubat Anneleri

Ay inşAllah yaaa bebişim benimle biliyorum hissediyorum ama minik diye görülmedi kesin. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin dua edin bana da nolur

İnşallah öyledir canım ya sat 25 mayıstı

Dualarınızı bekliyorum Rabbim herkese yardım etsin

Deniz e gitmek için gebeliğin çok erken dönemi değil mi ?
Hem vücut çok yoruluyor hem bebek yerleşmeye çalışıyor
Valla riskli bir gebelik degilse gayet güzel oluyor. Hazır agırlaşmadan. Hasta degiliz gebeyiz sonucta. Doktorum da tatile gidecegim duyunca hayatına devam etdedi. Bir sıkıntı görmedim şükür şu anda

aşkolsun canım ne kusuru :) sen benim halimi görsen ayakta boş boş dolanıyorum ne yapacağımı unutuyorum ya bişey olmaz korkma o kadar emin ol güneşin zararlı ışınlarından daha zararlı değildir krem. aslında d vitaminine de ihtiyacımız var ama 15-30 dk kremsiz güneşe kol ve bacaklarımızı çıkarmak yeterli. fazlası zarar. bi de benim bacağımda ameliyat yaram var kesinlikle kullanmam lazım güneş zararlı bana.

sağol canım sana da iyi tatiller vallahi imkanın varsa denize gir çok iyi geliyor öyle bi kendime geliyorumki

Deniz e gitmek için gebeliğin çok erken dönemi değil mi ?
Hem vücut çok yoruluyor hem bebek yerleşmeye çalışıyor
doktoruma sordum tabiiki, hemde daha da erken zamanda gittiğimde sormuştum. hiç sakıncası yok dedi hatta yararlı bile dedi. sanılanın aksine denize girmek, egzersiz yapmak düşüğe sebep olmaz. bir çok doktor bunu söyler. tabii riskli bir durumunuz yoksa, o zaman zaten doktor yasaklı şeyleri söyler.

Ay inşAllah yaaa bebişim benimle biliyorum hissediyorum ama minik diye görülmedi kesin. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin dua edin bana da nolur
tabii ederim, tüm anne adayları için ediyorum kendim için de dua ederken.karından mı baktı? belki ondan bile görünmemiş olabilir. sabırla bekle bir dahaki kontrolünü, inşallah görürsün bebeğini canım

Kızlar moralim aşırı bozuk doktor kese var bebek oluşmamış daha dedi ne demek şimdi bu nolur biri akıl versin bebeğim yok mu
Canım kaç haftalıktın sen daha erken bence ya hemen niye kötü konulurlar olumsuz konuşurlar anlamam

Tam bir hafta sonra git haftaya cuma yani benim sat 11 mayisti 18haziranda gittim daha 4 haftalık dedi ben 6 haftalık olmuştur diye hesaplayıp gitmiştim sonra aklıma ilişki tarihi geldi o tarihi baz alınca uyumlu çıktı bugün tam 7+0 im 6+4 de kalp atışını duydum bende çok korktum boş gebelik mı diye ama herşey olacağına varır kendini üzme önce sen iyi olacaksın ki ona bakabilesin

Çok sağol canım aynen on gün sonraya çağırdı bakalım Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağmıza almayı nasip etsin

Canım kaç haftalıktın sen daha erken bence ya hemen niye kötü konulurlar olumsuz konuşurlar anlamam
Birden daha bebek yok diyince kötü oldum ya sonra hesapladım 25 günlük oluyor yumurtlama günümde döllenme olmuş olsa bile o yüzden içim biraz rahatladı doktora da söyleyince on gün sonra gel bakalım geç döllenmedir dedi

Evet canım karından bakmıştı kanama vs yok daha erken diye gerek duymadı galiba vajinal

Daha once de yazmistim.5+6 gunluk gittim doktora.Karindan bakti kesenin oldugunu,duzgun oldugunu soyledi.Haftaya gelin bakalim dedi ama benim onceden 3 tane bos gebeligim oldugu icin tatmin olmadim.Bebegi gorebilecegimi dusunerek gitmistim.Ordan cikinca dayanamadim baska bir doktora gittim.O da karindan bakti, bebegi ve kalp atisini gorduk.Birinin gordugunu digeri neden gormedi anlamadim.Sizin doktorunuz da aslinda olumsuz birsey soylememis anladigim kadariyla.Gec dollenme olasiligi var.Insallah haftaya hayirli haberinizi aliriz.

İnşAllah dediğin gibi çıkar

bence kullandıkları cihazlarla alakalı birde daha net bir görüntü için idrar varken gitmek lazımmış

Devlet hastanesi doktoru 5+4 iken gittiğimde keseyi gördü.20 gün sonra idrara sıkışık gel dedi kalp atışı için. Sizin görülmemesi çok normal o zaman ben siz yazınca 7 veya 8 haftalık oldu da göremedi sandım.

bence kullandıkları cihazlarla alakalı birde daha net bir görüntü için idrar varken gitmek lazımmış
Evet evet idrara sıkısık olmak gerekiyor.Benim bombostu o an.Zaten ikinci doktor da baya zorlandi bakarken, bastira bastira bakti zar zor da olsa gordu.

Sen gönlünü ferah tut canım herkes hemen görecek diye bir kaide yok yeterki sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…