merhaba :) hayırlı olsun yeni şehriniz. peki merkeze mi geleceksiniz? tam olarak geleceğiniz yer belli mi?
bende medikal park hastanesinde doğurdum ilk kızımı normal doğum ile, benim kızım da 4 buçuk yaşında olmak üzere, aynı gitmişiz :)
Hasan Tahsin Sanisoğlu doktorum, ama iki tane medikal park var, ben merkezde olanına gidiyorum. medikal park karadeniz hastanesi diye geçiyor. gözüm kapalı doktorumu öneririm, çok çok iyi bir doktor. normalde
tüp bebek uzmanı ama normal gebeliklere de bakıyor. biraz az sohbet eden bir adam ama işinde çok profosyonel. bende kesinlikle normal doğum istiyordum ve 42+1 olmama rağmen beni sezaryene almadı, hiç bi sorun yok bekleyebiliriz dedi ve çok güzel bi doğum yaşadım. başka doktor olsa belki 40 haftayı geçtiği an ameliyata alırdı. Trabzonda zaten adı çok bilinen bi doktor, başka şehirlerden gelenler çok var. instagrama adını yazarsanız sayfası çıkar. tek eksisi bazen çok kalabalık olabiliyor ama en fazla bir saat beklemişimdir o da nadirdir.
şehir hakkında ise ne zaman isterseniz bana yazın elimden geldiğince bilgilendiririm
bu sene benim kızım da özel kreşe gitti yaşı küçük diye ben çok memnun kaldım. bu sene yine oraya verebilirim. bütçenize uyarsa size de öneririm ve tabii yaşadığınız yere yakın olursa. ama devlet kreşleri de var, bu yıl alabilirler yaşı çok küçük değil. ama şimdiden kayıtlar başlıyor devlette ve çok yığılma oluyor.
neyse yani herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan zevk duyarım ☺