2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde ilki erkek simdi cok kiz istiyorum. Yani bence insallah kiz olacak. Cunku ilkinde hemen herşeyi bu haftalarda cabuk gormustuk ama simdi doktor keseyi bile alt muayene ile gordu. Bence nazli bir kizim olacak kendini belli etmek istemiyor, agirdan aliyor kendini :):)

Hic yok denilecek kadar az. Ben cok yogun mide yanmasiyla anladim. Belden degilde kafa üzeri egildikce midem yaniyodu. Bide uyku tabi. Sen sabret bi kac gün tekrarla testi
maşallah cnm öle devam eder inşallah :) yarın idrar yapcam bakalım koyulaşcak mı. sonra da kan

Ayy çok sağol canım. İçimi rahatlattın. Çok sağol

Kizlarr kilo almaya basladiniz mi yaa ben genisliyorum resmen yaglandimcok mu yiyorum acaba. Bir de hamilelik belirtileri yasiyor musnuz?? Bende ne bulanti ne tiksinme ne aserme hicbir sey yok masallah
Canim aman ha bebek var diye oyle hemen yuklenme sakin. Bak ben ilk gebelikde 12 kilo aldim. 5 i dogumda gitti geri kalanini da sonra verdim. 1 kilosu falan belki kalmistir. Ilk 3 ay en fazla 1 kilo alman lazim. Cunku bu donemde agirlikli once bebegin beyin kismi gelisiyor. Normal herzaman nasil yiyorsan oyle ye sadece suyu fazla ic ve normaline ekstra olarak gunde 2 adet meyve 3 adet ceviz 3 adet findik 3 adet badem ekle hepsi bu. Ekmege hamur isine falan yuklenme. Sakin bebegim ac kalir diye dusunme. Su an normal yedikleerin ona yeter. Asil kilo alma donemi son 3 ay da nasil aldiginizi bile anlamiyorsunuz. :):):)

Kizlarr kilo almaya basladiniz mi yaa ben genisliyorum resmen yaglandimcok mu yiyorum acaba. Bir de hamilelik belirtileri yasiyor musnuz?? Bende ne bulanti ne tiksinme ne aserme hicbir sey yok masallah
Canim aman ha bebek var diye oyle hemen yuklenme sakin. Bak ben ilk gebelikde 12 kilo aldim. 5 i dogumda gitti geri kalanini da sonra verdim. 1 kilosu falan belki kalmistir. Ilk 3 ay en fazla 1 kilo alman lazim. Cunku bu donemde agirlikli once bebegin beyin kismi gelisiyor. Normal herzaman nasil yiyorsan oyle ye sadece suyu fazla ic ve normaline ekstra olarak gunde 2 adet meyve 3 adet ceviz 3 adet findik 3 adet badem ekle hepsi bu. Ekmege hamur isine falan yuklenme. Sakin bebegim ac kalir diye dusunme. Su an normal yedikleerin ona yeter. Asil kilo alma donemi son 3 ay da nasil aldiginizi bile anlamiyorsunuz. :):):)

Kizlar soruma cvp verecek kimse yok mu

Normal gibi benim de 4+5 de 2 bin 3 bin arasıydı simdi 5+2 falansın demi değer normal gibi benim de öyle suan

Bugün herkez çok sessiz , pazartesileri yogun geçenler :) kızlar bebişleriniz nasıl? hamilelik belirtilerini yaşıyor musunuz?
Ben 5+3 deyim karın kasılması, iğne batması, gögüs hassasiyeti dışında normalim :)
İlk gebeliğimi 5+4 de kaybetmiştim yarın sanki benim için dönüm noktası gibi azcıkda gerginim ama sakin kalma takliti yapıyorum Sizlerden nehaber :)

Birde eşim ve annem dışında kimseye söylemediğim için içimde bomba var gibi herkeze söylemek anlatmak istiyorum sizler kimlere söylediniz? kaçıncı haftadan sonra söylesek daha iyi olur? yakın çevrem için en azından kalp atışı diyorum ama erken mi?

Ben oldukca yorgunum, kronik oldu artik.. ben de bugun 7+0im ve ilk gebeligimde 7+5de kaybetmistim benim icin de korktugum gunlerdeyim yani... Hamilelik belirtisi gelip giden hafif mide bulantilari, surekli halsizlik ve herseyin kokmasi var. Göğüslerim ilk haftadaki gibi hassas ve dolgun degil ama uclari oldukca aciyor. Suan boyle :)

senin de olur inşallah sağlıkla artar değerin günler geçer gider. ama çok erken öğrenmişsin yahu nasıl yaptın öyle planlıydı sanırım.
Hahah sorma cnm ne rüyalar neler gördüm o yüzden inanıyodum olcağına erkenden test yaptım. Eğer kesinleşirse anlatırım hikayemi :)

Busefer korktuklarımız olmayacak herşey çok güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…