Hamilelikten once baslatmisti canim, pazartesi randevum var tekrar sorucam doktorumaYani bende şaşırdım, tsh yüksekliğinin bebeğe olumsuz etkisi yokmuş, ama hamilelikte tsh hormonu yükselirmiş belki o yüzden vermiştir
Cok gecmis olsun, nihayet sevindirici bir haber... bu hafta ev isi falan hicbir sey yapmadan dinlen sadece. Bol bol kendine ve bebegine oku, Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.Kızlar doktordan çıktım durum güncellemesi yapayım dedim. Doktor zaten Konya’da bilinen bi Prof. Sağolsun bizi biraz rahatlattı. İlk gebelik olunca cahillik +korku bizi mahvetti bugün. Evet düşük riskin var ama %50 den fazla düşmeme ihtimali de var. Devletteki doktor ilaç bile vermemişti. Resmen düşür gel der gibi. Bu ilaç verdi. Pazartesi günü gel kalp atışı duymamız lazım dedi. Senin için Pazartesi gününe kadar kritik dedi. Evden çıkma bi hafta çok yorulma dedi. İnşallah Pazartesi günü bizim için çok güzel bi gün olur. Merak eden herkese çok teşekkürler
Çok sağol canımHamilelikten once baslatmisti canim, pazartesi randevum var tekrar sorucam doktoruma
Cok gecmis olsun, nihayet sevindirici bir haber... bu hafta ev isi falan hicbir sey yapmadan dinlen sadece. Bol bol kendine ve bebegine oku, Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.
prognynex iğne canım geçen hafta rahim de hafif kanama gördü doktorum bu iğneyi yaptırıyorum hergün. Gün de 3 kere de progestn kullanıyorumİğneyi nasıl kullanıyorsun cnm
Canım benim sen adete 6 gün varken 19 çıkmıştı içini ferah tut yükselir inşallahkızlar, ilk hcg değeri benim gibi 10 çıkan yok mu? yükseliş gödünüz mü? 4 gün var adetime
Ben gördüm canım ama vajinal ultrasonla bakıldıArkadaşlar 6+4 de gidip kalp atışını ya da bebeği gören var mı
Teşekkürler canım iyi niyetin için ama ben çok araştırdım tandem emzirmeyi ve Allah bir bebeğin rızkını diğeri için kesmez diye inanıyorum. Her zaman kendime dikkat edip iyi beslendim oğlumda yaşıtlarına göre sağlıklı iri bir bebek olarak doğdu hala da öyle. Zaten çok aZ emiyor ve bu kez ek vitamin alıyorum yalnızca folik asit değil. Psikolojik olarak da memeden kesmek aşamalı olmalı birden olursa travma sebebi.Emzirmek güzel ve kutsat birşey o duyguyu yaşamadim çocugun için artılarını bilemem ama ikinciye hamilesin zaten vücuttaki kalsiyumu emen ve vücudu tüketen birşey hamilelik artı sen diğer bebeğinide başlıyorsun vucudunu iyice yoruyorsun
Bunlarin acisi ilerki yaşlarda kemik erimesine olarak donmesin canım sana neolur kendine dikkat et sen çocuklarına daha çok lazımsın
Komsumuz 50 yaşından sonra kemik erimesi ve dis hastalıkları yaşıyor ve doktorlar peş peşe 3 gebeliğini bağlıyor ( lütfen beni yanlış anlama )
Progesteron için nar suyu da mükemmel ek olarak bilginiz olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsınprognynex iğne canım geçen hafta rahim de hafif kanama gördü doktorum bu iğneyi yaptırıyorum hergün. Gün de 3 kere de progestn kullanıyorum
Aa bunu bilmiyordum teşekkür ederim canım tavsiyen icinProgesteron için nar suyu da mükemmel ek olarak bilginiz olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Tabi ki vesvese! Vücudun bebeğe alıştıkça belirtiler giderek azalacak tabi ki... Ağrın, kanaman ve olmadıkça için ferah olsun. Bu günlerin tadını çıkarKizlar icime durup dururken korku kusku girdi. Bebegimin kalbi atmaya devam ediyo mu acaba diye. Hicbir belirtim yoktu ama sanki goguslerim sondu gibi geliyo ki goguslerim sanki sismemisti ve hassasiyet yoktu bile normalde. Bi de sanki kalbime bi bosluk geldi. Vesvese midir
Amin canım inşallahAa bunu bilmiyordum teşekkür ederim canım tavsiyen icinrabbim hepimize meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar 6+2 yim biraz önce kahve lekelenmem olduğunu gördüm normal mi korktum
Proges'tan kullanıyorumgünaydın,korkma. progestan alman iyi gelecektir,ama lütfen iletişim kuruyorsan doktorunla görüş. ben de sadece 1 gün yaşadım 2 kez ilaç aldım geçti çok şükür.