İyi beslenme ve gerekli vitaminlerle rahatça halledilecek bir iş bence de. Ama göğüslerin hassas olduğu şu dönemlerde emzirmek baya acılı oluyorTeşekkürler canım, oğlum 16 aylık hep iki yaşa kadar emzirmek istedim. Doktorlar çok sıcak bakmasa da zararı olduğuna dair bir araştırma yok sadece anne kendine dikkat etmeli bu yüzden ek vitaminimi alıyorum. Çalıştığım ve biberon kabul etmediği için akşamları emiyor zaten bu nedenle kendi bırakana kadar emzireceğim inşallah.
Bi sorun gözükmüyor ama takip edicez dedi. Herhangi bir kanama alanı da yok neden böyle oluyor anlayamadık. Bugün genetik test için kan verdim bir haftaya çıkarmış ona göre kan sulandırıcı iğneye başlicaz dedi. Kanamam hala devam ediyo yatıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayımKanaman için ne dedi cnm
Bende cumartesi kontrole gittim 8 mm dedi sat a göre 5+2 deydim :) sadece kese gördük kalp atışı ve bebek için 10 gün sonra gel dediben de bu gün kontrole gittim, karından usg de kese göründü, dr 8 mm dedi.
kaç haftalık oluyor acaba bu işlerden anlayan var mıSAT'a göre hsaplayınca 6+4 oluyor ama o zaman bebeği de görürdük di mi? kafamda deli sorular
Allah kolaylik versin. Saglikla al kucagina. Bol bol dinlen ve stres yapma gecmis olsunİyi akşamlar, beni 4.5 sonuçla Euthyrox 25e başlattılar. Daha önce 50 kullanmıştım. Bir ay sonra tekrar tahlil yaptırmamı söylediler. Bugün bebek ve kalp atışı görüldü ama doktorum çok daha çok küçük acele etme dedi ve dinletmedi. Kanama alanı gördü. İğne başladık, bir hafta da rapor verdi. Zorlu bir süreç bekliyor beni. Hayatımda da bazı olumsuzluklar baş gösterdi çok stresliyim. Bana dua eder misiniz?
Yani bende şaşırdım, tsh yüksekliğinin bebeğe olumsuz etkisi yokmuş, ama hamilelikte tsh hormonu yükselirmiş belki o yüzden vermiştirEvet o verdi ve 3aydir kullaniyorum sonrasinda bir daha bakmadi. Pazartesi gunu randevum var sonucumla gittigimde konusucam. Bana da tuhaf geliyor cunku
Inşallah güzel haberler alırsınız lütfen dikkat edin kendinize Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar doktordan çıktım durum güncellemesi yapayım dedim. Doktor zaten Konya’da bilinen bi Prof. Sağolsun bizi biraz rahatlattı. İlk gebelik olunca cahillik +korku bizi mahvetti bugün. Evet düşük riskin var ama %50 den fazla düşmeme ihtimali de var. Devletteki doktor ilaç bile vermemişti. Resmen düşür gel der gibi. Bu ilaç verdi. Pazartesi günü gel kalp atışı duymamız lazım dedi. Senin için Pazartesi gününe kadar kritik dedi. Evden çıkma bi hafta çok yorulma dedi. İnşallah Pazartesi günü bizim için çok güzel bi gün olur. Merak eden herkese çok teşekkürler
İnşallah canım çok sağolInşallah güzel haberler alırsınız lütfen dikkat edin kendinize Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bozdun walla. Bebisime de torununuz mu derler artik31 ben abla demiyim ozaman bozma moralini
Özür dilerim gerçekten kötü niyetle söylemedimBozdun walla. Bebisime de torununuz mu derler artik
Aşkolsun şaka yapıyorum. Takilsaydim bu konuya ikinciyi istiyerek yapmazdimÖzür dilerim gerçekten kötü niyetle söylemedim
Canım geçmiş olsun hayırdır ben kaçırdım ne oldu kanaman mı var?Kızlar doktordan çıktım durum güncellemesi yapayım dedim. Doktor zaten Konya’da bilinen bi Prof. Sağolsun bizi biraz rahatlattı. İlk gebelik olunca cahillik +korku bizi mahvetti bugün. Evet düşük riskin var ama %50 den fazla düşmeme ihtimali de var. Devletteki doktor ilaç bile vermemişti. Resmen düşür gel der gibi. Bu ilaç verdi. Pazartesi günü gel kalp atışı duymamız lazım dedi. Senin için Pazartesi gününe kadar kritik dedi. Evden çıkma bi hafta çok yorulma dedi. İnşallah Pazartesi günü bizim için çok güzel bi gün olur. Merak eden herkese çok teşekkürler
Bilmeden kırmak üzmem istememAşkolsun şaka yapıyorum. Takilsaydim bu konuya ikinciyi istiyerek yapmazdim
Yok canım kanamam yok ama kese düzgün değilmiş sabah gitttiğim kesin düşük bekliyorum demişti ama bu o kadar ümitsiz değildi.Canım geçmiş olsun hayırdır ben kaçırdım ne oldu kanaman mı var?
Kime gittin canım hangi doktora?Yok canım kanamam yok ama kese düzgün değilmiş sabah gitttiğim kesin düşük bekliyorum demişti ama bu o kadar ümitsiz değildi.
Ali Acar a gittimKime gittin canım hangi doktora?