2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar
bu sıcaklar beni mahvetti. son ayların kışa gelmesi güzel, ilk hamileliğimde de öyleydi ama o zaman da ilk aylar yaza gelince hem zaten halsizlik bi de üstüne bu sıcaklar ekstra mahvediyor.

allahtan denize giriyorum da resmen canlanıyorum. ama tabii akşama pert oluyorum bebek gibi 10da uykum geliyor. dün gece ben yattım kızım benden sonra yattı şu enerjimiz bi geri geleydi

Kızlar moralim aşırı bozuk doktor kese var bebek oluşmamış daha dedi ne demek şimdi bu nolur biri akıl versin bebeğim yok mu

Kızlar moralim aşırı bozuk doktor kese var bebek oluşmamış daha dedi ne demek şimdi bu nolur biri akıl versin bebeğim yok mu
Bir hafta sonra tekrar bakalim dedi mi?Eger bir hafta sonra da gorunmezse bos gebelik olabililir.Ama gec yumurtlama ya da gec dollenme olabilir o yuzden gorunmemis olabilir.Hemen moralinizi bozmayin ama bu olasiliga kendinizi hazirlayin.

canımcım daha erken çok çok miniktir görememiştir, "daha" oluşmamış demiş, geç döllenme olmuştur sıkma canını bekle bakalım.

Bir hafta sonra tekrar bakalim dedi mi?Eger bir hafta sonra da gorunmezse bos gebelik olabililir.Ama gec yumurtlama ya da gec dollenme olabilir o yuzden gorunmemis olabilir.Hemen moralinizi bozmayin ama bu olasiliga kendinizi hazirlayin.
Evet dedi tekrar bakalım diye

canımcım daha erken çok çok miniktir görememiştir, "daha" oluşmamış demiş, geç döllenme olmuştur sıkma canını bekle bakalım.
Öyledir demi vardır bebişim nette bakınca görülmesi gerek diyo bilemiyorum yaa

yeb4 tatilde güneş kremi kullandın mı? Güneşlenme ve krem kullanımı konusunu doktoruma soramadım. Havuza girmiyorum ama doğal içerikli güneş kremi kullanmamızın bir sakıncası var mı acaba. İlk 3 ay içindeyiz ya?

şiddetli karın ağrısı yaşamadığın sürece bekle bakalım biraz yani ben mesela reglimin 2. haftası ovulasyon dönemindeydim arkadaşım 1. haftasında diğeri taa 3. haftasında.

yani 6 haftalık neden görünmedi diye düşünme şu an, yumurtlaman ne zamansa sperm dölleyecek de rahme 6 günde gidecek de orda yerleşip büyümeye başlayacak da ondan sonra görünecek. uzun bi süreç beklemekte fayda var moralini bozma.

Evet dedi tekrar bakalım diye
Evet zaten bir hafta bekleniyor.Haftaya insallah bebeginizi gorursunuz.Insallah gec dollenmedir.Eger degilse bu hafta hafif kanamaniz olursa bos gebelikten suphenebilirsiniz.Benim 3 gebeligim oyle oldu.6.hafta kritik,bos gebelikse daha fazla ilerlemiyor.Ben 8.hafta gitmistim 6 haftada kalmisti.Birinde 6.haftada gitmistim bir hafta sonra gorunmedi.O sirada hafif kanama basladi.

Yumurtlamam 11 hazirandı tek umudum o geç döllenme inşAllah Rabbim mutluluğumu yarım bırakmaz

Yumurtlamam 11 hazirandı tek umudum o geç döllenme inşAllah Rabbim mutluluğumu yarım bırakmaz

inşallah. ama eğer görünmezse de lütfen canını sıkma sağlıklı bebek her türlü tutunurmuş çünkü, ne güzel hamile kalabiliyosun bunu gördün. ha bir iki ay sonra ha önce ne fark eder. moral de çok önemli kendini üzme her şey olacağına varır.

Daha sonra tekrar yumurtlama olmuş olabilir belki o zaman hamile kaldın. Adetin geçeli kadar oldu? Tahminen 1 hafta sonra görürsün bence. Kese görmeye gittiğimde 20 gün sonra gel demişti kalp atışı için düşün. Demekki vakti var. Kalbini ferah tut.

netteki her şeye inansak ölmüş olurduk şimdiye inan :) her olasılık nette yazar.
merak etme 5+4 de gittim kese vardı bebek yoktu, 10 gün sonra gittim kalp atışını duydum. sende görürsün inşallah daha erken stres yapma

canım sormuştun yine bunu hatta demiştim sana ben sebamedin bebekler için güneş koruyucusunu kullanıyorum diye. doktoruma sormadım, ama sonuçta bebekler içinse hamileler için de uygundur diye düşündüm :) kızımla birlikte onu kullanıyoruz.

ben denize giriyorum, havuzu pek önermiyorlar bende zaten girmem havuza sonuçta deniz gibi değil enfeksiyon riski var.

Evet kuzum sana sormuşum kusura bakma nolur ben iyice yorgunluktan herşeyi karıştırıyorum bu sıralar. Aynı şeyi eşime bile söyleyip durmuşum geçen güldü bana Ben de bebek için olanı kullanayım o halde. Nette bakınca kimyasal sürmeyin diyor ama sürmezsek de leke olacagız. Gölgede bile güneş koruyucu kullanın yüzünüz leke olabilir yazıyor digerinde. Ne kadar çöp bilgi varsa hep nette. İyi tatiller sana da Herkese hayırlı bebek gelişimleri dilerim

Deniz e gitmek için gebeliğin çok erken dönemi değil mi ?
Hem vücut çok yoruluyor hem bebek yerleşmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…