- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
Geçmiş olsun, sütün iyice artmış demek ki. Ne güzelBugun bizdede basladi meme reddi sabah sag gogsum mastit oldu acidan.dokunamiyorum o memeyi hic emmkyor suan diger normal olanida tepine tepine emiyor gogsum duzelsin diye sicak kompres masaj.ilik dus herseyi denedim duzelmiyor ates yapti sanki gripmisim.gibi dokuluyorum suan
Yo aslinda o mememde dogumdan beri cok az sut var saginca 20 ml zor cikariyorum bebek o memeyi dogdugundan beri reddediyor tikanmasinin sebebi artan sutten degil de dun canim tatli cekti almadim sanirim ondanGeçmiş olsun, sütün iyice artmış demek ki. Ne güzel
Tıkanmış bölgeye krem veya zeytinyağ sür ve meme ucuna doğru iyice ittirerek, bastırarak sütün ordan çıkmasını sağla. Biraz acı veriyor ama Tıkanıklık en güzel öyle açılıyor. Kızımda memeler şelaleydi sürekli tıkanırdı bu şekilde açardım. Oğlumun o kadar kısmeti yok. Bugün iki öğün mama verdim. Buna da çok şükür
Bu tür kitaplarin hansel ve gratel okunmaması gerektiği konusuna gerçekten katılıyorumbu tarz kitaplar alirsan ilerde de okuyabilirsiniz birlikte.benim ilk kizimdan kalan cok kitap var ,hala okutur bahaneyle bebise de okumus oluyorum.
ben Dünya klasiklerini asla okumuyorum, kreşteki pedagogumuz çocuklarınızı hansel&gratel / kulkedisi /Rapunzel vs.. bunlardan mümkün olduğunca uzak tutun demişti.Gercekten de korkunç hikayeler..
Eki Görüntüle 2681426 Eki Görüntüle 2681427
Merhaba sen mi sormuştun kis icin hangi meyveleri buzluga atabilirim diiye?merhaba kızlar
salı rota aşısı olmuştuk, herhangi bir yan etkisi olmamıştı.
bu gece sabaha karşı "sadece kafa ateşi" çıktı, ölçtüm 37.3 de sabit duruyor.
doktoru aradım aşı salı oldu bugün cuma,farkli bi sebebi olabilir takip et ,calpol ver dedi.. yarın öğlene kdr inmez ve devam ederse getir boğaz enfeksiyonu ya da farkli mikrobik bisiy olabilir dedi
İstanbul'da değilim, bulunduğum yer doktora 1.5 saat uzaklıkta.. inşallah devam etmez ve gerek kalmaz..
bu kadar salya tükürük, üstüne sabit 38 i geçmeyen ates eklendi, iyice dişten şüphe etmeye başladım.
Merhaba sen mi sormuştun kis icin hangi meyveleri buzluga atabilirim diiye?
Mastit olabilir bende 1,5 ay önce yaşamıştım antibiyotik kullandım geçti bide göğsümü sağıp boşaltmıştımKızlar benim derdimde sabahtr sağ memede beze var ve canım çok acio ateşim 38 derece oldu normalde 35 36 derece çıkar hep titreme felan yasiorum bezede çok acio ne olabilir bu
Merhaba hanımlar nasılsınız? inşallah bebisleriniz de iyidir. Uyku düzeni var mı sizde benimki Bugün çok uyudu da normalde pek uyumaz
Merhaba, rotadan sonra ateş olmuyor benimki biraz ishal olmuştu yaklaşık 2 gün kadar.merhaba kızlar
salı rota aşısı olmuştuk, herhangi bir yan etkisi olmamıştı.
bu gece sabaha karşı "sadece kafa ateşi" çıktı, ölçtüm 37.3 de sabit duruyor.
doktoru aradım aşı salı oldu bugün cuma,farkli bi sebebi olabilir takip et ,calpol ver dedi.. yarın öğlene kdr inmez ve devam ederse getir boğaz enfeksiyonu ya da farkli mikrobik bisiy olabilir dedi
İstanbul'da değilim, bulunduğum yer doktora 1.5 saat uzaklıkta.. inşallah devam etmez ve gerek kalmaz..
bu kadar salya tükürük, üstüne sabit 38 i geçmeyen ates eklendi, iyice dişten şüphe etmeye başladım.
Bizde çektik Geçen hafta iki gün ateş artı kabızlık çok fenaydı. Bu aralar geceleri sık uyanıyor gündüz uykusu olmazdı Bugün çok uyudu. Huyları mi değişiyor yoksa başka bir şeylerin belirtisi mi bilmiyorumbenimkide geceden beri huysuz,normalde gündüz uyurdu..atak haftasi sandım ama ateşi var hafiften ondan keyfi kaçık..
Ben gecen hafta 3 kilo bogurtlen aldim hepsini yikayip buzluga koydum kisin donone meyveli yogurt almak yerine kendi yaptigim yogurdun icine rondodan gecirdigim bogurtlenkn sosunu koyucam icine 1 cay kasigi pekmezle de tatlandiricam bunu yapabilirsinevet canım
şeftali, kayısı,erik,elma attım.
bunlarin haricinde meyve/sebze önerisine ihtiyacım var..
Ben gecen hafta 3 kilo bogurtlen aldim hepsini yikayip buzluga koydum kisin donone meyveli yogurt almak yerine kendi yaptigim yogurdun icine rondodan gecirdigim bogurtlenkn sosunu koyucam icine 1 cay kasigi pekmezle de tatlandiricam bunu yapabilirsin
Yo bogurtlen alerjen degil ama.cilek alerjenböğürtlen alerjik bi meyve olabilir sanki
cilek gibi, gerçi büyük kız yer bayıla bayıla
Dün gece yatmadan bi kase aşure yedimbi taraftan vicdan yaptım tabii. Çok kalorili diye. İyi ki yemişim. Gece sütüm doldu taştı, çarşafa kadar sızıp ıslatmıştı.
Burda komşular, tanıdıklar çok getirir sağolsunlar. Geçen senelerde kilo yapar diye hiç yemezdim, şimdi haber saldım eşe dosta aşure isterim diye