2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar saglik ocagina gittiniz mi. Ne zamana kadar gitmek lazim. Yeniyiz daha yapacak biseyleri var mi acaba hemen

Bugün mayhoşum..
karnımda inceden ağrı (ki 2 aydır geçmiyor mübarek),bu da yetmezmiş gibi 1 haftadır peydahlanan vajinal ince bir sancı (allahtan doktorum korkma çok normal rahim büyüyecek bu hafta dedi)
inceden bir mide bulantısı
ama neşem yerinde mi? çok şükür.. içimde bir mucize var.
mucizelerimizi allah bize bağışlasın :KK200:
Regl dönemi oluncada ağrılar oluyor

Kizlar saglik ocagina gittiniz mi. Ne zamana kadar gitmek lazim. Yeniyiz daha yapacak biseyleri var mi acaba hemen

Beni kendileri arayıp çağırdılar,kilo ve tansiyon ölçümü yaptılar, tahliller yaptılar,gebelik ile ilgili güzel güzel bilgiler verdiler,aralıkta gidip aşı olmam gerektiğini söylediler, birbirimize şans dileyip ayrıldık :rolleyes:

Beni kendileri arayıp çağırdılar,kilo ve tansiyon ölçümü yaptılar, tahliller yaptılar,gebelik ile ilgili güzel güzel bilgiler verdiler,aralıkta gidip aşı olmam gerektiğini söylediler, birbirimize şans dileyip ayrıldık :rolleyes:
Araliga kadar bisey yok o zaman, erteleyebilirim biraz daha dimi 😄 tahliller hastanede yapildi zaten hepsi elimde veririm onlari

ben daha bildirmedim, zorunlu mu acaba

ben daha bildirmedim, zorunlu mu acaba

bende bildirmedim kız onlar düştü bebeğimin peşine.. korktum bir de ve kadına dedim ki ben kimseye hamile olduğumu söylemedim ki siz nereden biliyorsunuz? cahillik zor :rolleyes: yemin ederim kadın benim hakkımda sosyal sigortalar kurumuna bu kadın anne olamaz diye rapor vermiş olabilir :işsiz::rolleyes:

bende bildirmedim kız onlar düştü bebeğimin peşine.. korktum bir de ve kadına dedim ki ben kimseye hamile olduğumu söylemedim ki siz nereden biliyorsunuz? cahillik zor :rolleyes: yemin ederim kadın benim hakkımda sosyal sigortalar kurumuna bu kadın anne olamaz diye rapor vermiş olabilir :işsiz::rolleyes:
benim bebeğimin neden peşine düşmediler bunlar :KK11::rolleyes::rolleyes:

Araliga kadar bisey yok o zaman, erteleyebilirim biraz daha dimi 😄 tahliller hastanede yapildi zaten hepsi elimde veririm onlari

ama bence gidin bildirin, onların da belli prosedürleri varsa devlet işi bu yarın öbür gün bebekle ilgili aşı vs olduğunda bizlere zorluk çıkartmasınlar.. helllooooooo ebeeee ben gebeyimm diye salın şöyle gidip :rolleyes:

illa gitmek mi lazım acaba arasak bilgi versek çok uzak benim sağlık ocağı bana ters yaaa pöfidik:işsiz:

tövbe yarabbim, yok canım sen faks çek, tüm birimlerin dikkatine, hemen tüm fbi ve cia ekipleri devreye girsin hamileyim dersin.. kızım yazıp çiziyorlar kayıt açıyorlar, eşinle ve seninle ilgili bir sürü soru soruyorlar, kan uyuşmazlığı vs bilgisi veriliyor,40 dk falan kaldım ben gittiğimde.

tövbe yarabbim, yok canım sen faks çek, tüm birimlerin dikkatine, hemen tüm fbi ve cia ekipleri devreye girsin hamileyim dersin.. kızım yazıp çiziyorlar kayıt açıyorlar, eşinle ve seninle ilgili bir sürü soru soruyorlar, kan uyuşmazlığı vs bilgisi veriliyor,40 dk falan kaldım ben gittiğimde.
hadi yaaa hiç duymadığım için ne biliyim napıyorlar ne ediyorlar :) püsürlü işlerrr hiç hoşlaşmadım doktor kontrolum olduğu gün giderim artık her dk izin alamam :mad:

X