- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Bende olmuyor canım , progestan ı fitil olarak kullanıyorum benHerkese günaydın ❤
bol tuvalete kalkmalı bir gecenin sabahından merhabasu içsem bi dert içmesem bi dert
progestan kullananlar ağzınız çok kuruyor mu? yoksa bana havadan mı oluyor anlamadım. hele sabah kalkınca öyle böyle değil suya ulaşana kadar ağzım kitleniyor ya.
pazartesi kontrolde umarım düzelmiştir kanama alanı da artık kullanmam, ne zor bi ilaçmış ya
bu arada acaba artık karından bakar mı doktor? gittiğimde 9 haftalık olcam nerdeyse, vajinal bakmaz herhalde artık
Benim 7.31 di canım ama yinede tek kullanımlık ilaç kullandım geçen haftaArkadaşlar tam kan tahlillerinizde wbc nasıl çıkıyor ?
10.37 benim sonuc.Arkadaşlar tam kan tahlillerinizde wbc nasıl çıkıyor ?
Bana toz vermediler, benimki seninkinden yüksek olduğu halde hemdeBenim 7.31 di canım ama yinede tek kullanımlık ilaç kullandım geçen hafta
Allah allah bilmiyorumki canım bana doktor biraz yüksek tek kullanımlık ilaç kullanalım dedi şuna ne oldu bilmiyorum demekki bi tehlike görmedi seninkinde yani bilemedim sen içini ferah tut10.37 benim sonuc.
Bana toz vermediler, benimki seninkinden yüksek olduğu halde hemde
Muayeneye de 1 ay sonra gel demisti,
Umarim sorun olmaz.
Sikayetim de yok hani,Allah allah bilmiyorumki canım bana doktor biraz yüksek tek kullanımlık ilaç kullanalım dedi şuna ne oldu bilmiyorum demekki bi tehlike görmedi seninkinde yani bilemedim sen içini ferah tut
8.68 çıkmış benimArkadaşlar tam kan tahlillerinizde wbc nasıl çıkıyor ?
Kendim sorup kendim cevap vereyimBen hamile kalmadan önce sağlik ocağinda testler yaptirmistim. Onun dişında 7 . hafta gittigim de doktor test falan istemedi. Idrar testi falan okudukça diyorum benim doktor neden birsey istemedi. Ayin 15. Inde randevum var o zamana geç olmaz umarim. Benim gibi yaptirmayan var mi aranizda ?
Aynen canımSikayetim de yok hani,
Neyse artik dediğin gibi yapip randevu gününü beklemeliyim.
Benim ki 19 , sizinkiler çok çok normal kızlar10.37 benim sonuc.
Bana toz vermediler, benimki seninkinden yüksek olduğu halde hemde
Muayeneye de 1 ay sonra gel demisti,
Umarim sorun olmaz.
Çok iyi8.68 çıkmış benim
Canım wbc nin üst sınırı 10 zatenAllah allah bilmiyorumki canım bana doktor biraz yüksek tek kullanımlık ilaç kullanalım dedi şuna ne oldu bilmiyorum demekki bi tehlike görmedi seninkinde yani bilemedim sen içini ferah tut
iki kere doktora gittim tek bir test istemediler. ilk gittiğimde kendi doktorumdu daha yeniydi belki ondan istemedi. şimdi başka yerdeyim pzt gidicem yine başka doktora belki bu ister.Ben hamile kalmadan önce sağlik ocağinda testler yaptirmistim. Onun dişında 7 . hafta gittigim de doktor test falan istemedi. Idrar testi falan okudukça diyorum benim doktor neden birsey istemedi. Ayin 15. Inde randevum var o zamana geç olmaz umarim. Benim gibi yaptirmayan var mi aranizda ?
amin amin inşallah canım.Canım o progestan maalesef öyle ya bende sabah bi kalıyorum ağzım kurumuş sanki açık yatmışım gibi bence karından bakar artık inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız meleklerimiziİsteyen herkesede nasip eder Rabbim
hap benimki ya, acaba doktor devam et derse fitil mi istesem. avantajı ya da dezavantajı nedir fitilin sence?Bende olmuyor canım , progestan ı fitil olarak kullanıyorum ben
biraz daha zorlasak komşu sayılırız bende Trabzon’da yaşıyorum
ikinci çocuğu yapma hikayemiz benziyor ☺ benimde 4 yaşında bir kızım var ve bu sene kreşe gidince arkadaşlarının kardeşlerini görünce başımızın etini yedi kardeşim olsun diyeikinciyi hep düşündüm ben ama cesaret edemiyorduk bir türlü, zor büyüdü bizimki de :)
ne güzel tam zamanında gelmiş o zaman ikinci ☺ aman hurafe tabii onlar ya, benim hemen oldu ikinci ayda.
bu arada kasık ağrısı şu an normal, ilk haftalar bende de vardı. hatta hala oturduğum yerden kalkınca kasığıma ağrı giriyor iki büklüm kalıyorum.
Canim normalde gerekli bir prosedür kan ve idrar tetkikleri. Saglik ocaklari zaten ilk olarak bu testleri yapıyor, hastanede saglik ocaginin yapmadigi geri kalanlari yapiyor.iki kere doktora gittim tek bir test istemediler. ilk gittiğimde kendi doktorumdu daha yeniydi belki ondan istemedi. şimdi başka yerdeyim pzt gidicem yine başka doktora belki bu ister.
ama burda bahsedilen testleri ben ilk hamileliğimde de hiç yapmadım gibi hatırlıyorumyani ilk haftalar hiç kan idrar istememişti doktor. demek her doktor gerekli görmüyo.
tahmin ettim kullanıcı adından :)cnm trabzonun neresinde yaşıyorsun bende trabzonluyum ama şimdi istanbuldayım ailem trabzonda arada gidip geliyorum
herhalde sağlık ocağı yapıyodur diye doktorum gerekli görmemiştir. ilk hamileliğimde sağlık ocağı ya da doktorum yaptı mı hiç hatırlamıyorum ya.Canim normalde gerekli bir prosedür kan ve idrar tetkikleri. Saglik ocaklari zaten ilk olarak bu testleri yapıyor, hastanede saglik ocaginin yapmadigi geri kalanlari yapiyor.
Valla ne bileyim canım lökosit ve hücre görülmüştü o yüzden sanırımCanım wbc nin üst sınırı 10 zaten
7 lerde ne ilacı anlamadım ...