2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bazi bebekler mahmur bakisli oluyor sasi gibi duruyor yaş ilerledikce duzeliyor belki oyle biseydir.esimin abisinin kizi oyleydi duzeldi insallah duzelir seninkide.vardir tedavisi olmazmi cnm
Kızlar benim derdimde sabahtr sağ memede beze var ve canım çok acio ateşim 38 derece oldu normalde 35 36 derece çıkar hep titreme felan yasiorum bezede çok acio ne olabilir bu
Mastit oluyorsun.ilik su ile masaj yap banyoda sagma islemi yap cnm.parol.falan al gecmezse dr git mutlaka antibiyotik verir

Biz göz muayenesine 2 aylıkken gittik hatta doğum yaptığım hastanedeki listede 1 aylıkken gidilmesi gerektiği yazıyordu ama 2 aylıkken hem kalça boyun baş ultrasyonunu ve aynı gün göz muyenesini yaptırmıştım

Çok şükür biraz olsun içim rahatladı. Çocuk başka bir şeymiş ya. Ondan önce neyi dert ediyordum unuttum.
Oyle gercekten Allah dermansiz dert vermesin miniklerimize
Yoktur benim kiz cok terlemiyor ama ogullarim cok terlerdi
İnsaallah canim ben babasindan çekiyordum yastiklarim sirilsiklamdi simdi iki oldular desene

bazi bebekler mahmur bakisli oluyor sasi gibi duruyor yaş ilerledikce duzeliyor belki oyle biseydir.esimin abisinin kizi oyleydi duzeldi insallah duzelir seninkide.vardir tedavisi olmazmi cnm
Inşallah düzelir çok üzüldüm. Ama tedavisi var dedi bir arkadaş, esimde aynısını söyledi. Zor doğum oldu belki ondan olmuştur. Yine de üzüldüm ne yapayım elimde değil

Hastane için başka şehre götürüyorum kızımı vakit yüzünden Birde virusten dolayı hastalar coktu kalmak istemedik. Diğer hafta özele götüreceğim.

Hastane için başka şehre götürüyorum kızımı vakit yüzünden Birde virusten dolayı hastalar coktu kalmak istemedik. Diğer hafta özele götüreceğim.
Bende getirmek istemedim aslında 2 aylıkken ama eşim getirelim dedi eşim bu corana döneminde nerdeyse hergün nöbet yazılacak halledelim demişti öylelik getirdik bizde

Merhaba bebisiniz tam olarak ne kadarlik? Ben de oturtmaya baslamak istiyorum artik yatmaktan sirti agriyor ayakta fazla duramiyor ama yatmak da istemiyor artik otursa rahat edicek gibi
17 Mayıs doğumlu canım. Benim endişelerim vardı acaba oturtmalı mıyım diye ama aşağıdaki linkten sonra içim rahatladı. Bi izle istersen;

Benim kızım da çok kusuyor ama bizim sebebimiz saatlerce emmesi. Geçen ay emmesi biraz olsun azalmıştı aynı şekilde kusması da azalmıştı. Bu ay yine eski haline döndü. Saatli vermeye uğraşıyorum düzelsin diye. Bir de ter demişsiniz ama uyurken kusuyor olmasın. Çünkü kızım bazen sızıntı şeklinde kusar, bazen peynir gibi çıkarır. Bazen de su gibi renksiz ama yoğun kusar, yattığı yer sırılsıklam olur. Yine üst baş çarşaf değiştirmeye geçeriz
Kucağıma alınca bana da kafası sıcak geliyor bazen hemen ateş ölçüyorum normal çıkıyor. Belki o an benim kollarım soğuk oluyordur.

17 Mayıs doğumlu canım. Benim endişelerim vardı acaba oturtmalı mıyım diye ama aşağıdaki linkten sonra içim rahatladı. Bi izle istersen;

Benimki de 15 mayis videoyu izliycem canim sagol
Bizimki zaten fazla emmiyor 7-8dk falan ben de araya en az iki saat koyuyorum kisa emdigi icin cabuk acikiyor galiba iki saat sonunda emmek istiyor ya da uykuya dalmak icin emme istegi geliyor. Yani bence kesin reflusu var gibi geceleri ilginc sekilde hic kusmuyor hatta yattigi yerden emziriyorum gazini almama bile izin vermiyor uyumak istiyor ona ragmen kusma olmuyo ama gunduzleri surekli cikartiyor anlam veremiyorum acaba biz mi hirpaliyoruz tutma seklimizden falan ama cok da dikkat ediyorum bu bizimkinde kesinlikle terleme var boncuk boncuk ben siliyorum surekli yanımızda hep bi bez var doktora sorcam hepsini ya insaallah tiroid degildir en korktugum o suan (

Bende getirmek istemedim aslında 2 aylıkken ama eşim getirelim dedi eşim bu corana döneminde nerdeyse hergün nöbet yazılacak halledelim demişti öylelik getirdik bizde
Eşiniz sağlık çalışanı galiba yanlış anlamadiysam. Allah yardımcısı olsun tabi sizinde. Kontrol ettirmek gerekiyor aslında işte bu hastalık bütün düzenleri bozdu.

Terleme biZimkinde emerken oluyor. Başı boncuk boncuk ter, ensesi sırılsıklam ter oluyor. Sürekli elimle veya bezle siliyorum. Gece hava sıcaksa çok terliyor, o yüzden klimayı açıyorum sıcak havalarda.
Bulunduğu ortam sıcak olabilir mi? Benim annem sağolsun kardeşimi kat kat giydirir, sıcak odada yatırırdı. Acayip terlerdi ama anneme anlatamazdık. Bu oğlan çok terliyor derdi. Öyle bişey olmasın seninki?

kızlar dogumdan beri kabızlık çekiyorum.
40in çıksın duzelir dediler kac ay oldu duzeldigi falan yok.duphalac var evde, içsem mi diyorum emzirirken sıkıntı olur mu ki?
zeytinyagi ,incir,kayisi erik o bu herşeyi denedim yok işe yaramadı.duzenli yürüyüş bile yaptim
işin enteresan yanı karnimda ne bir rahatsizlik ne bir şişkinlik hic bisiy yok

Bende ellerinden tutup fisfis kayıkçı oynuyoruz ama hiç kaldirmamistim bir deniyim bakalım :)
Kızımla oynadikdan sonra yatmak istemiyor artık biran önce otursun istiyorum sanki ozaman daha mutlu olcakmis gibi geliyor

Ben de bir süre çekmiştim duphalac işe yaradı ama o da ishal yaptı sadece 2 gün kullanmıştım. Erik kompostosu çok iyi geldi bana isterseniz bir deneyin, geçmiş olsun.

Bende ellerinden tutup fisfis kayıkçı oynuyoruz ama hiç kaldirmamistim bir deniyim bakalım :)
Kızımla oynadikdan sonra yatmak istemiyor artık biran önce otursun istiyorum sanki ozaman daha mutlu olcakmis gibi geliyor
Bayağıdır ellerinden tutup kaldırıyorum. Ayaküstü kalkabiliyor. En sevdiği şey oğlumun, hemen gülücükler atmaya başlıyor öyle yapınca.
Her ayın bir güzelliği var ben hemen büyüsün istemiyorum

Doktora bir danış istersen duphalac’ı.
Her öğün yeşil salata yemeyi denedin mi? Marullu salata işe yarar bende.

Videodan sonra denedim oturma pozisyonuna geliyor am ayağa kalkma yaptığımda tam duramiyor dah Amnai var sanırım
Hergun değişiyor hergun farklılaşıyor ellerine ayaklarini veriyorum birkaç saniye tutuyor çok hoşuma gidiyor

Salonda uyutuyorum bazen klima altinda 25derecede bile terliyor onceden bu kadar degildi birkac haftadir boyle. Sicaktan mi oluyor gercekten acaba? Klima acikken ince bi ortu seriyorum ustune uyudugu icin o zaman bile terliyor anlamadim gitti

Benimde cok duzensiz anca sade turk kahvesi icince cikiyorum wc ye bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…