2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Iyi günler kızlar bebekleri 3 aylık olan annelerin 3.zydaki kilo alımları nasıldı

Korunma sekillerinden yatak carsafalrina kadar herseylerini duydumbirde surekli beni eski karisiyla aldatiyormus imalari yokmu deliriyorum adam eski karisini gorse okdurecek kadar nefret dolunustelik
Yok artık iyi sabrediyorsun ben sabırlı insanimdir ama deli kavga ederim böle birşey anlatsa bana hatta yolarim
Çocukda bile dediklerine katlanamiyorum sabrım taşıyor

Yok artık iyi sabrediyorsun ben sabırlı insanimdir ama deli kavga ederim böle birşey anlatsa bana hatta yolarim
Çocukda bile dediklerine katlanamiyorum sabrım taşıyor
Cok edepsiz ya 3 cpcugum var gelip gidip benim oglumun tphumlari guzel oglumun cocuklari deyip duruyor damarim basmak icin esim kac kere konustu ama yok kafa basmiyor kotu niyetli

Ya zeytinyağı falan ver biraz diyolar pek veresim yok. Normal diyosunuz yani. Önceden hergün yaptığı için şaşırdım bende yapmayınca 3. Gün yine yapmadu

Ya zeytinyağı falan ver biraz diyolar pek veresim yok. Normal diyosunuz yani. Önceden hergün yaptığı için şaşırdım bende yapmayınca 3. Gün yine yapmadu
Keyfi yerindeyse sorun yok diyor doktor ama sıkıntısı varsa ozaman verilebilir bence diğer türlü beklenmeli

Benim doktorum da önerdi zeytinyağı bence verebilirsiniz. Ben de iki gündür veriyorum çünkü 1 haftadır yapmadı inşallah ise yarar. Bir de kakasını yaptığı yere pişik kremiyle masaj yapın demişti doktorumuz bugün yaptım ama çok gaz çıkarıyor bir türlü kaka yapmadı. Eğer 10 .günde de yapmazsa fitil kullanicam mecburen

Valla ben fitili çok ağladığı için 3. Gününde yapmistim bir keresinde doktor 5.günde yapmazsa öyle kullan demişti. 3 gün olmasına rağmen ensesine kadar kaka etmisti ve fitili geri çıkarıyor zaten o kadar beklemeniz bebeğe eziyet bence 10 çok yinede siz bilirsiniz

Cevap veren herkese teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Bu oyuncağa da eve dönünce bakacağım. Şimdi annemlerdeyim. İnternetten baktım hoşuma gitti :)

Iyi günler kızlar bebekleri 3 aylık olan annelerin 3.zydaki kilo alımları nasıldı
Benim kızım tam bugün üç aylık. Kilosu normal. Geçen hafta ölçüldü, ikinci ay ve üçüncü ay kilo alımı eşit gibi. Doğduğundan beri sürekli memede ve sürekli kusan bir bebek ama 2 haftadır emmesi de kusması da azaldı. Hele son iki gündür çok ağlayınca meme veriyorum, dönüp bakmıyor bile. Tabi susmuyor da :)

Kızlar akşam uykusuna nasıl ve kaçta yatırıyorsunuz?
Ben nezamn uyutmak istesem yarım saat sonra gözler açık
10 da yatiyor 1.2 gibi emiyor sabahh 7 gibi bir daha emiyor
Bu arada ben 6. ayini beklemicem 5. ayinda ek gidaya gecicem.
kayisi koydum buzluga, kirmizi biber koyucam, halam bebe tarhanasi doktu torunu ve kizim icin baharatsiz.
Biraz hazirliklara basladim yani.
ozledik cnm .kizimda iyi agucuklar muhabettler ediyoruz onunla.benden Bska kimsede durmuyor.cok tatlilar amamasallah.
Guzel kilo vermissin benim.de 2 kilom kaldi ama 5 .6 kilo gitse.iyi olur.
Sut genetik gibi geliyir bana ama yemeksiz.sut.olmuyor
Kizlar yazilanlari yeni gordum.emin olun em art niyetli kotu kaynana bende ben esimin 2
Evliligiyim 10.yildir esimin ilk karısını anlatir bana etmedigimiz kavgalar kalmadi bu yuzden ama inatla devam ediyor
ne ayip huzurunuzu kaciriyor.allah sabir.versin

Herkese selamlar 1 haftadir misafirim vardi yatili .gittiler anca girdim.

Ek gidadan konusulmus bende bir ay sonra tadim yapmaya baslamak istiyorum aslinda en azindan yiyebilecegi bir meyvenin suyundan bir cay kaşıği gibi abartmadan sade anne sutu aliyor suan .tabi dr soracagim 3 ay kontrolune goturup menenjit asisini vurdurcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…