- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
Proges'tan kullanıyorum
tamam telaş etme, çalışıyorsan eve git çalışmıyorsan da tüm gün uzan lütfen. dualarım seninle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Proges'tan kullanıyorum
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Ama kalbi durursa belirti olmaz yaziyoTabi ki vesvese! Vücudun bebeğe alıştıkça belirtiler giderek azalacak tabi ki... Ağrın, kanaman ve olmadıkça için ferah olsun. Bu günlerin tadını çıkar
Çok teşekkür ederim okuldayım eve geçmek için ugrasacamtamam telaş etme, çalışıyorsan eve git çalışmıyorsan da tüm gün uzan lütfen. dualarım seninle.
Kendini yiyip bitirince iyi olacak mı peki? Yapma böyle nolur. Eğer için hiç rahat etmiyorsa bir doktora git görün ama her gün de gidilmez tabi dimi?Ama kalbi durursa belirti olmaz yaziyo
Ultrason kagidinda yaziyo doktorun ne kadarlik gördügü. Tahmini dogum tarihi falan oraya bi baksana canim. Gec döllenmedir belki dedigin gibi 6+4 görünebilirdi benim 7+1de bebekte kalpte vardiben de bu gün kontrole gittim, karından usg de kese göründü, dr 8 mm dedi.
kaç haftalık oluyor acaba bu işlerden anlayan var mı SAT'a göre hsaplayınca 6+4 oluyor ama o zaman bebeği de görürdük di mi? kafamda deli sorular
Ultrason kagidinda yaziyo doktorun ne kadarlik gördügü. Tahmini dogum tarihi falan oraya bi baksana canim. Gec döllenmedir belki dedigin gibi 6+4 görünebilirdi benim 7+1de bebekte kalpte vardi
EDD yaziyo canim benim 3 kagittada var hep biraz öne geliyo tarih cok seviniyorum bebegim hizli büyüyo heralde diye düsünüyorum.şu tahmini doğum tarihi bir bende yazmıyor he, bak dün gene sorucaktım gene unuttum, bende neden yok yaaa..
EDD yaziyo canim benim 3 kagittada var hep biraz öne geliyo tarih cok seviniyorum bebegim hizli büyüyo heralde diye düsünüyorum.
Aynen oyle yapayim canim resmen gece hic uyumadimKendini yiyip bitirince iyi olacak mı peki? Yapma böyle nolur. Eğer için hiç rahat etmiyorsa bir doktora git görün ama her gün de gidilmez tabi dimi?
Bence aklını başka şeylere vermeye çalış, uğraş bul kendine olur mu?
Bende de yok gerci bana sat falan da sormamisti. Belki yolk kesesinden sonra belli oluyodur edd olayi. O bebegin gelisimi hakkinda bilgi veriyomus ya bekleyim yine yineeyok anam o edd bende, ön göremiyorlar heralde
Bende de yok gerci bana sat falan da sormamisti. Belki yolk kesesinden sonra belli oluyodur edd olayi. O bebegin gelisimi hakkinda bilgi veriyomus ya bekleyim yine yinee
Azicik icimizde tutup başağa zorlasakmi acabayada cihaz ile ilgili çünkü ben 8+2 yim daha dün doktordaydım, elhamdulillah büyüdü epey, ama öyle bir ifade yok. amaaaaaannn sağlıkla doğsunlar da günü fark etmez, nasılsa her türlü kuduruk bir Boğa doğurucaz..
Merhaba benimde...Merhabaa sat 9 ağustos tahmini doğum tarihi 15 mayıs ilk çocuk
Kızlar hcg’de 2 günde tam 2 katı artış varsa dış gebelik söz konusu değil diyebilir miyiz
Azicik icimizde tutup başağa zorlasakmi acaba