2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kızlarrr
Kasım Aralık ayı gibi tüp bebek yaptıralım derken bu ay hamile olduğumu öğrendim. :halay::halay::halay:
Rabbimin resmen hediyesi oldu bize eşimin dostumun bizim dualarımız kabul oldu.
Sat 21 Ağustos

20.09.2019 bhcg 65.3
22.09.2019 bhcg 276.6
24.09.2019 bhcg 679.5

Benide alın aranıza:KK50: bende hamişim :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK49::KK49:
Ya hayranım böyle tüp yaptıracakken hop süpriz hamile kalanlara 🥰 maşallah maşallah

sanırım ki idrar yolu enfeksiyonum var, tahlil sonuçlarıma baktım şimdi anladığım kadarıyla mikroplanmışım. doktora gönderdim bakalım ne dicek :işsiz:
bende de var keyfimi kaçırıyo. ama doktor bişey demedi tahlile nedense idrar kültürü temiz çıktı diye belki de:KK35:

Endişeli deli bir insan oldum son bir haftadır..
Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
Azcık karın krampından sonra helaya koşanlar burda mı????

Bizimde yarın doktor kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyabiliriz ve inşallah sağlıklıdır herşey yolundadir🙏
Hepimiz sağlıcakla minnoşlarimizi kucağımiza alalım insallah🙏
İnşallah canım herşey gönlünce olur. Benimde yarın randevum var inşallah bı sorun çıkmaz.Rabbim herkese nasip etsin. Olanlarda sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🏻🙏🤲

Canım merhaba bende aynı senin durumundayım daha önce bir kayıp yaşadığım için şimdiki hamileliğime de vesvese yapıp duruyorum bugün 6hafta +0 günlük 7. Haftaya giriyoruz ama herhangi bir belirti yok bu yüzden her gün acaba kalbi atıyotmu acaba bir sıkıntı oldumu diye düşünmeden edemiyorum resmen sevincimi yaşıyamıyprum ve doktor kontrolüm cumartesi nasıl aşacağım bilmiyorum
Bende aynıyım hiç bı şeyim yok sadece arada kasik ağrısı ilk gebeliğim ve muane yarın bı zaman geçse

X