2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Folik asit desteklemeniz lazım hapla, doktorunuz bahsetmedi mi

benim güzel geçti çok şükür darısı başına
Ohhhh şükürler olsun doktordan geldim Şimdilik herşey yolunda:) ben geç yumurtlamıştım yumurtlama günüme göre tam olması gereken günde çıktı ultrasonda. Kalp atışını da gördük. 2,5 hafta sonra çağırdı tekrar 11 ekime aldım randevumu offf nasıl beklenir o kadar zaman Sana ne zamana verdi bi daha randevu? Bir de 110-120 civarı dedi kalp atışına normal mi diye sordum normal dedi. Bir bilgin var mı kaç olması gerektiğine dair?
Kızlar merhaba benim bulantım ve ishalim var bebeğe bi zararı olur mu çok halsizim serumda aldım ama bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı
Ayy canım yaaa 2 hafta önce ben de öyle oldum salgın varmış. 3 gün geçmedi ishalim. İlk iki günde 1,5 kilo verdim. Acile gidip serum taktırmıştım 2 kere bebek de besinsiz kalmasın ben de halsiz kalmayayım diye. Sen de öyle yap bence. Çok geçmiş olsun

5.26 benim tsh euthyrox75’ kullanıyorum takipte tsh’ım bir sonraki gidişimde kan tahlilimle gidicem takip etmemiz lzm ddi kadın doğum doktorum Sizin normal bence. Kadın doğumcunuz mu verdi euthyrox’i?

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı ılsun sağlıklı gelsin ponçiklerimiz
SAT:19 agustos
Tahmini doğum tarihi 26 mayıs
Şehir Ankara

Bizimde yarın doktor kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyabiliriz ve inşallah sağlıklıdır herşey yolundadir
Hepimiz sağlıcakla minnoşlarimizi kucağımiza alalım insallah

5.26 benim tsh euthyrox75’ kullanıyorum takipte tsh’ım bir sonraki gidişimde kan tahlilimle gidicem takip etmemiz lzm ddi kadın doğum doktorum Sizin normal bence. Kadın doğumcunuz mu verdi euthyrox’i?
Evet o verdi ve 3aydir kullaniyorum sonrasinda bir daha bakmadi. Pazartesi gunu randevum var sonucumla gittigimde konusucam. Bana da tuhaf geliyor cunku

İyi akşamlar, beni 4.5 sonuçla Euthyrox 25e başlattılar. Daha önce 50 kullanmıştım. Bir ay sonra tekrar tahlil yaptırmamı söylediler. Bugün bebek ve kalp atışı görüldü ama doktorum çok daha çok küçük acele etme dedi ve dinletmedi. Kanama alanı gördü. İğne başladık, bir hafta da rapor verdi. Zorlu bir süreç bekliyor beni. Hayatımda da bazı olumsuzluklar baş gösterdi çok stresliyim. Bana dua eder misiniz?

anlıyorum canım ya ben bi de çalışıyorum evde olsam bende kurarım sanırım iş yerinde pek aklıma gelmiyo ama hala ara ara ağrım oluyo bende dış gebelik nasıl bilmiyorum ama ister istemez aklıma geliyo olabilir mi diye
inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
buraya katılan arkadaşımınki kimyasal çıktı malesef

Ben varım gerçi hepsi ilaç sayılmaz ama yutuyorsun işte. Sabahları devit, folbiol, b vitamini, balık yağı akşam enox iğne progeston fitil
İlaç içmeyi de hiç beceremem. Hep kusacak gibi oluyorum.
Aynen benimkiler de tebdir amaçlı. İki düşük olunca verdi. Sabredip kullanacağız artık.

Kızlar o pırpır dediğiniz şey gaz olmasın

ben de bu gün kontrole gittim, karından usg de kese göründü, dr 8 mm dedi.
kaç haftalık oluyor acaba bu işlerden anlayan var mı SAT'a göre hsaplayınca 6+4 oluyor ama o zaman bebeği de görürdük di mi? kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…