7 de ekip uyuduktan sonra kaçta kalkıyor?10 da yatiyor 1.2 gibi emiyor sabahh 7 gibi bir daha emiyor
ozledik cnm .kizimda iyi agucuklar muhabettler ediyoruz onunla.benden Bska kimsede durmuyor.cok tatlilar amamasallah.
Guzel kilo vermissin benim.de 2 kilom kaldi ama 5 .6 kilo gitse.iyi olur.
Sut genetik gibi geliyir bana ama yemeksiz.sut.olmuyor
ne ayip huzurunuzu kaciriyor.allah sabir.versin
10 da cnm.bazen de saat 3 te kalkip 9 uyaniyor degisiyor ama 10 da gece uykusuna yatiyor7 de ekip uyuduktan sonra kaçta kalkıyor?
Bizim çocuk doktorumuz 3.ay ve 5Kizlar rota asisini herkes yaptirdimi.
Ben unuttum ya daha dogrusu 3 ayri doktora goturdum + saglikocagi
(kaka sikintimiz vardi) hic bir doktor bana bunu soylemedi.
Arkadaslar soylemisti bi ara bende unuttum.
Herkes yaptirdimi?
gec mi kaldim?
yaptirmalimi sizce herkes
Bana hic bisi demedilerBenim kayınvalidem(annem)
Bizim çocuk doktorumuz 3.ay ve 5
Ay dedi reçete yazmış aşının ismini birde belirtmiş 3.5. Ay diye. devlet karşılamıyor diye biliyorum bu aşıyı
Yaptıran çok var ama ben yaptırmadım oğlumdada yaptırmamıştımBana hic bisi demediler
evet ozelmis. 2 dozmus
Yaptiracakmisiniz?
Ben oglumda hic ozel asi yaptirmadim yani vardirda kesin yine bilgim yoktur.Yaptıran çok var ama ben yaptırmadım oğlumdada yaptırmamıştım
Daha hafif atlatıyolarmış aşı sayesinde ishal falan olunca çocuklarBen oglumda hic ozel asi yaptirmadim yani vardirda kesin yine bilgim yoktur.
3 ayi ya zamani napim bilemedim
1 sene diye duymustum sanki benHemsire hanıma sordum kaç sene koruma sağlar diye ben kendi çocuğuma yaptırdım dedi 2 sene ve daha fazlası gibi bir cevap verdi
Hemşire hanımda tam olarak cevap veremedi 2 sene kesin gibi konuştu daha fazlasıda olabilir dedi1 sene diye duymustum sanki ben
Nasıl bir kaka probleminiz vardı? Bende arada kaldım asi konusundaKizlar rota asisini herkes yaptirdimi.
Herkes yaptirdimi?
gec mi kaldim?
Bende yaptirmadim cnm iki oglumdada yaptirmadimKizlar rota asisini herkes yaptirdimi.
Herkes yaptirdimi?
gec mi kaldim?
kakasini yapamadi bir donem.Nasıl bir kaka probleminiz vardı? Bende arada kaldım asi konusunda
bende niye ozel? diye sorguluyorum.Asiya karsi degilim ama birkac kisi cocuguna rota vurdurdugu halde hastalandi yani o yuzden birazda yaptirmadim.
canim eeken dis cikaracak olabilir.kızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..