- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Valla ben artık kendi yediklerimden fln veriyorum yani yemekleri az salçalı ve tuzsuz yaparak çoğu şeyi veriyorum.Katı şeyleri kendi elle yemek istiyor bazen veriyorum. Çorba ıcirirken de oynuyorum olmuyor iki kaşık sonra içmiyor. Panel denemedim bir de onu deneyeyim. Teşekkür ederim cevabınız için.
Kendi yemeklerimizden daha çok yiyorlar Sanki. Ona özel hazırlıyorum yok istemiyor. O siteye bakacağım. Gece beslenmesi nasıl kestiniz mi tamamenValla ben artık kendi yediklerimden fln veriyorum yani yemekleri az salçalı ve tuzsuz yaparak çoğu şeyi veriyorum.
Gurmeannem sayfasında irmikli güzel tarifler var benimki onları çok iştahlı yiyor. Ağrısı olduğu günler onları da tavsiye edebilirim
Yani tam tamamen sayilmaz arada (haftada birkac gece)davula kalkıp agliyor susmuyor o zaman mecbur az bir mama yapıp veriyorum.Kendi yemeklerimizden daha çok yiyorlar Sanki. Ona özel hazırlıyorum yok istemiyor. O siteye bakacağım. Gece beslenmesi nasıl kestiniz mi tamamen
Merhabalar canımMerhaba güzel anneler nasılsınız. Benim bebeğim çok istahsiz ya bugün hiçbir şey yediremedim. Çok üzülüyorum. Farklı tarifler deniyorum yok yemiyor. Tatmiyor bile. Bir de mama kullanıp bırakan var mı
Senin işin daha zor hem çalışıyorsun hemde bebek bakıyorsun. Yemiyorlar. Zorlayamiyoruz da. Ben iki gündür 12 den sonra vermemeye başladım. Meme de öyle belki daha az uyanır böyle. Bende pembe hayaller kuruyorsun 6 aydan sonra yemek yer rahatlarım diye ama öyle olmuyormuş. Nerdeyse yaşına girecek düzen olmadı bir türlüMerhabalar canımiyi olmaya çalışıyorum.İstah dönem dönem normale dönüp arasıra kapanacaktır.Dişlerden, büyümeden herseyden etkileniyorlar artık, yemeyen cocuk zor cidden haftaici annem bi sekilde yediriyor ama haftasonu geldiğinde benim resmen omuzlarım çöküyor ağzını açmayacak yine diye
Mamaya 8. Ayda basladim ben , müptelası olamadi tabii ek gidadan sonra basladigim için, sadece geceleri veriyorum.yani 9 da yatiriyorum 9 da veriyorum bir de gece uyanirsa 3 gibi falan..birakmayi düşünmüyorum ben, en azindan yediremedigim zamanlarda mama veriyorum
7. Diş miii maşallahMerhaba bizim dis cikarma donemlerinde iatahsiz oluyor en son 20 gun once 7.dişini çıkardı o gunden beri rahatladik simdi tane eksik kaldi suan bisey yok ama o da cikarken yemegi kesecektir 1 hafta kadar atak donemlerinde de oyle oluyor cok ustelemeyin hepten ters tepmesin.gecici bir donem bu mutlaka yemeye baslayacaktir.yiyorsa bolca meyve verebilirsiniz.
Merhabalar benim minikte maşallah üsttede dişleri çıkıyor önceden yoktuHanimlar merhaba nerelerdesiniz ne durumdasinizbebisleriniz neler yapiyor yurume dis cikarma vs
Masallah kuzucugaMerhabalar benim minikte maşallah üsttede dişleri çıkıyor önceden yoktuyürümeyi seviyor maşallah. Yemesi azaldı.eskisi gibi yemiyor. Dışarıyı çok seviyor birazda babacı minik kuş.
Masallah kuzucugaBizde daha yurume belirtisi yok tayda durmuyor.en buyuk problemimiz su biberonda iciyordu alistirma bardagi aldim alisamadi simdi suicmeyide kesti 2 gundur idrari cok agirkokuyor ne yaptiysam su iciremiyorum anne sutu aliyor sadece
Ayy bizimde dün doğum günümüzdü çok duygusaldım ne ara büyüdü minnoslarDün doğum günümüzdü. Sen hamile kalamazsın dediklerinin üstünden çok zaman geçmemişken dün kızımın doğum gününü kutladık. Hissettiklerimi anlatamam sanırım. Küçük bir pasta aldık, üçümüz mum üfledik. Bir kaç fotoğraf çektik. Üçümüzün aynı anda kameraya baktığı bir fotoğraf yok tabi:))) Çok sade ama her saniyesi anlamlı bir gündü benim için:) Bayramdan sonra buradaki bir kaç arkadaşla tekrar kutlama yapacağız inşallah.
Kızlarımız pek inat olacak belli.Masallah kuzucugaBizde daha yurume belirtisi yok tayda durmuyor.en buyuk problemimiz su biberonda iciyordu alistirma bardagi aldim alisamadi simdi suicmeyide kesti 2 gundur idrari cok agirkokuyor ne yaptiysam su iciremiyorum anne sutu aliyor sadece sivi olarak
Hic istemiyor suyu anne sutu aldigi icin bi nebze icim rahat ama suyun yeri farkli nezaman az su icse idrari kokuyorKızlarımız pek inat olacak belli.
havalar ısındıkça terleme başladı bizde..
Geceleri su icin uyaniyor hep, idrarda koku varsa enfeksiyon olur Allah korusun, yemek yediriken falan kasikla verseniz yine de içmiyor mu?
Ek gidaya gecince doktorumuz ek gidanin 2 kati su verilecek demisti , iki kati icmiyor tabii ama geceleri ozellikle vermeye calisiyorum.Hic istemiyor suyu anne sutu aldigi icin bi nebze icim rahat ama suyun yeri farkli nezaman az su icse idrari kokuyor
Merhaba, yürüme hazırlıkları tam gaz devam ediyor 11. Ayında bi kaç desteksiz adım attı ama cesareti pek yok birinin tutmadığını anlayınca 3-4 adımda oturuyor. Elinden tutan olursa ya da tutunabileceği bi şey varsa tüm evi dolanıp her yeri talan ediyor. İndirmedik çekmece dolap içi kalmadı evdeHanimlar merhaba nerelerdesiniz ne durumdasinizbebisleriniz neler yapiyor yurume dis cikarma vs