2020 özel rahim filmi ücretleri ve çektirenler tavsiyeleri

ekinoks123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1
0
1
33
arkadaşlar merhaba. Sevgili anneler anne adayları ve anne olmak isteyenler; rahim filmi ağrılı mıydı ağrısız mı? Özel hastanede rahim filmi ücreti ne kadardı? Rahim filminden sonra gebelik yaşayan var mı?

teşekkürlerimi sunarım

Ben özelde 600 liraya çektim ve benm ki ağrılı oldu.. O ay gebelik yaşamadım. Sonra ki ay için letu verdi ve çatlatma iğnesi kullandım hamile kaldım ama 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şimdi yeniden başlıyor her şey

Canım benimde 2,5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj ile alındı daha sonra özele gittiğim zaman doktor genetik test falan yaptırdı kan pıhtılaşması sorunu çıktı yani bu yüzden bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuş olabilir eğer gebe kalırsam hemen kan sulandırıcılara başlamam gerekecek ,sende de var mı öyle bir durum ?

Hayr canım. Ben yaşadığım ilçe nedeniyle virüsten dolayı hastaneye gidemediğim için özel bir klinikte kürtaj oldum ve herhangi bir test falan yapmadılar sadece usg ile 2 hafta arayla kontrole gittim sıkıntı olmadığını söyledi. Zaten kanamam falan da fazla olmadı ağrı falan da çekmedim. Şuanlık folik asit verdi onu kullanyrm.. Kürtaj tekrarlanırsa test yapıcaz dediler

Canım test yapmak için neden tekrar bir kürtaj bekliyorlar ki ,zaten test bu tarz şeylere önlem almak için

Canım test yapmak için neden tekrar bir kürtaj bekliyorlar ki ,zaten test bu tarz şeylere önlem almak için
Bilmiyorum bana o şekilde söyledi.. İlk düşük normal her kadında görülebilir muhtemelen be, bebek engellidir dedi.. Hayat normale dönünce kendi doktoruma gidicem bu şekilde kendimi daha iyi hissedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…