Folik asit desteklemeniz lazım hapla, doktorunuz bahsetmedi miben benn
hatta eşime dedim ki kalbi atmaya mı başladı acaba içim pır pır
hala düzenli olarak folik asite başlamadım, doğal yollarla almayı tercih ediyorum, 2 günde 1 alıyorum
kan testlerimi de henüz yaptıramadım, keseyi göreli 2 hafta olacak haftaiçi tekrar doktora gideceğim inşallah kalp atışını sağlıklı oluşunu görürüz
abisinden işten güçten uykudan bulantıdan vakit yok ki anacım
Kanaman için ne dedi cnmCanım ben bugün gittim kanamam hala devam ettiği için tüp bebek doktoruma gittim. 6+6 dayız bugün çok azıcık kalp atışını duyduk inşallah daha da güçlenir. 6+1 de keseyi görmüştük
Ohhhh şükürler olsun doktordan geldimbenim güzel geçti çok şükür darısı başına
Ayy canım yaaa 2 hafta önce ben de öyle oldum salgın varmış. 3 gün geçmedi ishalim. İlk iki günde 1,5 kilo verdim. Acile gidip serum taktırmıştım 2 kere bebek de besinsiz kalmasın ben de halsiz kalmayayım diye. Sen de öyle yap bence. Çok geçmiş olsunKızlar merhaba benim bulantım ve ishalim var bebeğe bi zararı olur mu çok halsizim serumda aldım ama bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı
5.26 benim tsh euthyrox75’ kullanıyorum takipte tsh’ım bir sonraki gidişimde kan tahlilimle gidicem takip etmemiz lzm ddi kadın doğum doktorum Sizin normal bence.Bu arada tiroid icin suan tsh ilaci kullanan arkadaslar size bir sorum olacak. Benim tsh degerim 2.85ken doktorum euthyrox 25 ilacina baslatti ama sonradan degerime bakmadi ben hamile kaldim hala devam ediyorum, suan tekrar bir genel test istedi arasinda tsh degeri de var. Simdi eger degerim dusuk cikarsa birakmali miyim? Bana gore bu tsh icin her ay kan verip degere bakilip ilaca gecilmeli? Zaten 2.5 olana kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum o kadar yuksek bir degerim yoktu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Doktordan çıkınca buraya tekrar yazarım. Kızlar gerçekten çok sağolun desteğiniz için
Muayene oldum ama doktorla konuşmak için bekliyorummerak ettim sizi nasılsınız?
Evet o verdi ve 3aydir kullaniyorum sonrasinda bir daha bakmadi. Pazartesi gunu randevum var sonucumla gittigimde konusucam. Bana da tuhaf geliyor cunku5.26 benim tsh euthyrox75’ kullanıyorum takipte tsh’ım bir sonraki gidişimde kan tahlilimle gidicem takip etmemiz lzm ddi kadın doğum doktorum Sizin normal bence.Kadın doğumcunuz mu verdi euthyrox’i?
deme öyle deme canım ya kötüyü çağırmaartık kendimi kesicem o dereceyim. halbuki bak keyfine demi, neden kötü şeyler düşünüyorsun. ahhhh Allah'ım sen koru..
anlıyorum canım ya ben bi de çalışıyorum evde olsam bende kurarım sanırım iş yerinde pek aklıma gelmiyo ama hala ara ara ağrım oluyo bende dış gebelik nasıl bilmiyorum ama ister istemez aklıma geliyo olabilir mi diyeGünaydınbende 2. Çocuğuma gebeyim. Her hamileliğin birbirinden farklı olacağını biliyorum, okudum, duydum ama işte kızımdaki belirtilerin çoğu olmadığı için, olan belirtilerde geçtiği için ister istemez insan bir endişeye düşüyor. Kafasında kuruyor da kuruyor. İyi düşünmeye çalışıyorum artık. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada bende ilk gebelikte tansiyondan muzdaribim inşallah yaşamayız o durumu yine
Kötü gebelik hikayesi geçirenleri okuyup okuyup kuruyorum napayımKızlarrrr napıyosunuz?
Okuma bacım sende derdin neKötü gebelik hikayesi geçirenleri okuyup okuyup kuruyorum napayım
Bütün gebeler aynı sanirimKötü gebelik hikayesi geçirenleri okuyup okuyup kuruyorum napayım
Ben varım gerçi hepsi ilaç sayılmaz ama yutuyorsun işte. Sabahları devit, folbiol, b vitamini, balık yağı akşam enox iğne progeston fitilHadi yaa benim de ilk yapılırken aciyor ama hemen geciyor biraz iyi bastirmak ve dinlenmek gerekiyor hemen kalkma yerinden. İgnelenmeye alistim galiba onu cok takmiyorum da kan sulandirici igne fena Allah onu vermesin :/ aranizda benim kadar ilac kullanan yok heraldesabah ac karina euthyrox, yemekten sonra coraspin, oğlen oksapar igne aksam folik asit, 3gunde bir proluton bu bebis gelsin bi guzel isiricam heryerinden
Aynen benimkiler de tebdir amaçlı. İki düşük olunca verdi. Sabredip kullanacağız artık.Evet aslinda benim kanamam yok düşük riskim de yok suan ama yine de 3gunde 1 proluton verdi. Her doktorun farkli bir yontemi var. Bana da acikcasi fazla geliyor bu kadar ilac ne bileyim,hatta bana prograf diye bi ilac daha verdi bağışıklık baskilayici vucut bebegi atmasin diye onu risk alip kullanmamaya basladim doktorum kullaniyorum zannediyor. Ben hic ilac kullanmama taraftariyim ondan sanirim imtihan oluyorum bu konuyla. Bu arada daha once bir dusugum oldu ondan bu kadar temkinli gidiyor da olabilir
Muayene oldum ama doktorla konuşmak için bekliyorum