canim eeken dis cikaracak olabilir.
oglum 5 aylikken cikaemisti zaten belirtiler erken basliyo.
Benim kizda elini agzina sokuyor, agzi akmaya baslasi erken cikarcak sanirim benimkide.
Bana hic bisi demediler
evet ozelmis. 2 dozmus
Yaptiracakmisiniz?
evet belittiler erken basliyo.yani belirtiler şimdi başladıysa 5 ay civarı mi çıkar diyosun cnm? benim korkum hemen şimdi cikarsa diye, peki erken çıkan diş erken çürür der annem hep, öyle oldu mu oğluşunda?
Benim oğlumda öyle ağzı hem tükürüklu bence normal çevreyi tanımaya başlıyorlar elleri ilk tanidiklari nesne gibi düşünün yakında ne bulsalar ağızlarına koyacaklar elini öyle bir yalıyor sanki dünya da ondan tatlı bir şey yok bazen iki elini de söküp midesini bulandiriyorkızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
Bugün götürdük çok şükür bir şey çıkmadı sadece usutmus antibiyotik verdiRenk değişimi önemli inşallah bir sıkıntı olmayacaktır ama bize de haber verin olur mu
Pahali.diye duyustum devlet karsilamiyorbende niye ozel? diye sorguluyorum.
cok gerekli olsa devlet vururdu bence diye dusunuyorum.
Ishal hangi cocuk olmuyor ki?
nezaman memlekete gitsek mesela oglum hep ishal olurdu hava degisimi sanirim prebiyotikle duzelirdi
Cnm benimkide.salyali eller agizdan cikmiyor bazen kendini kusturuyor bilekızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
Benim kızımda aynısını yapıyor. Acaba doymuyor mu diyorum ama ağlamıyor da. Emziği atıyor iki elini de ağzına götürüyorBenim oğlumda öyle ağzı hem tükürüklu bence normal çevreyi tanımaya başlıyorlar elleri ilk tanidiklari nesne gibi düşünün yakında ne bulsalar ağızlarına koyacaklar elini öyle bir yalıyor sanki dünya da ondan tatlı bir şey yok bazen iki elini de söküp midesini bulandiriyor
SağolasınHanımlar hepinize gazsiz ve bol sütlü günler diliyorum. Her günkü duam size de dua etmek istedim
Emzik istemiyor ısrar da etmedim aç olsa durmazlar zaten benimki ortaligi yıkıyor acıkınca kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur ins sadece dünyayı tanımaya başlıyorlar ağızları yoluylaBenim kızımda aynısını yapıyor. Acaba doymuyor mu diyorum ama ağlamıyor da. Emziği atıyor iki elini de ağzına götürüyor
Bizimkide öyle canm bugün doktora gittim ve sordum ve dış için çok erken dedi ben wee nin plastik dış kasiyicisindan aldım asla ağzından çekmiyor devamlı ağzında sende öyle yumsak bir kasiyici al istersen rahatlatiokızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
Çok sevindim bı şey çıkmamasına geçmiş olsun ayrıcaBugün götürdük çok şükür bir şey çıkmadı sadece usutmus antibiyotik verdi
Bugün her yere sorduk piyasada 1 aydır fitil yok dedi eczacılar. Lavman alacak eşim mecburen ama o da ishal gibi yapıyor çok üzüldüm bulunmamasına bulsam hemen yapıcam çünkü artık rahatsız olmaya başladı oğlumValla ben fitili çok ağladığı için 3. Gününde yapmistim bir keresinde doktor 5.günde yapmazsa öyle kullan demişti. 3 gün olmasına rağmen ensesine kadar kaka etmisti ve fitili geri çıkarıyor zaten o kadar beklemeniz bebeğe eziyet bence 10 çok yinede siz bilirsiniz
Benim kızım tam bugün üç aylık. Kilosu normal. Geçen hafta ölçüldü, ikinci ay ve üçüncü ay kilo alımı eşit gibi. Doğduğundan beri sürekli memede ve sürekli kusan bir bebek ama 2 haftadır emmesi de kusması da azaldı. Hele son iki gündür çok ağlayınca meme veriyorum, dönüp bakmıyor bile. Tabi susmuyor da :)
Inşallah öyledir aslında onlar da haklı gün içinde bir çok uyaran var. Belki böyle yapıp rahatlıyor lardirEmzik istemiyor ısrar da etmedim aç olsa durmazlar zaten benimki ortaligi yıkıyor acıkınca kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur ins sadece dünyayı tanımaya başlıyorlar ağızları yoluyla
Kizlar rota asisini herkes yaptirdimi.
Ben unuttum ya daha dogrusu 3 ayri doktora goturdum + saglikocagi
(kaka sikintimiz vardi) hic bir doktor bana bunu soylemedi.
Arkadaslar soylemisti bi ara bende unuttum.
Herkes yaptirdimi?
gec mi kaldim?
yaptirmalimi sizce herkes
Çok teşekkürlerÇok sevindim bı şey çıkmamasına geçmiş olsun ayrıca
preboyotik ve z.yagi onerdi bize doktorBugün her yere sorduk piyasada 1 aydır fitil yok dedi eczacılar. Lavman alacak eşim mecburen ama o da ishal gibi yapıyor çok üzüldüm bulunmamasına bulsam hemen yapıcam çünkü artık rahatsız olmaya başladı oğlum