2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
hadi yaaa hiç duymadığım için ne biliyim napıyorlar ne ediyorlar :) püsürlü işlerrr hiç hoşlaşmadım doktor kontrolum olduğu gün giderim artık her dk izin alamam

evet izin meselelerine ben de ayarım, ama bu sabah serviste okudum, hamile çalışanların periydik kontrol günlerinde ücretli izin hakkı varmış bebişim.. her ay o gün izin alabiliyoruz çatır çatır.

Aile hekimindekiler benden bir de aşı kartı istedi. Öyle bir kartım var mı büyüklere aşı kartı veriyorlar mıydı hiçbir fikrim yok

evet izin meselelerine ben de ayarım, ama bu sabah serviste okudum, hamile çalışanların periydik kontrol günlerinde ücretli izin hakkı varmış bebişim.. her ay o gün izin alabiliyoruz çatır çatır.
GEL DE BUNU BENİM PATRON'A ANLAT GEL BEKLİYORUM SENİ

Bugünde raporluyum ben disari cikarsam rapor bosa gidecek gibi hissediyorum esimde gelirim ögleden sonra dedi onu vazgecirmeye calisiyorum simdi

10 ay mıııı nasıl yani daha az değil mi? bana da anlatıyosun hemen.

Bugünde raporluyum ben disari cikarsam rapor bosa gidecek gibi hissediyorum esimde gelirim ögleden sonra dedi onu vazgecirmeye calisiyorum simdi

a hazır evdesin ve kendini iyi hissediyosan uğrasana aradan çıkmış olur, hem orada kalp dinleme cihazı varmış, ebe bana anlattı, istediğinde gelirsen kalp atışını dinletirim dedi. ilk kez bir ebe ile tanıştım ama pek sevdim kadını :)

Canım ben de çok araştırdım dün gece. Gruplara falan da yazdım. Hatta en son biri bana bir makale yolladı. Dur sana da yollayayım. İngilizcen varsa bakarsın. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK279105/
Araştırmaya da devam ediyorum. Bugün randevumuz 15:00da. Öğrenince mutlaka sana da haber vericem. Ben emzirmeyi çok çok istiyorum. Gruplara baktıkça hevesim daha da arttı hatta. 3 tane çocuğu bir arada emziren anneler bile var. Ben de oğlumu senin gibi içgüdülerimle büyüttüm ve şu ana kadar bana çok iyi yol gösterdiler. Şimdi de İçgüdülerim emzirmem gerektiğini söylüyor. Bakalım, bugün emzirme uzmanı ne diyecek. Kendisi bu konuda gerçek bir uzman. Aynı zamanda akademisyen. Hatta benim oğlumda dil dudak bağı sorunu vardı ve bunu sadece o farkedebildi. Bu işi çözerse o çözer gibi geliyor bana.

10 ay mıııı nasıl yani daha az değil mi? bana da anlatıyosun hemen.
muhasebeciye sordum. 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz çalışmama hakkımız varmış. 4 ay çalışma yok ama sonra ki 10 ay'a kadar ne zaman istersen başlayabiliyorsun dedi.

ücretli çalıştığın 4 ay'ın ücretini de devlet 4 ay bittikten sonra veriyormuş

Ben iki bucukta evde oluyorum zaten. Her gün gidebilirim onun icin bugunu öldürmeyim dedim ama gideyim bari belki dinletir kalbini

Hakikaten bizim de olsun yav

ya şu tablo olayı world'de yapıp fotoğraf ekleme alanında paylaşılıp yapılsa olmaz mı
nasıl yapılıyor bilmiyorum ama herkes istiyorsa bi fikirleşme yapabiliriz

Günaydın canım. Bende de iki damla kahverengi akıntı olmuştu. Dr böyle durumlarda haber ver dedi. Sen de iyi yapmışsın dra gitmekle. Birazcık evhamdan zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…