2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hadi yaa benim de ilk yapılırken aciyor ama hemen geciyor biraz iyi bastirmak ve dinlenmek gerekiyor hemen kalkma yerinden. İgnelenmeye alistim galiba onu cok takmiyorum da kan sulandirici igne fena Allah onu vermesin :/ aranizda benim kadar ilac kullanan yok heralde 😅 sabah ac karina euthyrox, yemekten sonra coraspin, oğlen oksapar igne aksam folik asit, 3gunde bir proluton 🙄 bu bebis gelsin bi guzel isiricam heryerinden 🤪
Canım senin tüp bebek miydi?

Birde eşim ve annem dışında kimseye söylemediğim için içimde bomba var gibi herkeze söylemek anlatmak istiyorum :KK45: sizler kimlere söylediniz? kaçıncı haftadan sonra söylesek daha iyi olur? yakın çevrem için en azından kalp atışı diyorum ama erken mi?
Ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken söyledim sevinçten boş gebelikti 5 gün hastanede yattım maşallah herkes duymuş,konuştukça psikolojim bozuldu,şükür 2.de kalp atımını duydum ailelere söyledik,şimdi sadece kocam biliyo annem yanımda söylemedim netleşmeden,

Eklentiler

• CBB4192A-EFC7-47FF-889E-CF589580EDC4.jpeg
    CBB4192A-EFC7-47FF-889E-CF589580EDC4.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 41
Degil kuzum ama doktorum tup bebek uzmani ondan bu kadar onlem aliyor diye dusunuyorum
Evet canım ben de o yüzden sordum. Çünkü bunları tüp bebek yaptıran herkese veriyolar. Ben de geçen haftaya kadar kullanıyodum ama kanama olunca oksaparı da bıraktık. Oksapar da 3. Kutuya geçmiştim. Eutroux u zaten tiroidim düzensiz olduğu için kullanıyodum hala devam ediyorum. Progestanı da fitil olarak alıyorum trasfer öncesinden beri. Şimdi proluton depot haftada bir dedi ama benim kanamam baya fazla neden haftada bir dedi bilmiyorum 🙄

kızlar cinsiyet için tahminleriniz varmı yada şöyle olursa cinsiyeti bu olur diye kocakarı bilgileriniz :21::confused:
Ben çin, rus ve japon takvimine baktım kız çıkıyor. Hayırlısı 😬 çin takvimini kullananlar hamile kalınan ayı hesaplarken son adet tarihinin ilk gününe 14-18 gün ekleyip ona göre ayı belirlesinler. Yaş konusunda da ocak-şubat doğanlar 1, şubat sonrası doğanlar 2 ekliyor diye biliyorum 😁

evet hamilesin görünen o canım tebrik ederim seni..:KK9::spor: benim beta kaç bilmiyorum 9.haftama girdim belli bir haftadan sonra doktorlar istemiyor beta
Ay maşallah canım. Zaten 12. Haftadan sonra düşmeye baslıcak galiba hcg. Nasıl durumun peki nasıl gidiyo hamileliğin :)

Evet canım ben de o yüzden sordum. Çünkü bunları tüp bebek yaptıran herkese veriyolar. Ben de geçen haftaya kadar kullanıyodum ama kanama olunca oksaparı da bıraktık. Oksapar da 3. Kutuya geçmiştim. Eutroux u zaten tiroidim düzensiz olduğu için kullanıyodum hala devam ediyorum. Progestanı da fitil olarak alıyorum trasfer öncesinden beri. Şimdi proluton depot haftada bir dedi ama benim kanamam baya fazla neden haftada bir dedi bilmiyorum 🙄
Evet aslinda benim kanamam yok düşük riskim de yok suan ama yine de 3gunde 1 proluton verdi. Her doktorun farkli bir yontemi var. Bana da acikcasi fazla geliyor bu kadar ilac ne bileyim,hatta bana prograf diye bi ilac daha verdi bağışıklık baskilayici vucut bebegi atmasin diye onu risk alip kullanmamaya basladim doktorum kullaniyorum zannediyor. Ben hic ilac kullanmama taraftariyim ondan sanirim imtihan oluyorum bu konuyla. Bu arada daha once bir dusugum oldu ondan bu kadar temkinli gidiyor da olabilir

Merhaba herkese
Çarşamba beş artı iki oluyorum
Doktor için randevu aldım
İnşallah görürüz keseyi
Reglin 26.gunu 113 tü değerim.☺️

Bu arada tiroid icin suan tsh ilaci kullanan arkadaslar size bir sorum olacak. Benim tsh degerim 2.85ken doktorum euthyrox 25 ilacina baslatti ama sonradan degerime bakmadi ben hamile kaldim hala devam ediyorum, suan tekrar bir genel test istedi arasinda tsh degeri de var. Simdi eger degerim dusuk cikarsa birakmali miyim? Bana gore bu tsh icin her ay kan verip degere bakilip ilaca gecilmeli? Zaten 2.5 olana kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum o kadar yuksek bir degerim yoktu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kızlar rahminde titreşim gibi dalgalı ağrı hisseden var mı 🙄🙄
ben benn :anneadayı:
hatta eşime dedim ki kalbi atmaya mı başladı acaba içim pır pır :KK15:

hala düzenli olarak folik asite başlamadım, doğal yollarla almayı tercih ediyorum, 2 günde 1 alıyorum
kan testlerimi de henüz yaptıramadım, keseyi göreli 2 hafta olacak haftaiçi tekrar doktora gideceğim inşallah kalp atışını sağlıklı oluşunu görürüz

abisinden işten güçten uykudan bulantıdan vakit yok ki anacım :110:

ben benn :anneadayı:
hatta eşime dedim ki kalbi atmaya mı başladı acaba içim pır pır :KK15:

hala düzenli olarak folik asite başlamadım, doğal yollarla almayı tercih ediyorum, 2 günde 1 alıyorum
kan testlerimi de henüz yaptıramadım, keseyi göreli 2 hafta olacak haftaiçi tekrar doktora gideceğim inşallah kalp atışını sağlıklı oluşunu görürüz

abisinden işten güçten uykudan bulantıdan vakit yok ki anacım :110:
Aynen pırpır hissi 😁
Ben folik asiti her gün alıyorum, eskiden yaptığım beylik lafları hiç uygulamıyorum. İlaç falan kullanmicam derdim 😁

Geçen hafta sağlık ocağına gittim orada gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim. Hemşire sağolsun 30 küsur test sonucu çıktı enabızda. Beta hcg haricinde b12’sinden demirine, idrar testleri kolesterol vs.

Hastaneye gitmek zor geliyorsa bi aile sağlığı merkezine de gidebilirsin iki dklık işlem

Ay maşallah canım. Zaten 12. Haftadan sonra düşmeye baslıcak galiba hcg. Nasıl durumun peki nasıl gidiyo hamileliğin :)
Öylemiymiş hiç bilmiyorum düşüyor mu değerler artıyor mu duymadım hiç🙂
Yani iyi gidiyor sanırım evhamlı olmazsam bence çok daha iyi gidicek gibi fazla takıntılıyız bu hamilelik konusunda bence bu yüzden de kendimi ben çok dinliyorum her günde bir yerim ağrıyor bu yüzden😂😂😂😂

X