2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yani bende şaşırdım, tsh yüksekliğinin bebeğe olumsuz etkisi yokmuş, ama hamilelikte tsh hormonu yükselirmiş belki o yüzden vermiştir
Hamilelikten once baslatmisti canim, pazartesi randevum var tekrar sorucam doktoruma
Cok gecmis olsun, nihayet sevindirici bir haber... bu hafta ev isi falan hicbir sey yapmadan dinlen sadece. Bol bol kendine ve bebegine oku, Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.

Çok sağol canım

Ben de 6+5’te gördüm bugün. Karnımdan ultrasonla görüldü hem de kocaman göbeğime rağmen.

Teşekkürler canım iyi niyetin için ama ben çok araştırdım tandem emzirmeyi ve Allah bir bebeğin rızkını diğeri için kesmez diye inanıyorum. Her zaman kendime dikkat edip iyi beslendim oğlumda yaşıtlarına göre sağlıklı iri bir bebek olarak doğdu hala da öyle. Zaten çok aZ emiyor ve bu kez ek vitamin alıyorum yalnızca folik asit değil. Psikolojik olarak da memeden kesmek aşamalı olmalı birden olursa travma sebebi.

prognynex iğne canım geçen hafta rahim de hafif kanama gördü doktorum bu iğneyi yaptırıyorum hergün. Gün de 3 kere de progestn kullanıyorum
Progesteron için nar suyu da mükemmel ek olarak bilginiz olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

İyi geceler bende bu gün öğrendim ilk oğluma tüp bebek tedavisiyle kavusmustum 4 yıl sonra spontan bı şekilde çift çizgiyi gördüm bu gün heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Kizlar icime durup dururken korku kusku girdi. Bebegimin kalbi atmaya devam ediyo mu acaba diye. Hicbir belirtim yoktu ama sanki goguslerim sondu gibi geliyo ki goguslerim sanki sismemisti ve hassasiyet yoktu bile normalde. Bi de sanki kalbime bi bosluk geldi. Vesvese midir

Merhaba hayırlı olsun herkese 2saat önce kan tahlili ne baktım 3054 u gördüm açıkçası istiyor ama beklemiyordum bugün adet olamadığım için doktora gittim zaten pko var . Söktürücü verdi. Bende gebelik görmediniz dimi ilacı kullanicam dedim şüphen varsa test yapayım dedi. Ve yaptı sonuç 3054 . Ama en son adetim 22temmuz . Hamilelik belirtisi olarak yada şöyle diyim bendeki değişiklik inanılmaz göğüs sizlamasi ve uçlarında . Ve kasıklarıma ara sıra giren adet ağrıları çok şaşkınim . İlk hamileliğimde çok güzel bir grupdaydim. İnşallah bu grupda güzel mutlu günlerimiz olur

Tabi ki vesvese! Vücudun bebeğe alıştıkça belirtiler giderek azalacak tabi ki... Ağrın, kanaman ve olmadıkça için ferah olsun. Bu günlerin tadını çıkar

günaydın gençler ve kendini her daim genç hissedenler..
güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
önce kendinize sonra da bebelerinize sevgi şefkat aşk hissettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…