2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bebeklerinizin boy kilolari ne durumda?ve ne zaman dogdular?
8 Mayıs 63 cm 7 kilo erkek çocuğumu araştırma Hastanesi'ne götürdüm çok kilolu gördü annesini de yemiş filan dedi ama diğer doktor normal gördü bence tam orta da ne zayıf ne kilolu sağlıklı olsunlar da bizim çiş sorunumuz var şimdi ins düzelir

geçmiş olsun , inşallah çabucak şifa bulursunuz.benim doğum günümde doğmuş oğlunuz.. çok istedim 8 Mayıs a denk gelsin 1 hafta sonrasına kısmet oldu benim

Gecmis olsun sunnetle duzeliyormu
Benim kizimda 24 mayis dogumlu 6600 kg 63 cm

Gecmis olsun sunnetle duzeliyormu
Benim kizimda 24 mayis dogumlu 6600 kg 63 cm
İnan hiç bilmiyorum net bir şey demediler neden olduğunu da bazen zorlanıyor onunla ben de ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım tahlil ler temiz çok şükür ama yapmıyor 2 ,3bez çıkmıyor nerdeyse bu haftan hastanelerde geçti gün de vermiyorlar özel de yaptıracağım artık ins düzelir çok üzülüyorum

Kızlar bebeğine kitap okuyan var mı? Ben okumays başlamak istiyorum ama hangi kitapla başlayacağımı bilmiyorum.
Okumaya başlayan varsa fikir verebilir mi
Ben bunlardan iki tane almıstım a101 gelmisti okuyunca çok heycanlandı sonra diğerlerinden de aldım baya hosuna gidiyor tavsiye ederim

Eklentiler

• B8A8D4CC-75C2-43D8-A87F-7CC249A9B87E.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 21
Bebeklerinizin boy kilolari ne durumda?ve ne zaman dogdular?
21 mayısda doğdu oğlum. 19 ağustosta yani 3 aylıkken 5600 boy 62 cm. Sadece anne sütü alıyor. Diğer arkadaşların bebeklerine göre en az 1 kg geride. Çok mu zayıf acaba. Hemşire normal dedi ama şimdi endişelendim.

Benimki tam 3 aylikken 62 cm 4770 gr idi. Kız bebek. Doktor normal dedi ama uzun ince yapılı olacak, hicbir zaman tombul bir cocuk olmasını beklemeyin dedi.
Ben de öyleydim babasi da uzun ince, çocuğun yapısı bu zayıf diye üzülmüyorum hem anne sütü hem mama aliyor bu arada

Önemli olan sağlıklı olmaları tabiki. Hemşire de normal dedi ama burdaki arkadaşların bebekleri 6kg üzeri olunca acaba az mı diye düşündüm. Teşekkür ederim rahatladım

Önemli olan sağlıklı olmaları tabiki. Hemşire de normal dedi ama burdaki arkadaşların bebekleri 6kg üzeri olunca acaba az mı diye düşündüm. Teşekkür ederim rahatladım
Herkesin yapısı farklı, cocuk sağlık olarak normal ölçülerdeyse karsilastirmamak gerek diye düşünüyorum.

Yoo gayet normal bizimkide 6600 fazla kilolu sadecr anne sutu sizin boyu uzunmus masallah

Son düzenleme:
Herkesin yapısı farklı, cocuk sağlık olarak normal ölçülerdeyse karsilastirmamak gerek diye düşünüyorum.
Yo kiyastan sormadim meraktan sordum tabiki kiyaslanmamali ailesel faktorler onemli bu konuda benim bebek 6600 63 cm komsunun bebegide kiz 6 ayi bitti 6500 64 cm bebeklerimizin arasi 3 ay ama benimkiyle ayni her cocugun farkkli saglikliysa gerisi bos

Kilo bir zaman sonra saglik gostergesinden cikiyor zaten kilolu bebek degil boyu uzayan bebek sagliklidir masallah herkesin bebeginin boyu cok iyimis

Cok.gecmis olsun bizi de bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…