2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar 40 çıktığında adet gördüm şimdi ise 10 gende bir lekeleme oluyor sezeryan doğum 3 aylik kızım aranızda ara ara lekeleme yaşayan varmı
Ben de öyleyim. 52. Gün minik bir kanamaya başladı sonrası kanama değil de 2 haftada bir en fazla iki gün süren lekelenme oluyor

Ya arkadaşlar benim bebeğimin 3.ay kalça ultrosonunu cektirdim sıkıntı yok dedi ilk 1.ay da çekilmişti ordada sıkıntı yoktu ama sonrasında sürekli sağ bacaginda kalça tarafında tık tık ses geliyor özellikle yukarı kaldırdığında sonradan çıkma olabilir mi söyledim doktora tekrar çekmedi röntgen ortopedi görsün oraya yönlendiriyoruz dedi çok korkuyorum çok üzülüyorum diyorum giydirirken zarar mı verdim hızlı çekmiş olabilir miyim bacağını diye çünkü emzirirken bile ayagini çoğunlukla havaya kaldırıp indirdiginde ses geliyor korkuyorum iyice

Kızımın elleri ayakları çok terliyor normal mi?
Pisik için zeytinyağı kızdırıp soguttum onu ve Sebamed kullanıyorum ara ara kızarıyor popo çevresi sonra geçiyor sanırım bizde yediklerimden oluyor ama tam ne yapıyor bulamadım.
Artık eskiye göre daha az bez değiştiriyorum eşim padler diye bir bez almış onu denedik aslında güzel sizdirmasi pisigi olmadı ama mühendisin oglunda tavsiye edilmemiş sanırım yine Prima premiuma gecicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…