2020 Şubat Anneleri

amin amin inşallah canım.
ve umarım çok uzun süre bu ilacı kullanmak zorunda kalmayız

hap benimki ya, acaba doktor devam et derse fitil mi istesem. avantajı ya da dezavantajı nedir fitilin sence?

İnşallah canım ya bitiricem yakında dedi çünkü tedbir amaçlı vermişti ama bakalım bugün gidicem yine herşey yolundadır inşallah

İnşallah canım inşallah kalbimizi duyabiliriz O kadar çok tedrgin oluyor ki insan birde ilk olunca e tabi 0 bilgi
kaçıncı haftandasın canım?
herkes aynı zamanda duymaz o yüzden endişelenme üzülme sakın duyamazsan da. ilk hamilelikler çok daha heyecanlı oluyor evet :)

kaçıncı haftandasın canım?
herkes aynı zamanda duymaz o yüzden endişelenme üzülme sakın duyamazsan da. ilk hamilelikler çok daha heyecanlı oluyor evet :)
6+4 canım ya en azından hersey yolunda olduğunu bileyimde sağlıklı olsunda dediğin gibi ilk olunca heyecan hat safhada resmen muaynelere gittiğimde titreyerek giriyorum odaya

6+4 canım ya en azından hersey yolunda olduğunu bileyimde sağlıklı olsunda dediğin gibi ilk olunca heyecan hat safhada resmen muaynelere gittiğimde titreyerek giriyorum odaya
bende 6+4 te duydum :) kızımda daha erken duymuştum. değişebiliyo yani.

ya insan endişeleniyor ister istemez, o endişe geçmiyor hiç. ikinci ama bende doktora gittiğimde heyecanlanıyorum gerçekten.

bende evleniceğim için istanbula gelmiştim :) beşirlide arkadaşlarım var bizde aydınlıkevlerde oturuyorduk ama beşirlinin üstünde en tepede de evimiz var :)

bende 6+4 te duydum :) kızımda daha erken duymuştum. değişebiliyo yani.

ya insan endişeleniyor ister istemez, o endişe geçmiyor hiç. ikinci ama bende doktora gittiğimde heyecanlanıyorum gerçekten.
Ya insan duymamadanda hamileyim diyemiyorki Gerçekten anne olmak ne demek herşeyiyle sanırım şuan anlamaya başlıyorum galiba çünkü olana kadar ha tuttu tutacak sonrası kese görünsün kalbi duyalım kucağımıza alalım sağlıklı olsun hep bi heyecan ama güzel şeyler ne güzel kuzum Rabbim evlatlarına sağlık versin bunlarıda kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de henüz yaptırmadım canım dedgn gibi gebelikten önce baktırmıstım. Sorun olmaz dedi bana da baska sayfada arkadaslar.. ctesi gitcem kontrole ben sorcam bakalm

bende evleniceğim için istanbula gelmiştim :) beşirlide arkadaşlarım var bizde aydınlıkevlerde oturuyorduk ama beşirlinin üstünde en tepede de evimiz var :)
bende aydınlıkevlerde oturuyorum belki bilmezsin diye beşirli tarafı dedim, beşirliye daha yakın tarafı yani zaten :)
tam tersi durum olmuş bizim desene

Allah im bende oralarda yasasam nolurdu sanki mis gibi hava misss
Emin ol 2,3 hic farketmiyor.
O heyecan o titreme illaki oluyor.

Allah im bende oralarda yasasam nolurdu sanki mis gibi hava misss
vallahi istanbuldan sonra bana da cennet gibi geldi, meğer ne güzel yaşamak varmış demiştim. merkezde yaşamama rağmen orman ve deniz manzaram var mesela, mis gibi yaşıyoruz şükür. insanları biraz zor ama bende aslen karadenizliyim o yüzden alıştım artık.

Merhaba arkadaşlar bugün çok kasik ağrım var ve kahverengi akıntım var. Randevum yarın

amin canım hepimiz için
hele doğunca gör sen ayy sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün çok kasik ağrım var ve kahverengi akıntım var. Randevum yarın
Arada ağri ben de oluyor. Acık kahve akintı da. Yarın doktor da iciniz rahatlar inşAllah . Benim 10 gün sonra randevum. Normal olduğunu düşünüyorum.

Son adet tarihine göre ölçtüm

Merhaba bende Trabzon’da yaşayan birini arıyordum bizim tayinimiz Trabzon’a çıktı şuan Ankara’dayın Ağustos ayında evimizi taşıyacağız kısmetse kafamda deli sorular var yardımcı olursanız çok sevinirim
Hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Medical Park’tan Özgür Özdemir hanıma gidicem sanırım sizin tavsiye edeceğiniz biri var mı? 4.5 yaşında kızım var onu normal doğurdum inşallah bu da normal olur, normal doğumu destekleyen bir dr mudur hiç bilmiyorum
Birde kızım için okul arıyorum henüz gelmediğim için bilemiyorum ama belediye kreşi düşünüyorum 5 yaş için.
Seneye kısmetse özel okulun anaokuluna vermeyi planlıyorum

merhaba :) hayırlı olsun yeni şehriniz. peki merkeze mi geleceksiniz? tam olarak geleceğiniz yer belli mi?
bende medikal park hastanesinde doğurdum ilk kızımı normal doğum ile, benim kızım da 4 buçuk yaşında olmak üzere, aynı gitmişiz :)

Hasan Tahsin Sanisoğlu doktorum, ama iki tane medikal park var, ben merkezde olanına gidiyorum. medikal park karadeniz hastanesi diye geçiyor. gözüm kapalı doktorumu öneririm, çok çok iyi bir doktor. normalde tüp bebek uzmanı ama normal gebeliklere de bakıyor. biraz az sohbet eden bir adam ama işinde çok profosyonel. bende kesinlikle normal doğum istiyordum ve 42+1 olmama rağmen beni sezaryene almadı, hiç bi sorun yok bekleyebiliriz dedi ve çok güzel bi doğum yaşadım. başka doktor olsa belki 40 haftayı geçtiği an ameliyata alırdı. Trabzonda zaten adı çok bilinen bi doktor, başka şehirlerden gelenler çok var. instagrama adını yazarsanız sayfası çıkar. tek eksisi bazen çok kalabalık olabiliyor ama en fazla bir saat beklemişimdir o da nadirdir.

şehir hakkında ise ne zaman isterseniz bana yazın elimden geldiğince bilgilendiririm bu sene benim kızım da özel kreşe gitti yaşı küçük diye ben çok memnun kaldım. bu sene yine oraya verebilirim. bütçenize uyarsa size de öneririm ve tabii yaşadığınız yere yakın olursa. ama devlet kreşleri de var, bu yıl alabilirler yaşı çok küçük değil. ama şimdiden kayıtlar başlıyor devlette ve çok yığılma oluyor.

neyse yani herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan zevk duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…