Benim ki 1. Ayından sonra hep yüz üstü yatıyor hiç değişmediSlm kizlar bebislerinizi artik sirt ustu yatiriyor musunuz kusmuk tehlikesi gecmis midir 3.5 aylik????
Benim ki 1. Ayından sonra yüz üstü yatıyor hiç değişmedi
qasla yatmıyor benimki maalesef.hatta arada başını tutsun kasları gelişsin diye yüzüstü bırakıyorum kıyametler kopuyo
q
1. Ay gibi baslasaydınız belki Uyurdu ben ayagımda salladıktan sonra hep yüz üstü çevirdim öyle uyudu şimdi sırt üstü çevirince uyanıyo
Valla benim oğlumda sırt üstü yatirinca max 2 saat uyuyor hemen elleriyle uyandırıyor kendini cirpuyor cirpiyor heyecanlı heyecanlı yüz üstü daha iyi uyuyorBenim ki 1. Ayından sonra hep yüz üstü yatıyor hiç değişmedi
Bizim de öyle inatla sağ tarafa yatıyor biz düzeltmeye çalıştıkça. Ben de almayı düşünüyorum . Ama sol tarafa yatırmakla düzelirmiş sanırım çünkü kafa tası 13 ayda tam oturuyo diye okudum.e bebekten aldım,keske doğumdan itibaren kullansaydim.tek taraf duz, diger taraf normal..
duzelir inşallah
Benim kızımda Dün dönmeye başladıBenim bebegim 2 gündür sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı sol tarafından tam dönüyor artık hele dün gece kaç kere çevirdim ağzı burnu kapalı kalacak diye çünkü birkaç kere öyle buldum korktum da kendini ayarlayabilir mi burnu açık kalacak şekilde cevirse sıkıntı yok da tam gömüyor kafayı bazen yani öyle gördüm hemen düzelttim burnu açıksa ellemedim bu korkular hep tecrubesizlikten sanırım
Aynen bu gece de öyleydi sürekli çevirdim en son burnu açık şekilde ya yattı ellemedim öyle uyudu bütün gece ben düzelttim o döndü yeni şeyler kesfedince hoşlarına gidiyor belki o şekilde yatmak rahat da gelmiş olabilir gece emzirip yatırıyorum gazını çıkartmadan uyuyor ne yapsam çıkmıyor ondan korkuyorum kusar filan diye gündüz sıkıntı yok çok şükür zaten gündüz uykusu da yok doğru dürüst küçük beyin büyüyorlar çok şükürBenim kızımda Dün dönmeye başladıDün gece yüzüstü dönmüş babası farketmis hemen çevirmiş. Sırtüstü yatırınca dönmeye çalışıyor. Ufak ufak kendi ozerkligini ilan ediyor küçük insanım
Gece bende çıkartamıyorum gazını emzirince. Şükür iyi uyuyor bizimki de. Ben dürüm (kundak) yapıyorum yatırırken rahat oluyor ama gece nasıl yaptıysa kurtarmış kendini dönmüş. Her gün yeni şeyler öğreniyor çok tatlılarAynen bu gece de öyleydi sürekli çevirdim en son burnu açık şekilde ya yattı ellemedim öyle uyudu bütün gece ben düzelttim o döndü yeni şeyler kesfedince hoşlarına gidiyor belki o şekilde yatmak rahat da gelmiş olabilir gece emzirip yatırıyorum gazını çıkartmadan uyuyor ne yapsam çıkmıyor ondan korkuyorum kusar filan diye gündüz sıkıntı yok çok şükür zaten gündüz uykusu da yok doğru dürüst küçük beyin büyüyorlar çok şükür
Kundağı yeni bıraktım bende dönmeye çalışmaya başlayınca 15 gün oldu olurda dönerse riskli demişlerdi bıraktık ilk başlarda kendini uyandırıyordu şimdi çok rahat yatıyorGece bende çıkartamıyorum gazını emzirince. Şükür iyi uyuyor bizimki de. Ben dürüm (kundak) yapıyorum yatırırken rahat oluyor ama gece nasıl yaptıysa kurtarmış kendini dönmüş. Her gün yeni şeyler öğreniyor çok tatlılar
Tehlikeli degilmiBenim ki 1. Ayından sonra hep yüz üstü yatıyor hiç değişmedi
Güzel anneler dualarınız için hepinize teşekkür ederimDün doktorunuzla görüştük oğlumun sol böbreğinde reflü yokmuş, megaureter denen üreter genişliği varmış ve acil ameliyat gerektiren bir şey değilmiş. Kendiliğinden gerileyebilirmiş inşallah öyle olur. Eğer verilemez sabit kalırsa da 2 yaşa kadar bekleniyormuş ameliyat için. Sadece büyümesi durumunda hemen amel yaparız 2 yaştan önce dedi. Çok mutluyum çok şükrettim. Çok teşekkür ederim tekrar hepinize güzel dualarınız için Allah razı olsun, evlatlarımızı bize bağışlasın Allah
Kendini korkutmaya bende kundaklamayacagim ama korkuyor. Bugün de yan dönüp uyumaya başladı hiç uyumazdi gündüz. Yeni hareketini sevdi sanırımKundağı yeni bıraktım bende dönmeye çalışmaya başlayınca 15 gün oldu olurda dönerse riskli demişlerdi bıraktık ilk başlarda kendini uyandırıyordu şimdi çok rahat yatıyor
ama benim şu konuya bi el atın :)
buzluga neyi ne kadar atalim?ne şekilde atalim..
Ben bi hazırlık yapmayacağım. Vaktim ve motivasyonum yokBu soruyu ben de sordum ama cevap alamadım. Erik ve şeftaliyi 250grlık kavanozlara koydum. Şeftalinin kabuğunu soydum. Meyveleri geçecek kadar içme suyu doldurup kapağını sıkıca kapattım ve kavanozları 15 dk kaynanıp kapaklarını yeniden sıkıştırıp ters çevirdim üzerine sofra bezi kapattım sabaha kadar bekledi. Dondurucunun sağlıklı olmadığını duydum o yüzden bu yöntemi seçtim. Kayısı, armut, vişne yi de böyle yapcam ama sebzeler bu şekilde kalmaz gibi. Fikir bekliyorum ben de.
Basta korkuyordum ama Takip ettim kafasını güzel kontrol ediyorTehlikeli degilmi
Aynen bende de yok o motivasyon mevsimine göre yediririzBen bi hazırlık yapmayacağım. Vaktim ve motivasyonum yok ☹ O an ne varsa veririm diye düşünüyorum.
Size kolay gelsin...
Resim gönderebilir misin canım ? Silikon kiraz uçlu yazıyor o mu ?Benim bebis emzige yenj alisti sanirim 1500 tane emzik denedik son olarak bebedor damaksiz kiraz uclu emzik aldim ona asik oldu simdi emiyor sukurrrr