- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Aynen canım Allah sağlık versin gerisi boş. Belki komsunlar kısa boyluysa çocukları da kısa olabilir sonuçta.Yo kiyastan sormadim meraktan sordum tabiki kiyaslanmamali ailesel faktorler onemli bu konuda benim bebek 6600 63 cm komsunun bebegide kiz 6 ayi bitti 6500 64 cm bebeklerimizin arasi 3 ay ama benimkiyle ayni her cocugun farkkli saglikliysa gerisi bos
Boyu bana çekmemiş ben 1.53cmim. Babası da çok uzun sayılmaz.Yoo gayet normal bizimkide 6600 fazla kilolu sadecr anne sutu sizin boyu uzunmus masallah
Benim ayrica 2 kizkm daha vaebyasitlarina gore 4 5 cm kisalar bizde cok uzun degiliz ben 167 esim 175Boyu bana çekmemiş ben 1.53cmim. Babası da çok uzun sayılmaz.
Evet benim 2 kizim daha varbyasitlarina gore 4 5 cm kisalar baslarda hizli uzadilar suan yavasladilarAynen canım Allah sağlık versin gerisi boş. Belki komsunlar kısa boyluysa çocukları da kısa olabilir sonuçta.
Ya da belki belli bir aydan sonra büyüme yavasliyordur. Ilk 3 ay çok hızlı büyüdüler sanki
Kiyas kadar cahilce birsey olamaz cocugun dogum kilosundan tutun kemik yapisi beslenme sekli irsi faktorler hepsi birer sebepben ilk bebeğimde çok kafaya takiyodum ,kiyasliyolardi sürekli etraftakiler, zaten tecrübesiz ve paniksin iyice bunalıma sokuyolardi.kilosu cok iyiydi ama boyu kısaydı.suan yaşıtlarından biraz kısa ama sağlığı yerinde cok şükür.
Allah evlatlarımıza ve bizlere sağlık versin..
Çok geçmiş olsun. Inşallah hemen düzelirKizlar yardımyaklaşık bir haftadır hastaneye gidip geldim canım oğlum çiş yapmıyor 3 bez değiştirmiyorum nerdeyse bezinde 2 defa pembelik oluştu kan testi idrar testi idrar kültürü derken çok şükür hepsi temiz ama durumu hala aynı araştırma Hastanesi'ne de gittim normal hastaneye de sağ böbreğin de 4mm genişleme olmuş bu yüzden böbrek bölümüne de gittim çok şükür sınır da sıkıntı yok dediler cerrahi de gittim sünnet olması gerekiyor sanırım ucu kapalıydı doktor biraz açtı o da çatlaklara neden olmuş krem kullaniyorum aile ziyaretine gelmiştim sünnet yapmiyorlar ne özel ne devlet ya Ekim e kadar dolu ya da covid nedeniyle yok 3 kere denk geldim ıkınarak çiş yaptı ne yapacağımı şaşırdım İstanbul a gittiğimde özelde acilen sünnet yaptırmam lazım çünkü başka neden bulamadılar tetkitleri iyi çıktı cerrahi çiş yaparken acıyordu o yüzden tutuyordu dedi sütüm az desem yok iyi kilo alımı temmuz un sonlarında 6400 du şimdi 7 kilo olmuş sütüm de yetiyor su da veriyorum yok yapmıyor ins sünnet yapınca geçer ins yapabiliriz de ne yapacağımı şaşırdım ne derdi var bilemiyorum başına böyle bir şey gelen duyan var mı bir haftadır doktor doktor hastane hastane gezdim bir tanı koymadılar Allah a emanet ins düzelir
Aşure süt yapıyor mu? burda daha getiren yok gerçi hastalık da var alır mıyım bilmiyorum. Marketlerden hazır alıp yapsam olur mu kiDün gece yatmadan bi kase aşure yedimbi taraftan vicdan yaptım tabii. Çok kalorili diye. İyi ki yemişim. Gece sütüm doldu taştı, çarşafa kadar sızıp ıslatmıştı.
Burda komşular, tanıdıklar çok getirir sağolsunlar. Geçen senelerde kilo yapar diye hiç yemezdim, şimdi haber saldım eşe dosta aşure isterim diye
15 mayıs boy 62 kilo 5500 zayıf galiba benim bebeğim değil miBebeklerinizin boy kilolari ne durumda?ve ne zaman dogdular?
Bemde yapicam ilk kezAşure süt yapıyor mu? burda daha getiren yok gerçi hastalık da var alır mıyım bilmiyorum. Marketlerden hazır alıp yapsam olur mu ki
Boyu iyi cnm kilo normal .15 mayıs boy 62 kilo 5500 zayıf galiba benim bebeğim değil mi
Gaz yaparsa kalsın ya gaz da cekilcek gibi değilBemde yapicam ilk kezyapar tabi ama gazda yapar
İyi ki doğdunBu gunde benim dogum günüm ama nedense bu ara psikolojik olarak yorgun hissediyorum kendimi bu yıl ki en guzel hediyem miray im oldu 2020 nin tek guzel tarafi melegim
Bu gunde benim dogum günüm ama nedense bu ara psikolojik olarak yorgun hissediyorum kendimi bu yıl ki en guzel hediyem miray im oldu 2020 nin tek guzel tarafi melegim
Zeytinyağ ile yumuşattıktan sonra tırnaklarınla kazı konakları. Ancak o zaman tam olarak geçerbu arada kizimin konak sorunu hala geçmedi.. istisnasız her banyo öncesi z.yagi ile bekletip, fırçasıyla tariyorum.dokulen dökülüyor ama yine de bitmiyor.
çözüm arıyorum ?
Zeytinyağ ile yumuşattıktan sonra tırnaklarınla kazı konakları. Ancak o zaman tam olarak geçer
Mutlu yıllar...Bu gunde benim dogum günüm ama nedense bu ara psikolojik olarak yorgun hissediyorum kendimi bu yıl ki en guzel hediyem miray im oldu 2020 nin tek guzel tarafi melegim
okurken bile içim gitti
acır diye hayatta yapamam ben,anneme soyliyim en iyisi sağol cnm