buyudulerde dönmeye baSlamişlarBenim kızımda Dün dönmeye başladıDün gece yüzüstü dönmüş babası farketmis hemen çevirmiş. Sırtüstü yatırınca dönmeye çalışıyor. Ufak ufak kendi ozerkligini ilan ediyor küçük insanım
cok sevindim cnm .aminnnnGüzel anneler dualarınız için hepinize teşekkür ederimDün doktorunuzla görüştük oğlumun sol böbreğinde reflü yokmuş, megaureter denen üreter genişliği varmış ve acil ameliyat gerektiren bir şey değilmiş. Kendiliğinden gerileyebilirmiş inşallah öyle olur. Eğer verilemez sabit kalırsa da 2 yaşa kadar bekleniyormuş ameliyat için. Sadece büyümesi durumunda hemen amel yaparız 2 yaştan önce dedi. Çok mutluyum çok şükrettim. Çok teşekkür ederim tekrar hepinize güzel dualarınız için Allah razı olsun, evlatlarımızı bize bağışlasın Allah
3,4 saate bir zaten kendi isteyince emiyor.yoksa asla emmiyoKızlar siz kaç saatte bi emziriyosunuz benim ki saat bası istiyo bukadar acıkması normal mi yetmiyo mu acaba
Bizim ki de sürekli versem emicekbuyudulerde dönmeye baSlamişlar
cok sevindim cnm .aminnnn
3,4 saate bir zaten kendi isteyince emiyor.yoksa asla emmiyo
Mesaji simdi gordum emzik agzinda suan google dan atiyorum resmi bebedor damaksiz kiraz ucluResim gönderebilir misin canım ? Silikon kiraz uçlu yazıyor o mu ?
Tamam teşekkürlerMesaji simdi gordum emzik agzinda suan google dan atiyorum resmi bebedor damaksiz kiraz uclu
Of ilk oglum oyleydi hep memededeydi cok zor oluyor ek gidaya gecince rahatlarsiniz biraz.emzik tutsa kurtariciBizim ki de sürekli versem emicekYoruyo biraz ama sabır
Merhaba bebisiniz tam olarak ne kadarlik? Ben de oturtmaya baslamak istiyorum artik yatmaktan sirti agriyor ayakta fazla duramiyor ama yatmak da istemiyor artik otursa rahat edicek gibiBayağıdır sırtüstü yatırıyorum.Yüzüstüne döner diye korkuyordum yan yatırınca.
Bikaç gündür destekli oturtuyorum. Zamanı gelmiş rahat oluyor. Bebeğe iyi geldi, hep sırtüstü yatmaktan kurtuldu.
Merhaba güzel anneler :) bebisim cok kusuyor evde kusmadigi yer kalmadi desem yeridir. Hergun ust bas degismekten kiyafetim kalmiyo giymeye... Bu durum ne zaman gececek? Bi de kafasi cok terliyor yavrumun, yattigi yerden kalkinca sanki su dökülmüş gibi islak orasi ve uyumadigi zamanlarda da kafasi hep sicak bu neden oluyor sizde de boyle bi durum var mi? Usutmekten korkuyorum surekli terli yavrucum
Terbezleri calismadigi icin kafadan ter atiyorlar normal cnmMerhaba güzel anneler :) bebisim cok kusuyor evde kusmadigi yer kalmadi desem yeridir. Hergun ust bas degismekten kiyafetim kalmiyo giymeye... Bu durum ne zaman gececek? Bi de kafasi cok terliyor yavrumun, yattigi yerden kalkinca sanki su dökülmüş gibi islak orasi ve uyumadigi zamanlarda da kafasi hep sicak bu neden oluyor sizde de boyle bi durum var mi? Usutmekten korkuyorum surekli terli yavrucum
Gun icinde emdikten sonra gazini cikartiyorum yatirmiyorum ama gece yatarak emiyor gozleri kapali gaz icin kaldirinca da kiyameti kopariyor zaten bisey de cikartmiyor. Herkes 6 ay surer diyor artik gun saymaya basladimMerhabaBenim oğlum da çok kusuyor ama sanki son birkaç gündür azaldı gibi. Beslendikten sonra 10 dakika kadar eğimli tutmaya çalışın. Hemen kaldırınca ya da yatirinca kusuyor oğlum. İnşallah geçecek az kaldı
Evet bence fazlasini degil cogunu cikartiyor annem cokelek gibi kusarsa fazlasidir diyor ama zaten emdigi 7dk max yani cok emmoyor bence fazla olacak kadar. Bu hafta goz icin kontrole gidicez ama bunu da sorucam cunku ben de reflu olmasindan korkuyorum cogu zaman hic kalitelo uyumuyor sanki hep midesi bulanıyor gibiuykuya derin dalmiyor. Kafa terlemesinde de babasi da cok terler ama her zamanve bu kadar değil bide ilk zamanlar tsh yuksekliigi vardi topuk kaninda cikmisti ama iki aylikken degeri normal seviyeye geldi acaba suan sorun mu var bilemiyorum eger doktor baktirin derse baktiricam ama insaallah tiroidden kaynakli değildir bu durumbesledikten sonra altını hemen açma,birde rampa yatır.. fazla geleni çıkarmıyor sanirim epey kusuyor?reflü ile ilgili doktorunla görüş istersen, yanlış hatirlamiyosam ilk 3 ay kusması normal karşılanırken,3.ay dolduktan sonrası için reflüden supheleniliyor.
eger doğru ve zamanında teşhis konursa hic bi sıkıntı yasamazsin.
ter İlk kızımda çok çektim bi nedeni olmuyor, genelde aileden birine çekmiştir denir(tiroid sorunu yoksa) ,bizde baba cok terler hatta ter icin ameliyat oldu o derece.ona çekmiş benim büyük kız.
Ama sırtı falan da terliyor canim en cok enseye yakin ve kulak ustleri terliyor emerken efor sarfediyorlar tamam da uyurken bu kadar ter bana cok tuhaf geldi insaallah bir sorun yokturTerbezleri calismadigi icin kafadan ter atiyorlar normal cnm
O gogsunu emzirmeyi atladiysan belki damarlar tikanmistir ve ates de yapıyor bildigim kadariyla. İslak sicak havlu koyup ustunden masaj yap uzun sure sonra soguk sulu havluyu koy bunu birkac kez tekrarla gun icinde, birkaç gune gecmezse doktora git istersen bazen damardan biri tikanmis oluyor ama once masaji onereceklerdirKızlar benim derdimde sabahtr sağ memede beze var ve canım çok acio ateşim 38 derece oldu normalde 35 36 derece çıkar hep titreme felan yasiorum bezede çok acio ne olabilir bu
Biz goz muayenesine daha gitmedik bu hafta gidicez insaallah. Gecmis olsun uzmanı gormeden bisey demek icin erken kendinizi uzmeyin simdiden zaten oyle bir durum varsa bile tedavisi artik cok kolay goz kaslarindan olan bir operasyonla duzeliyorMerhaba hanımlar ateş için acile gittik bugün müdahale etmediler ateşi yok dediler. Huzursuz Bugün. mamaya başlamıştım iyi gelmiyor sanırım. Birde acilde ki doktor hafif sasilik var gibi dedi. Dert oldu bana. Sizin başınıza da geldi mi. Tedavisi var mı bunun. Bir hafta sonrasına randevu aldım göz için. Şimdi bir hafta kendimi yiyeceğim.
Gören doktorlar gözüne baktirdiniz mi diye sürekli sordular bende biraz kayma hissediyorum. Tedavisini bilmediğimden telaş yaptım. Inşallah sorun yoktur.Biz goz muayenesine daha gitmedik bu hafta gidicez insaallah. Gecmis olsun uzmanı gormeden bisey demek icin erken kendinizi uzmeyin simdiden zaten oyle bir durum varsa bile tedavisi artik cok kolay goz kaslarindan olan bir operasyonla duzeliyor
Yok yok tedavisi var eskiden yoktu. Sasilik gozleri tutan kasların birinin daha kisa ya da uzun olmasindan kakynaklaniyor. Basit bir operasyonla bu kaslari kısaltıyorlar diye biliyorum korkmaniza gerek yok :)Gören doktorlar gözüne baktirdiniz mi diye sürekli sordular bende biraz kayma hissediyorum. Tedavisini bilmediğimden telaş yaptım. Inşallah sorun yoktur.
Çok şükür biraz olsun içim rahatladı. Çocuk başka bir şeymiş ya. Ondan önce neyi dert ediyordum unuttum.Yok yok tedavisi var eskiden yoktu. Sasilik gozleri tutan kasların birinin daha kisa ya da uzun olmasindan kakynaklaniyor. Basit bir operasyonla bu kaslari kısaltıyorlar diye biliyorum korkmaniza gerek yok :)
Yoktur benim kiz cok terlemiyor ama ogullarim cok terlerdiGun icinde emdikten sonra gazini cikartiyorum yatirmiyorum ama gece yatarak emiyor gozleri kapali gaz icin kaldirinca da kiyameti kopariyor zaten bisey de cikartmiyor. Herkes 6 ay surer diyor artik gun saymaya basladim
Evet bence fazlasini degil cogunu cikartiyor annem cokelek gibi kusarsa fazlasidir diyor ama zaten emdigi 7dk max yani cok emmoyor bence fazla olacak kadar. Bu hafta goz icin kontrole gidicez ama bunu da sorucam cunku ben de reflu olmasindan korkuyorum cogu zaman hic kalitelo uyumuyor sanki hep midesi bulanıyor gibiuykuya derin dalmiyor. Kafa terlemesinde de babasi da cok terler ama her zamanve bu kadar değil bide ilk zamanlar tsh yuksekliigi vardi topuk kaninda cikmisti ama iki aylikken degeri normal seviyeye geldi acaba suan sorun mu var bilemiyorum eger doktor baktirin derse baktiricam ama insaallah tiroidden kaynakli değildir bu durum
Ama sırtı falan da terliyor canim en cok enseye yakin ve kulak ustleri terliyor emerken efor sarfediyorlar tamam da uyurken bu kadar ter bana cok tuhaf geldi insaallah bir sorun yoktur