Bakıldı hepsine canım hepsi normal miş onlrın mpv yüksek ve üre kreatinin düşüktü hamilelikten düşük oluyo dedi doktor diğer değerler normalWbc ne bakıldı mı canım , diğer adı lökosit ? Bakıldıysa kaç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıldı hepsine canım hepsi normal miş onlrın mpv yüksek ve üre kreatinin düşüktü hamilelikten düşük oluyo dedi doktor diğer değerler normalWbc ne bakıldı mı canım , diğer adı lökosit ? Bakıldıysa kaç çıktı
Canim ya idrarina vaktirdin mi hic gecen acildeki israrla kasik agrin varmi diye sordu yok dedim idrarda birsey cikmis ilac vermisdi ama kullanmadm henuz bi bakdir istersenGünaydın kızlar kasık ağrısı devam eden var mı aranızda benim sağ kasık ağrım hıc geçmedi.
Benim devam ediyor arada bir yerimden hoplatıyor hatta. Zamanla geçicek galibaGünaydın kızlar kasık ağrısı devam eden var mı aranızda benim sağ kasık ağrım hıc geçmedi.
İdrar testi yapmıştı doktor ama bir şey cıkmamıştı. Yer açıyor bebek diyorlar ama baya yer acıyor heralde benim yavrumCanim ya idrarina vaktirdin mi hic gecen acildeki israrla kasik agrin varmi diye sordu yok dedim idrarda birsey cikmis ilac vermisdi ama kullanmadm henuz bi bakdir istersen
Aynen güldüğümde, yatakdan kalkarken dönerken falan daha şiddetleniyor sankiBenim devam ediyor arada bir yerimden hoplatıyor hatta. Zamanla geçicek galiba
Hayırlısı canım valla sağlıkla gelsin de bebişler ağrıymış batmaymış sorun etmiyorum. Sen keseyi görmüştün demiAynen güldüğümde, yatakdan kalkarken dönerken falan daha şiddetleniyor sanki
Evet keseyi gördük pazartesi nasipse kalp atışı içim gideceğiz.Hayırlısı canım valla sağlıkla gelsin de bebişler ağrıymış batmaymış sorun etmiyorum. Sen keseyi görmüştün demi
Kaç haftada gördün kuzum ben dün gittim doktor görülmez falan yaptı sonra baktı minik bi kesecik var dedi kapattı betam 3178 çıktıEvet keseyi gördük pazartesi nasipse kalp atışı içim gideceğiz.
Arkadasin benimle ayni fikirde olmadigindan haberim var ki bunun onemi olmadiginida yazmistim tabi sadece kendi tarz dusuncelerinizi okudugunuz icin bunuda okumayi gerek gormemissiniz belliki. Ayricada saldirmaya yer ariyomussunuz ki ilk mesajimdan sonrasini kaale bile almamissiniz.Basta cok kararliydiniz halbuki yaptirmayi dusunmuyorum diye konuya girmistiniz,simdi kararsiz oldunuz,kafaniz karisti.Ayrica yaniliyorsunuz arkadas sizinle ayni fikirde degil.Bizim tartistigimizsa üslup üzerine.Anne olmanin hic kolay olmadigini yasayarak ogrendim.Bu yuzden bir tek onlar anne olacaklar ya gibi cumlelere gerek yok.
Kapattim arkadasim kendi adima merak etme.O iki şahıs haricinde sizler ve huzurumuz için.
Ben kimseye hakaret etmedim konu kapansin diye ugrastikca sacma sapan sekilde ustume geldiler. Bundan sonra kimse bisey yazmassa sknti olmazKızlar yeter ama lütfen. Uzatmayın artık! Kaç sayfadır kavgadan hakaretten başka bişey okumadık. Hepiniz aklı başında olgun bireylersiniz yapmayın böyle. Lütfen bu konu kapansın kimse de artık bu konuyla ilgili bişey yazmasın rica ediyorum.
Beş haftalıkdı canım göründü görünmez mi ultrason cıktısı bile verdi ayrıca baktı kese gayet güzel etrafında kanama vs yok gayet sağlıklı kesemiz falan dedi bakalım pazartesi ne diyecekKaç haftada gördün kuzum ben dün gittim doktor görülmez falan yaptı sonra baktı minik bi kesecik var dedi kapattı betam 3178 çıktı
Betama hıc bakmadı bile adetim gecikti test yaptım evde pozitif cıktı dedim hayırlı olsun dedi ultrasona aldı sonra diğer tahlilleri istediKaç haftada gördün kuzum ben dün gittim doktor görülmez falan yaptı sonra baktı minik bi kesecik var dedi kapattı betam 3178 çıktı
İnşallah kalbi de hemencik duyarsın canımBeş haftalıkdı canım göründü görünmez mi ultrason cıktısı bile verdi ayrıca baktı kese gayet güzel etrafında kanama vs yok gayet sağlıklı kesemiz falan dedi bakalım pazartesi ne diyecek
İnşallah canım hepimiz inşallahİnşallah kalbi de hemencik duyarsın canım