2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İyi beslenme ve gerekli vitaminlerle rahatça halledilecek bir iş bence de. Ama göğüslerin hassas olduğu şu dönemlerde emzirmek baya acılı oluyor

Kanaman için ne dedi cnm
Bi sorun gözükmüyor ama takip edicez dedi. Herhangi bir kanama alanı da yok neden böyle oluyor anlayamadık. Bugün genetik test için kan verdim bir haftaya çıkarmış ona göre kan sulandırıcı iğneye başlicaz dedi. Kanamam hala devam ediyo yatıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Merhabalar bende mayıs annesiyim. Sat 22 agustos. Cumartesi akşam kan testim 1047 çıktı. Kese için ne zaman gitmeliyim bilemedim. Allah hepimizin kucagına almasını nasip etsin inşallah

Bende cumartesi kontrole gittim 8 mm dedi sat a göre 5+2 deydim :) sadece kese gördük kalp atışı ve bebek için 10 gün sonra gel dedi

Arkadaslar benimde ilk gebeligim SAT'A gore 5+6 yim. Motor biniyoruz dun biraz usutmusum galiba sabah mide bulantisi bogaz agrisiyla kalktim saglik ocagina gittim faranjiti baslarken yakaladik doktor antibiyotik ve ates dusurucu bide mide bulantisi hapi verdi. Doktoruma sordum kullanabilirmiyim diye kullan dedi. Simdi bu mide bulantisi hamilelikten mi yoksa hastaliktan mi bilmiyorum. Cok kotu bisey ya Allahim hepimizi mide bulantilarindan korusunn

Allah kolaylik versin. Saglikla al kucagina. Bol bol dinlen ve stres yapma gecmis olsun

Evet o verdi ve 3aydir kullaniyorum sonrasinda bir daha bakmadi. Pazartesi gunu randevum var sonucumla gittigimde konusucam. Bana da tuhaf geliyor cunku
Yani bende şaşırdım, tsh yüksekliğinin bebeğe olumsuz etkisi yokmuş, ama hamilelikte tsh hormonu yükselirmiş belki o yüzden vermiştir

Benim de sat 18 agustos. Carsamba ilk randevum var. 5+1 im şuanda. 36 aylik kızım var. Cin takviminde erkek görünüyor hayırlısı hepimiz için.

Kızlar doktordan çıktım durum güncellemesi yapayım dedim. Doktor zaten Konya’da bilinen bi Prof. Sağolsun bizi biraz rahatlattı. İlk gebelik olunca cahillik +korku bizi mahvetti bugün. Evet düşük riskin var ama %50 den fazla düşmeme ihtimali de var. Devletteki doktor ilaç bile vermemişti. Resmen düşür gel der gibi. Bu ilaç verdi. Pazartesi günü gel kalp atışı duymamız lazım dedi. Senin için Pazartesi gününe kadar kritik dedi. Evden çıkma bi hafta çok yorulma dedi. İnşallah Pazartesi günü bizim için çok güzel bi gün olur. Merak eden herkese çok teşekkürler

Inşallah güzel haberler alırsınız lütfen dikkat edin kendinize Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım geçmiş olsun hayırdır ben kaçırdım ne oldu kanaman mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…