2020 Şubat Anneleri

Bende olmuyor canım , progestan ı fitil olarak kullanıyorum ben

10.37 benim sonuc.

Bana toz vermediler, benimki seninkinden yüksek olduğu halde hemde
Muayeneye de 1 ay sonra gel demisti,
Umarim sorun olmaz.
Allah allah bilmiyorumki canım bana doktor biraz yüksek tek kullanımlık ilaç kullanalım dedi şuna ne oldu bilmiyorum demekki bi tehlike görmedi seninkinde yani bilemedim sen içini ferah tut

Allah allah bilmiyorumki canım bana doktor biraz yüksek tek kullanımlık ilaç kullanalım dedi şuna ne oldu bilmiyorum demekki bi tehlike görmedi seninkinde yani bilemedim sen içini ferah tut
Sikayetim de yok hani,
Neyse artik dediğin gibi yapip randevu gününü beklemeliyim.

Ben hamile kalmadan önce sağlik ocağinda testler yaptirmistim. Onun dişında 7 . hafta gittigim de doktor test falan istemedi. Idrar testi falan okudukça diyorum benim doktor neden birsey istemedi. Ayin 15. Inde randevum var o zamana geç olmaz umarim. Benim gibi yaptirmayan var mi aranizda ?

Kendim sorup kendim cevap vereyim yazilanlarin hepsini hamile kalmadan yaptirmişim test sonuclarima baktim. Idrar testim yok bir tek.

iki kere doktora gittim tek bir test istemediler. ilk gittiğimde kendi doktorumdu daha yeniydi belki ondan istemedi. şimdi başka yerdeyim pzt gidicem yine başka doktora belki bu ister.

ama burda bahsedilen testleri ben ilk hamileliğimde de hiç yapmadım gibi hatırlıyorum yani ilk haftalar hiç kan idrar istememişti doktor. demek her doktor gerekli görmüyo.

amin amin inşallah canım.
ve umarım çok uzun süre bu ilacı kullanmak zorunda kalmayız

Bende olmuyor canım , progestan ı fitil olarak kullanıyorum ben
hap benimki ya, acaba doktor devam et derse fitil mi istesem. avantajı ya da dezavantajı nedir fitilin sence?

cnm trabzonun neresinde yaşıyorsun bende trabzonluyum ama şimdi istanbuldayım ailem trabzonda arada gidip geliyorum

Canim normalde gerekli bir prosedür kan ve idrar tetkikleri. Saglik ocaklari zaten ilk olarak bu testleri yapıyor, hastanede saglik ocaginin yapmadigi geri kalanlari yapiyor.

cnm trabzonun neresinde yaşıyorsun bende trabzonluyum ama şimdi istanbuldayım ailem trabzonda arada gidip geliyorum
tahmin ettim kullanıcı adından :)
merkezde yaşıyorum canım, beşirli tarafında.

ben aslında trabzonlu değilim, istanbulda doğup büyüdüm evlenince trabzona yerleştim. benim de ailem istanbulda yaşıyor, tam tersi durumumuz yani :)

sen neresindensin?

Canim normalde gerekli bir prosedür kan ve idrar tetkikleri. Saglik ocaklari zaten ilk olarak bu testleri yapıyor, hastanede saglik ocaginin yapmadigi geri kalanlari yapiyor.
herhalde sağlık ocağı yapıyodur diye doktorum gerekli görmemiştir. ilk hamileliğimde sağlık ocağı ya da doktorum yaptı mı hiç hatırlamıyorum ya.
neyse evime gidince kendi doktoruma ya da sağlık ocağına sorarım artık napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…