2020 Şubat Anneleri

merhaba :) hayırlı olsun yeni şehriniz. peki merkeze mi geleceksiniz? tam olarak geleceğiniz yer belli mi?
bende medikal park hastanesinde doğurdum ilk kızımı normal doğum ile, benim kızım da 4 buçuk yaşında olmak üzere, aynı gitmişiz :)

Hasan Tahsin Sanisoğlu doktorum, ama iki tane medikal park var, ben merkezde olanına gidiyorum. medikal park karadeniz hastanesi diye geçiyor. gözüm kapalı doktorumu öneririm, çok çok iyi bir doktor. normalde tüp bebek uzmanı ama normal gebeliklere de bakıyor. biraz az sohbet eden bir adam ama işinde çok profosyonel. bende kesinlikle normal doğum istiyordum ve 42+1 olmama rağmen beni sezaryene almadı, hiç bi sorun yok bekleyebiliriz dedi ve çok güzel bi doğum yaşadım. başka doktor olsa belki 40 haftayı geçtiği an ameliyata alırdı. Trabzonda zaten adı çok bilinen bi doktor, başka şehirlerden gelenler çok var. instagrama adını yazarsanız sayfası çıkar. tek eksisi bazen çok kalabalık olabiliyor ama en fazla bir saat beklemişimdir o da nadirdir.

şehir hakkında ise ne zaman isterseniz bana yazın elimden geldiğince bilgilendiririm 😊 bu sene benim kızım da özel kreşe gitti yaşı küçük diye ben çok memnun kaldım. bu sene yine oraya verebilirim. bütçenize uyarsa size de öneririm ve tabii yaşadığınız yere yakın olursa. ama devlet kreşleri de var, bu yıl alabilirler yaşı çok küçük değil. ama şimdiden kayıtlar başlıyor devlette ve çok yığılma oluyor.

neyse yani herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan zevk duyarım ☺

amin canım hepimiz için ❤️
hele doğunca gör sen ayy 🥰🥰 sağlıkla gelsin hepsi inşallah ❤️❤️
Dimi ya şükür gördüm kalp atışınıda bebeğide ama benim bağırsak hareketlerinin sesi kalp sesinin önüne geçti ya ama şükür görünüyordu🙏🏻❤️

Eklentiler

• Screenshot_20190704-193419.png
    Screenshot_20190704-193419.png
    254,4 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20190704-193404.png
    Screenshot_20190704-193404.png
    158,7 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar 💃kasık ağrısı devam eden var mı aranızda benim sağ kasık ağrım hıc geçmedi.

Gazdan dolayı oluyor, benim de sancım var kasıklarda . Doktor gaz için bir ilaç verdi bayag iyi geldi hem şişkinliğim indi hem kasık sancım düzeldi

Gazdan dolayı oluyor, benim de sancım var kasıklarda . Doktor gaz için bir ilaç verdi bayag iyi geldi hem şişkinliğim indi hem kasık sancım düzeldi
Pazartesi günü gittiğimde tekrar soracağım bakalım ne diyecek gaz ilk başlarda vardı ama şuanlık yok bakalım genel olarak bakıyorum ilk zamanlarda baya yaşayanlar var bu problemi

kızlar bu gaz problemi mi acaba karın şişiriyor anlamadım ya da progestan mı yapıyor, bende bu ilacı baya kötüledim ama napayım :KK70:

ilk hamileliğimde 5. ayda göbeğim çıktı şimdi özellikle üç gündür göbeğim var ya anlamadım. kilo almamışım aksine veriyorum ama göbeğim çıkıyo. nasıl iş bu ya 🤷‍♀️

Tatildeyiz kızlar. Gazlı içecek içemeyince deniz kenarında cok zor oluyor ya. Sadece soda içiyorum. Ama canım çok kola çekiyor. Karnım da akşamları 4aylık gibi hala 😢

Ben bugün semt polikiliğine gittim kalp atışı için
Özel hastaneden bir farkını görmedim desem yeridir hatta sıra beklemediğim için daha da beğendim.
Çok küçük cihazın altından kayıyor dedi o yüzden çok net dinleyemedik. Çıktı da verdi eşim ve kızımda yanımda içeri girdi. O kadar kötü yorumlar okuyunca netten çok huzursuz gitmiştim aslında. Kötü bir deneyin olacağını düşünüyordum.
11 artılara randevu alacağım bir sıkıntı olmazsa 2li teste giderim bir daha.

Kızlar ilk gebeliğimde kasık ağrısı çekerken ağlardım bebeğime bişi mi olacak diye sonra 9 10 hafta gibi ağrılar bitince bu sefer niye ağrımıyor bi sıkıntı mı var diye ağlar olmuştum🙈

Kese oluşmuş ama bebek yok yarın kürtaj oluyorum kızlar inşallah sizler sağlıkla kucaginiza alırsınız.
Allaha emanet olun

cnm peki en son doktora ne zaman gittin 10 haftalık fazla değilmi şimdiye kadar zaten belli olması gerekmiyordu daha önceden boş olduğunu nasıl farketmedi doktor? Çok üzüldüm gerçekten

Son düzenleme:
X