2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de ilk kez duyuyorum. Emzirme gruplarında da danıştım. Herkes ilk kez duyuyor. İnsanın içine şüphe düşmesi bile yetiyor böyle durumlarda. Çok canım sıkkın. Dilerim yarın güzel haberler alırım bu konuda. Paylaşacağım merak etme.
Kuzu ben senin mesajından sonra tekrar tekrar okudum tandem emzirmeyi ve tecrübelerini yazanları olumsuz bir şey okumadım. sen neler ile döneceksin bakalım ama ben inanıyorum ve geleneksel toplumlarda yıllarca hep emzirildi çocuklar. bilgi artı içgüdü ile oğlumu yetiştirirken çok rahat ettim bu nedenle annelikte içgüdülerime çok güveniyorum iyi olacak hissediyorum.

Günaydın hanımlar, akşam az yediğim için sabah aç uyandım ve aç olunca çok öğürüyorum yaa. şimdi az az bir şeyler yedim ama bulantım geçmedi :KK43:

Hanımlar diğer gruplarda olduğu gibi annelerin bilgi tablosu yok değil mi burada, ben sonradan dahil olduğum için ve benim gibi olanlar için yapsak mı? Misal tgb34 yaş 34 Çanakkale 2 çocuk.. baya bilgi veriyor kullanıcılar hakkında bu bilgiler

Hanımlar diğer gruplarda olduğu gibi annelerin bilgi tablosu yok değil mi burada, ben sonradan dahil olduğum için ve benim gibi olanlar için yapsak mı? Misal tgb34 yaş 34 Çanakkale 2 çocuk.. baya bilgi veriyor kullanıcılar hakkında bu bilgiler
Yok canım konu sahibinden rica ettik ama vaktim yok dedi. Tablosuz grubuz biz 😺

Kızlar yaa ben dün gece çok güzel bir rüya gördüm 😍 hala etkisi altındayım çooookkkk güzel bemmmbeyaz tenli masmavi gözlü hokka burunlu bir kız çocuğu doğurmuşum ama hiç ağrım falan yok. Alıp kucağıma emziriyordum. Eşimle hayran hayran izliyorduk... nasıl güzel uyandım bu sabah 🤗 var mı cinsiyeti rüyasında gören?
Ne güzel ya bende görmek istiyorum 😍 hissediyomusun peki kiz olacagini. Anneler hisseder derlerya. Bende hic his yok 😕

Aynen 3. Haftada hamile oldugumu ogrendim epi topu 3 kez beta bakildi 6+0 m suan bnmde troitlerim hafif yuksek dusuk riski yapiyormus yatiyorum :KK1:
Sanırım ondan dogru duzgun istatistik bulamadim:) bana bi doktor yaptirmana gerek yok dedi. Bi baskasi 2 gune 1 baktir dedi. Kimyasal düşük yasadigim icin takip ettim. Yarin kismetse muayene ye gidicem. Sizlerede cok gecmis olsun. Insallah bebisleriniz sımsıkı tutunur. Düşük riski ne zaman ortadan kalkıyor peki

Kızlar yaa ben dün gece çok güzel bir rüya gördüm 😍 hala etkisi altındayım çooookkkk güzel bemmmbeyaz tenli masmavi gözlü hokka burunlu bir kız çocuğu doğurmuşum ama hiç ağrım falan yok. Alıp kucağıma emziriyordum. Eşimle hayran hayran izliyorduk... nasıl güzel uyandım bu sabah 🤗 var mı cinsiyeti rüyasında gören?
Ne güzel rüya öyle maşallah. Oğlumda rüyamda görüp test yapmıştım ve hep rüyamda erkek bebek gördüm. Bakalım bunda henüz bir şey görmüyorum.

Günaydınlar herkese. Önceki gün hafif kahverengi akintim oldu. Bi kaç gündür de mide bulantim gecti diye endişelendim. Doktora gittik neyse ki her şey yolunda çok şükür. Her gebelik farklıymış demek ki. Öncekinde ilk 3 ay midem çok bulanmıştı. Bu sefer çok az oldu gecti. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz ınsallah bebislerimize ❤

X