bazi bebekler mahmur bakisli oluyor sasi gibi duruyor yaş ilerledikce duzeliyor belki oyle biseydir.esimin abisinin kizi oyleydi duzeldi insallah duzelir seninkide.vardir tedavisi olmazmi cnmMerhaba hanımlar ateş için acile gittik bugün müdahale etmediler ateşi yok dediler. Huzursuz Bugün. mamaya başlamıştım iyi gelmiyor sanırım. Birde acilde ki doktor hafif sasilik var gibi dedi. Dert oldu bana. Sizin başınıza da geldi mi. Tedavisi var mı bunun. Bir hafta sonrasına randevu aldım göz için. Şimdi bir hafta kendimi yiyeceğim.
Mastit oluyorsun.ilik su ile masaj yap banyoda sagma islemi yap cnm.parol.falan al gecmezse dr git mutlaka antibiyotik verirKızlar benim derdimde sabahtr sağ memede beze var ve canım çok acio ateşim 38 derece oldu normalde 35 36 derece çıkar hep titreme felan yasiorum bezede çok acio ne olabilir bu
Oyle gercekten Allah dermansiz dert vermesin miniklerimizeÇok şükür biraz olsun içim rahatladı. Çocuk başka bir şeymiş ya. Ondan önce neyi dert ediyordum unuttum.
İnsaallah canim ben babasindan çekiyordum yastiklarim sirilsiklamdi simdi iki oldular deseneYoktur benim kiz cok terlemiyor ama ogullarim cok terlerdi
Inşallah düzelir çok üzüldüm. Ama tedavisi var dedi bir arkadaş, esimde aynısını söyledi. Zor doğum oldu belki ondan olmuştur. Yine de üzüldüm ne yapayım elimde değilbazi bebekler mahmur bakisli oluyor sasi gibi duruyor yaş ilerledikce duzeliyor belki oyle biseydir.esimin abisinin kizi oyleydi duzeldi insallah duzelir seninkide.vardir tedavisi olmazmi cnm
Hastane için başka şehre götürüyorum kızımı vakit yüzünden Birde virusten dolayı hastalar coktu kalmak istemedik. Diğer hafta özele götüreceğim.Biz göz muayenesine 2 aylıkken gittik hatta doğum yaptığım hastanedeki listede 1 aylıkken gidilmesi gerektiği yazıyordu ama 2 aylıkken hem kalça boyun baş ultrasyonunu ve aynı gün göz muyenesini yaptırmıştım
Bende getirmek istemedim aslında 2 aylıkken ama eşim getirelim dedi eşim bu corana döneminde nerdeyse hergün nöbet yazılacak halledelim demişti öylelik getirdik bizdeHastane için başka şehre götürüyorum kızımı vakit yüzünden Birde virusten dolayı hastalar coktu kalmak istemedik. Diğer hafta özele götüreceğim.
17 Mayıs doğumlu canım. Benim endişelerim vardı acaba oturtmalı mıyım diye ama aşağıdaki linkten sonra içim rahatladı. Bi izle istersen;Merhaba bebisiniz tam olarak ne kadarlik? Ben de oturtmaya baslamak istiyorum artik yatmaktan sirti agriyor ayakta fazla duramiyor ama yatmak da istemiyor artik otursa rahat edicek gibi
Mastit olabilirKızlar benim derdimde sabahtr sağ memede beze var ve canım çok acio ateşim 38 derece oldu normalde 35 36 derece çıkar hep titreme felan yasiorum bezede çok acio ne olabilir bu
Benim kızım da çok kusuyor ama bizim sebebimiz saatlerce emmesi. Geçen ay emmesi biraz olsun azalmıştı aynı şekilde kusması da azalmıştı. Bu ay yine eski haline döndü. Saatli vermeye uğraşıyorum düzelsin diye. Bir de ter demişsiniz ama uyurken kusuyor olmasın. Çünkü kızım bazen sızıntı şeklinde kusar, bazen peynir gibi çıkarır. Bazen de su gibi renksiz ama yoğun kusar, yattığı yer sırılsıklam olur. Yine üst baş çarşaf değiştirmeye geçerizMerhaba güzel anneler :) bebisim cok kusuyor evde kusmadigi yer kalmadi desem yeridir. Hergun ust bas degismekten kiyafetim kalmiyo giymeye... Bu durum ne zaman gececek? Bi de kafasi cok terliyor yavrumun, yattigi yerden kalkinca sanki su dökülmüş gibi islak orasi ve uyumadigi zamanlarda da kafasi hep sicak bu neden oluyor sizde de boyle bi durum var mi? Usutmekten korkuyorum surekli terli yavrucum
Benimki de 15 mayis videoyu izliycem canim sagol17 Mayıs doğumlu canım. Benim endişelerim vardı acaba oturtmalı mıyım diye ama aşağıdaki linkten sonra içim rahatladı. Bi izle istersen;
Bizimki zaten fazla emmiyor 7-8dk falan ben de araya en az iki saat koyuyorum kisa emdigi icin cabuk acikiyor galiba iki saat sonunda emmek istiyor ya da uykuya dalmak icin emme istegi geliyor. Yani bence kesin reflusu var gibi geceleri ilginc sekilde hic kusmuyor hatta yattigi yerden emziriyorum gazini almama bile izin vermiyor uyumak istiyor ona ragmen kusma olmuyo ama gunduzleri surekli cikartiyor anlam veremiyorum acaba biz mi hirpaliyoruz tutma seklimizden falan ama cok da dikkat ediyorumBenim kızım da çok kusuyor ama bizim sebebimiz saatlerce emmesi. Geçen ay emmesi biraz olsun azalmıştı aynı şekilde kusması da azalmıştı. Bu ay yine eski haline döndü. Saatli vermeye uğraşıyorum düzelsin diye. Bir de ter demişsiniz ama uyurken kusuyor olmasın. Çünkü kızım bazen sızıntı şeklinde kusar, bazen peynir gibi çıkarır. Bazen de su gibi renksiz ama yoğun kusar, yattığı yer sırılsıklam olur. Yine üst baş çarşaf değiştirmeye geçeriz
Kucağıma alınca bana da kafası sıcak geliyor bazen hemen ateş ölçüyorum normal çıkıyor. Belki o an benim kollarım soğuk oluyordur.
Eşiniz sağlık çalışanı galiba yanlış anlamadiysam. Allah yardımcısı olsun tabi sizinde. Kontrol ettirmek gerekiyor aslında işte bu hastalık bütün düzenleri bozdu.Bende getirmek istemedim aslında 2 aylıkken ama eşim getirelim dedi eşim bu corana döneminde nerdeyse hergün nöbet yazılacak halledelim demişti öylelik getirdik bizde
Terleme biZimkinde emerken oluyor. Başı boncuk boncuk ter, ensesi sırılsıklam ter oluyor. Sürekli elimle veya bezle siliyorum. Gece hava sıcaksa çok terliyor, o yüzden klimayı açıyorum sıcak havalarda.Benimki de 15 mayis videoyu izliycem canim sagol
Bizimki zaten fazla emmiyor 7-8dk falan ben de araya en az iki saat koyuyorum kisa emdigi icin cabuk acikiyor galiba iki saat sonunda emmek istiyor ya da uykuya dalmak icin emme istegi geliyor. Yani bence kesin reflusu var gibi geceleri ilginc sekilde hic kusmuyor hatta yattigi yerden emziriyorum gazini almama bile izin vermiyor uyumak istiyor ona ragmen kusma olmuyo ama gunduzleri surekli cikartiyor anlam veremiyorum acaba biz mi hirpaliyoruz tutma seklimizden falan ama cok da dikkat ediyorumbu bizimkinde kesinlikle terleme var boncuk boncuk ben siliyorum surekli yanımızda hep bi bez var doktora sorcam hepsini ya insaallah tiroid degildir en korktugum o suan (
Bende ellerinden tutup fisfis kayıkçı oynuyoruz ama hiç kaldirmamistim bir deniyim bakalım :)17 Mayıs doğumlu canım. Benim endişelerim vardı acaba oturtmalı mıyım diye ama aşağıdaki linkten sonra içim rahatladı. Bi izle istersen;
Ben de bir süre çekmiştim duphalac işe yaradı ama o da ishal yaptı sadece 2 gün kullanmıştım. Erik kompostosu çok iyi geldi bana isterseniz bir deneyin, geçmiş olsun.kızlar dogumdan beri kabızlık çekiyorum.
40in çıksın duzelir dediler kac ay oldu duzeldigi falan yok.duphalac var evde, içsem mi diyorum emzirirken sıkıntı olur mu ki?
zeytinyagi ,incir,kayisi erik o bu herşeyi denedim yok işe yaramadı.duzenli yürüyüş bile yaptim
işin enteresan yanı karnimda ne bir rahatsizlik ne bir şişkinlik hic bisiy yok
Bayağıdır ellerinden tutup kaldırıyorum. Ayaküstü kalkabiliyor. En sevdiği şey oğlumun, hemen gülücükler atmaya başlıyor öyle yapınca.Bende ellerinden tutup fisfis kayıkçı oynuyoruz ama hiç kaldirmamistim bir deniyim bakalım :)
Kızımla oynadikdan sonra yatmak istemiyor artık biran önce otursun istiyorum sanki ozaman daha mutlu olcakmis gibi geliyor
Doktora bir danış istersen duphalac’ı.kızlar dogumdan beri kabızlık çekiyorum.
40in çıksın duzelir dediler kac ay oldu duzeldigi falan yok.duphalac var evde, içsem mi diyorum emzirirken sıkıntı olur mu ki?
zeytinyagi ,incir,kayisi erik o bu herşeyi denedim yok işe yaramadı.duzenli yürüyüş bile yaptim
Videodan sonra denedim oturma pozisyonuna geliyor am ayağa kalkma yaptığımda tam duramiyor dah Amnai var sanırımBayağıdır ellerinden tutup kaldırıyorum. Ayaküstü kalkabiliyor. En sevdiği şey oğlumun, hemen gülücükler atmaya başlıyor öyle yapınca.
Her ayın bir güzelliği varben hemen büyüsün istemiyorum
Salonda uyutuyorum bazen klima altinda 25derecede bile terliyor onceden bu kadar degildi birkac haftadir boyle. Sicaktan mi oluyor gercekten acaba? Klima acikken ince bi ortu seriyorum ustune uyudugu icin o zaman bile terliyor anlamadim gittiTerleme biZimkinde emerken oluyor. Başı boncuk boncuk ter, ensesi sırılsıklam ter oluyor. Sürekli elimle veya bezle siliyorum. Gece hava sıcaksa çok terliyor, o yüzden klimayı açıyorum sıcak havalarda.
Bulunduğu ortam sıcak olabilir mi? Benim annem sağolsun kardeşimi kat kat giydirir, sıcak odada yatırırdı. Acayip terlerdi ama anneme anlatamazdık. Bu oğlan çok terliyor derdi. Öyle bişey olmasın seninki?
Benimde cok duzensiz anca sade turk kahvesi icince cikiyorum wc ye bendekızlar dogumdan beri kabızlık çekiyorum.