Oyle yapiyorum canimCanim aman ha bebek var diye oyle hemen yuklenme sakin. Bak ben ilk gebelikde 12 kilo aldim. 5 i dogumda gitti geri kalanini da sonra verdim. 1 kilosu falan belki kalmistir. Ilk 3 ay en fazla 1 kilo alman lazim. Cunku bu donemde agirlikli once bebegin beyin kismi gelisiyor. Normal herzaman nasil yiyorsan oyle ye sadece suyu fazla ic ve normaline ekstra olarak gunde 2 adet meyve 3 adet ceviz 3 adet findik 3 adet badem ekle hepsi bu. Ekmege hamur isine falan yuklenme. Sakin bebegim ac kalir diye dusunme. Su an normal yedikleerin ona yeter. Asil kilo alma donemi son 3 ay da nasil aldiginizi bile anlamiyorsunuz. :):):)
benim regl'e 2 gün kala 50 idi canım, gebelik var belli kikızlar, ilk hcg değeri benim gibi 10 çıkan yok mu? yükseliş gödünüz mü? 4 gün var adetime
Kardeş bu proluton ne böyle yaktı kavurdu beniBen oldukca yorgunum, kronik oldu artik.. ben de bugun 7+0im ve ilk gebeligimde 7+5de kaybetmistim benim icin de korktugum gunlerdeyim yani... Hamilelik belirtisi gelip giden hafif mide bulantilari, surekli halsizlik ve herseyin kokmasi var. Göğüslerim ilk haftadaki gibi hassas ve dolgun degil ama uclari oldukca aciyor. Suan boyle :)
Kardeş bu proluton ne böyle yaktı kavurdu beniBen oldukca yorgunum, kronik oldu artik.. ben de bugun 7+0im ve ilk gebeligimde 7+5de kaybetmistim benim icin de korktugum gunlerdeyim yani... Hamilelik belirtisi gelip giden hafif mide bulantilari, surekli halsizlik ve herseyin kokmasi var. Göğüslerim ilk haftadaki gibi hassas ve dolgun degil ama uclari oldukca aciyor. Suan boyle :)
Selam canım ben de 5+2 yim şu an. Herhangi bir belirti yok gibi. Sadece yorganla yastıkla aşk yaşıyorumBugün herkez çok sessiz , pazartesileri yogun geçenler :) kızlar bebişleriniz nasıl? hamilelik belirtilerini yaşıyor musunuz?
Ben 5+3 deyim karın kasılması, iğne batması, gögüs hassasiyeti dışında normalim :)
İlk gebeliğimi 5+4 de kaybetmiştim yarın sanki benim için dönüm noktası gibi azcıkda gerginimama sakin kalma takliti yapıyorum Sizlerden nehaber :)
Birde eşim ve annem dışında kimseye söylemediğim için içimde bomba var gibi herkeze söylemek anlatmak istiyorumsizler kimlere söylediniz? kaçıncı haftadan sonra söylesek daha iyi olur? yakın çevrem için en azından kalp atışı diyorum ama erken mi?
Kendimi tutamiycam gibi hissediyorumSelam canım ben de 5+2 yim şu an. Herhangi bir belirti yok gibi. Sadece yorganla yastıkla aşk yaşıyorum
Bence kalp atışı duyulmadan eş hariç kimseye söylememeli. Ben anneme teyzemlere yakın arkadaşlarıma kalp duyunca, iş yerindekilere filan ilk 12 haftayı atlatınca söylemek istiyorum. Tabi tutabilirsem kendimi :)))
Aynen öyle geçen sene kimyasal yaşadım. Regl gününden 10 gün sonra kanama oldu falan. Şu ara senin gibi kritik dönemdeyim eşikte hissediyorum ben de kendimi.Kendimi tutamiycam gibi hissediyorum ☺ ama kötü birşey olunca açıklama yapmak teselli edilmekte hiç hoş değil
Hadi yaa benim de ilk yapılırken aciyor ama hemen geciyor biraz iyi bastirmak ve dinlenmek gerekiyor hemen kalkma yerinden. İgnelenmeye alistim galiba onu cok takmiyorum da kan sulandirici igne fena Allah onu vermesin :/ aranizda benim kadar ilac kullanan yok heraldeKardeş bu proluton ne böyle yaktı kavurdu beni
Valla bnde ısırıcm senin bebişi ah bu anan seni doğurmak için neler çekti diycemHadi yaa benim de ilk yapılırken aciyor ama hemen geciyor biraz iyi bastirmak ve dinlenmek gerekiyor hemen kalkma yerinden. İgnelenmeye alistim galiba onu cok takmiyorum da kan sulandirici igne fena Allah onu vermesin :/ aranizda benim kadar ilac kullanan yok heraldesabah ac karina euthyrox, yemekten sonra coraspin, oğlen oksapar igne aksam folik asit, 3gunde bir proluton bu bebis gelsin bi guzel isiricam heryerinden
Anladim canim tamamdir yazisalim kac haftaliksin
Teşekkürler canım, oğlum 16 aylık hep iki yaşa kadar emzirmek istedim. Doktorlar çok sıcak bakmasa da zararı olduğuna dair bir araştırma yok sadece anne kendine dikkat etmeli bu yüzden ek vitaminimi alıyorum. Çalıştığım ve biberon kabul etmediği için akşamları emiyor zaten bu nedenle kendi bırakana kadar emzireceğim inşallah.Siz de mi ard arda emzireceksiniz? Benim de 21aylık oğlum var ve emzirmeye devam etmek istiyorum bu süreçte. Hayırlı olsun bu arada.
Zor süreçler Allah birdaha yaşatmasın hayırlısıyla gelsin bebisler :))Aynen öyle geçen sene kimyasal yaşadım. Regl gününden 10 gün sonra kanama oldu falan. Şu ara senin gibi kritik dönemdeyim eşikte hissediyorum ben de kendimi.
Yok görmedim geçen hafta çarşamba hastaneye gittiğimde değerim 800 idi kese için erkendiZor süreçler Allah birdaha yaşatmasın hayırlısıyla gelsin bebisler :))
Keseyi gördün mü ? Ben cumartesi gördüm 8 mm dedi doktor , kalp atışı için 10 gun sonra gel dedi ama Cook uzun geldi süre
Emzirmek güzel ve kutsat birşey o duyguyu yaşamadim çocugun için artılarını bilemem ama ikinciye hamilesin zaten vücuttaki kalsiyumu emen ve vücudu tüketen birşey hamilelik artı sen diğer bebeğinide başlıyorsun vucudunu iyice yoruyorsunTeşekkürler canım, oğlum 16 aylık hep iki yaşa kadar emzirmek istedim. Doktorlar çok sıcak bakmasa da zararı olduğuna dair bir araştırma yok sadece anne kendine dikkat etmeli bu yüzden ek vitaminimi alıyorum. Çalıştığım ve biberon kabul etmediği için akşamları emiyor zaten bu nedenle kendi bırakana kadar emzireceğim inşallah.
Nezaman gidiceksinYok görmedim geçen hafta çarşamba hastaneye gittiğimde değerim 800 idi kese için erkendi ☺
Hakaten günler sünüyor uzuyor geçmek bilmiyor gibi
Ben gördüm ikisinideArkadaşlar 6+4 de gidip kalp atışını ya da bebeği gören var mı