Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sene erkek senesi diyorlar ztnBelki zamanla bende hissederim su ara cevremde heep erkek dogurdular kiz imkansiz gibi geliyo
Regl dönemi oluncada ağrılar oluyorBugün mayhoşum..
karnımda inceden ağrı (ki 2 aydır geçmiyor mübarek),bu da yetmezmiş gibi 1 haftadır peydahlanan vajinal ince bir sancı (allahtan doktorum korkma çok normal rahim büyüyecek bu hafta dedi)
inceden bir mide bulantısı
ama neşem yerinde mi? çok şükür.. içimde bir mucize var.
mucizelerimizi allah bize bağışlasın
Kizlar saglik ocagina gittiniz mi. Ne zamana kadar gitmek lazim. Yeniyiz daha yapacak biseyleri var mi acaba hemen
Regl dönemi oluncada ağrılar oluyor
Araliga kadar bisey yok o zaman, erteleyebilirim biraz daha dimi tahliller hastanede yapildi zaten hepsi elimde veririm onlariBeni kendileri arayıp çağırdılar,kilo ve tansiyon ölçümü yaptılar, tahliller yaptılar,gebelik ile ilgili güzel güzel bilgiler verdiler,aralıkta gidip aşı olmam gerektiğini söylediler, birbirimize şans dileyip ayrıldık
ben daha bildirmedim, zorunlu mu acabaBeni kendileri arayıp çağırdılar,kilo ve tansiyon ölçümü yaptılar, tahliller yaptılar,gebelik ile ilgili güzel güzel bilgiler verdiler,aralıkta gidip aşı olmam gerektiğini söylediler, birbirimize şans dileyip ayrıldık
gitmedim bildirmedim deKizlar saglik ocagina gittiniz mi. Ne zamana kadar gitmek lazim. Yeniyiz daha yapacak biseyleri var mi acaba hemen
ben daha bildirmedim, zorunlu mu acaba
benim bebeğimin neden peşine düşmediler bunlarbende bildirmedim kız onlar düştü bebeğimin peşine.. korktum bir de ve kadına dedim ki ben kimseye hamile olduğumu söylemedim ki siz nereden biliyorsunuz? cahillik zor yemin ederim kadın benim hakkımda sosyal sigortalar kurumuna bu kadın anne olamaz diye rapor vermiş olabilir
benim bebeğimin neden peşine düşmediler bunlar
Araliga kadar bisey yok o zaman, erteleyebilirim biraz daha dimi tahliller hastanede yapildi zaten hepsi elimde veririm onlari
Asıları falan onlar takip edecekler gitmek gerekiyo. Ama varmis daha acelemiz yokgitmedim bildirmedim de
illa gitmek mi lazım acaba arasak bilgi versek çok uzak benim sağlık ocağı bana ters yaaa pöfidikebe teyze bana sistemden otomatik olarak bize bilgi geliyor, hastaneniz halk sağlığı mıdır nedir oraya bilgi vermiş dedi.
illa gitmek mi lazım acaba arasak bilgi versek çok uzak benim sağlık ocağı bana ters yaaa pöfidik
çalışan insanlara yük bu gitmeler ya. neyse daha varsa bildiririzAsıları falan onlar takip edecekler gitmek gerekiyo. Ama varmis daha acelemiz yok
,kızım bebelerimize beleş süt verecekler sütt ahahahahaçalışan insanlara yük bu gitmeler ya. neyse daha varsa bildiririz
Beni niye uyutmuyor ki acaba. Gece kaç kez uyanıyorum hemen de geri uyuyamıyorum.Doktorum uyardı zaten çok uyutur dedi ama bukadar beklemiyordum ne zamana kadar kullanıcaz acaba kontrol de sorucam
hadi yaaa hiç duymadığım için ne biliyim napıyorlar ne ediyorlar :) püsürlü işlerrr hiç hoşlaşmadım doktor kontrolum olduğu gün giderim artık her dk izin alamamtövbe yarabbim, yok canım sen faks çek, tüm birimlerin dikkatine, hemen tüm fbi ve cia ekipleri devreye girsin hamileyim dersin.. kızım yazıp çiziyorlar kayıt açıyorlar, eşinle ve seninle ilgili bir sürü soru soruyorlar, kan uyuşmazlığı vs bilgisi veriliyor,40 dk falan kaldım ben gittiğimde.
200 TELE SÜT,kızım bebelerimize beleş süt verecekler sütt ahahahaha