- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Benimkinin de kafasi hemen terliyor, kusmasi da var ama çok değil.Merhaba güzel anneler :) bebisim cok kusuyor evde kusmadigi yer kalmadi desem yeridir. Hergun ust bas degismekten kiyafetim kalmiyo giymeye... Bu durum ne zaman gececek? Bi de kafasi cok terliyor yavrumun, yattigi yerden kalkinca sanki su dökülmüş gibi islak orasi ve uyumadigi zamanlarda da kafasi hep sicak bu neden oluyor sizde de boyle bi durum var mi? Usutmekten korkuyorum surekli terli yavrucum
Benim oğlum da aynı herkes bastırma iyi değil diyor ama ben çok fazla olmamak kaydıyla kaldırıyorum çok mutlu oluyor kuzumBayağıdır ellerinden tutup kaldırıyorum. Ayaküstü kalkabiliyor. En sevdiği şey oğlumun, hemen gülücükler atmaya başlıyor öyle yapınca.
Her ayın bir güzelliği varben hemen büyüsün istemiyorum
Masallah en guzel zamanlari başladiBirkaç gündür oğlumu daha uzun süre destekli oturtmaya başlamıştım. Sürekli yatıyor diye acıyordum, mümkün olunca kaldırıp gezdiriyordum. Dünden beri yatmak istemiyorbi de çığlık atmayı öğrendi. Çığlık atıp duruyor yattığı yerden. Çok tatlı oldu
Isilige benziyor hergun banyo yaltirin bebek yagi kullanmayin losyon kullanin yag agir geliyor bebeklere sicaklarda uyurken sadece badi ile yatiyorsa gecer 1 2 gune ilerlerse dr a gosterinHayırlı günler hanımlar. Benim kızımın vücudunda kırmızı noktalar oluşmaya başladı bileniniz var mı. Kötü görünmüyor şimdilik ama kızarık oldu. Şu yaz bitse de rahatlasak çok sıcak havalar da
Bende pek oturtmuyorum bazen pusetinde gezerken cok aglsrsa 45 drece aciyla arkasini kaldiriyorum uyuyunca indiriyorum bu aralar kanguruda hep ama kilolu bebek sagolsun 6500 omuzlarim aciyor ama carem yok durmuyor hic is yaptirmadigi icin kanguruBen tospikimi henüz oturtmuyorum 4. ayın sonunda destekli başlicam..
dün kontrolümüz vardı rotamızı olduk.
göz muayenesi olduk..
şükür herşey yolunda
Ben gecen aya kadar mama takviyeli gidiyordum meme emince 30 mama yapiyordun dahaa sonra sutumun az oldugj saatleede 45 lik mama yapıyordum bu ay mamayi kestim sadece gezmeye giderken 1 kere 60 yapiyorum okadarMemeyle mamayı birlikte veren kızlar ne kadar mama veriyorsunuz bebeklerinize acaba kaç ölçek mama veriyosunuz günlük olarak
Merhaba ben de liv’e gitmeyi düşünüyorum. Doğum paketi mi aldın? Fiyatları nasılAaa bende Turkuazda oturuyordum eskiden 7.8kisimda. Ailemde orda kaldi esimin işinden dolayı geldik sisliye. Liv hospitala gidiyorum bende Alper Karalök dünya tatlısı bir doktor❤ Arkadaşım memorial bahcelievlerde dogum yapti cok memnun kalmıştı ama dr dışardan gelmişti
Hergün yaptırmaya çalışıyorum acaba şampuan filan mı yaptı diye düşünmeye başladım. Başka bir şey sürmüyorum . Inşallah geçer yüzünde filan da olmaya başladıIsilige benziyor hergun banyo yaltirin bebek yagi kullanmayin losyon kullanin yag agir geliyor bebeklere sicaklarda uyurken sadece badi ile yatiyorsa gecer 1 2 gune ilerlerse dr a gosterin
Sıcaklarda benim bebisinde göğsünde omuzunda olmuştu yikadik yagladik serin tuttuk geçti birkaç güne.Hayırlı günler hanımlar. Benim kızımın vücudunda kırmızı noktalar oluşmaya başladı bileniniz var mı. Kötü görünmüyor şimdilik ama kızarık oldu. Şu yaz bitse de rahatlasak çok sıcak havalar da
Farklı bir şey yemiyorum ama yeşillik çok tüketmeye başlAdım. Dereotu yiyorum farklı olarak süt yapsın diyeSıcaklarda benim bebisinde göğsünde omuzunda olmuştu yikadik yagladik serin tuttuk geçti birkaç güne.
Ama vücudun her yerinde oluşmaya başladı ise yediklerini gözden geçir farklı birşey varmı?
Bence birşey değildir önemli olsa daha büyük kabarir.Farklı bir şey yemiyorum ama yeşillik çok tüketmeye başlAdım. Dereotu yiyorum farklı olarak süt yapsın diye
Bende mama ağırlıklı arada meme veriyordum sürüm az şimdi benim kızım biberon almiyo ağzına sokmuyo ne yapabilirimBen gecen aya kadar mama takviyeli gidiyordum meme emince 30 mama yapiyordun dahaa sonra sutumun az oldugj saatleede 45 lik mama yapıyordum bu ay mamayi kestim sadece gezmeye giderken 1 kere 60 yapiyorum okadar
Inşallah kötü bir şey değildir ya. Doktorlar Evet öyle söylüyor.Bence birşey değildir önemli olsa daha büyük kabarir.
ben doktora ne sorsam önemli bir şey değil zamanla geçer diyor
Memeyi aliyor mu?Bende mama ağırlıklı arada meme veriyordum sürüm az şimdi benim kızım biberon almiyo ağzına sokmuyo ne yapabilirim
Sanmam sicaktandir sampuan ne marka?Hergün yaptırmaya çalışıyorum acaba şampuan filan mı yaptı diye düşünmeye başladım. Başka bir şey sürmüyorum . Inşallah geçer yüzünde filan da olmaya başladı